אם אתה מכיר דיירים מבניין 3, אנא תפנה אותם אליי לצורך אספית דיירים לועד בית .
אין עדיין שילוט על הבניינים של נמדר, בגלל שהם רחוקים מאוד מסיום הבניה.בניני נמדר 490 ( נמדר תחתון ) בנינים מס' 2-4-6 הבנינים שמלמעלה ( מרחוב קלין - העונות ) איזה מס' הם ברחוב ?
אשמח אם תסביר לי מה זה נקרא שהם רחוקים מסיום הבניה ?אין עדיין שילוט על הבניינים של נמדר, בגלל שהם רחוקים מאוד מסיום הבניה.
כוונתי, שזה לא לקראת אכלוס.אשמח אם תסביר לי מה זה נקרא שהם רחוקים מסיום הבניה ?
הרי כשהייתי שם בדירה שלי ( היום כבר א"א להיכנס... ) בחודש תמוז שעבר כל הדירות בפרויקט פחות או יותר כבר היו מרוצפות כולל החדרי מדרגות , כבר היו אמבטיות בבתים וכו'. והיום שכבר א"א עכ"פ להיכנס באופן רשמי ... זה נראה מבחוץ גמור יפה ומושלם , אשמח אם אתה יכול להביא עדכון או תמונה , כי כבר המון זמן ( כמעט חודשיים ) לא הייתי שם , ובפרט שהם אמרו לי במשרד של נמד"ר שהם רוצים כבר מצידם להביא מפתחות ב 4/22 שזה יוצא ער"ח ניסן ( פחות מ 4' חודשים ) תשפ"ב.
חשוב לדעת שעד שכל הדיירים יקבלו מפתח אין שום סמכות חוקית לדיירים שכבר קיבלו לקבל החלטות, זה וועד שלא נבחר ולכן שום החלטה שלו לא מחייבת אף דייר, זה נטו רצון טוב וגם נוחות של הדיירים שכבר כן קיבלו מפתח, לכן גם אם יחליטו למגן מעלית או להפעיל אותה לא יוכלו לדרוש לאחר מכן תשלום מהדיירים שלא היו שותפים להחלטה, חשוב לקחת את זה בחשבון כדי למנוע בעיות בעתיד.פרויייקט עיר דוד, בניין 3
לצורך הפעלת מעליות והתקשרות עם חברת ניהול מידעים את כל הדיירים על אספה כללית. אם יש בקהל אנשים שקנו בעיר דוד, בניין 3,תשלחו בבקשה שם ומספר דירה כדי שתוכלו לקחת חלק בהחלטות (גובה תשלומי ועד בית למשל)
@Y2182235
.gmail
com
לכאו' עדיף לך לעשות פרטי כי הסטנדרט של מחיר למשתכן על הפנים אבל זה הרבה יותר יקר מהזיכוי שהם נותניםאני זכיתי בפרויקט של אלי יוחנן והוזמנתי דרך הקבלן לבחור מטבח אצל אניס מטבחים
האם החברה נותנת אפשרות של שני כיורים נפרדים לגמרי ?
האם כדאי ללכת דרכם או שעדיף לבטל ולעשות פרטי?
אני קיבלתי את המייל הזה מהקבלן בעצמו [אלי יוחנן]על פניו זה לא נראה עיריית בית שמש
עוד אנשים קבלו הודעה זו
אשמח לדעת מאיזה כתובת מייל זה הגיע אליך
מעניין אותי מה המקור של השאלון
בכל אופן אל תכניס פרטים מזהים
מה התאריך איכלוס של הרוכשים בשוק החופשי בנמדר עליון ותחתון ?לגבי נמדר בחופש הם ניקו מבטון את הבניינים ב-491 ויש שם גם מעקות בשתי הבניינים הנמוכים
בבניינים הגבוהים עדיין אין אבל ניקו עם מכשיר מיוחד חזיתי בזאת בעיני.
לגבי עץ השקד הם את שלהם עשו אבל הפיתוח מצד משרד השיכון עדיין רחוק.
אני מאמינה שהם יפעילו לחץ כדי שהם יוכלו לאכלס כמה שיותר מהר
מה שכן זה לטובת נמדר עליון שנמצא באמצע וכדי לפתח את עץ השקד חייבים לפתח את את נמדר
לגבי למטה אין לי מושג.
בנתיים מתקדמים שם בבניה גם ככה,יש מי שיודע על צפי לקבלת היתר בניה בפרוייקט 991 של אלי יוחנן ?
מכירים בכלל את החברה הזו?אני זכיתי בפרויקט של אלי יוחנן והוזמנתי דרך הקבלן לבחור מטבח אצל אניס מטבחים
האם החברה נותנת אפשרות של שני כיורים נפרדים לגמרי ?
האם כדאי ללכת דרכם או שעדיף לבטל ולעשות פרטי?
מנין לך?בנתיים מתקדמים שם בבניה גם ככה,
אוחזים ביציקות של קירות קומת המינוס הראשונה בכל הבניינים
התחילו.מישהו יודע מה עם הפרויקט של פסגות זיו, האם בונים כבר שם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: