מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

Bin26

משתמש פעיל
אתמול בכינוס הקהילות הפתיע שמעון גולדברג את הציבור בנוגע לסוגיית רמה ה' שעד עכשיו לא דובר על זה בגלוי ע"י חברי העיריה, ואמר:
אני בעד בניית שכונות לציבור הכללי בבית שמש , מגיע להם שכונות נפרדות, אבל עד למשוך אותם באוזניים לבוא לגור כאן, ואם המצב כעת שרובם המובהק של התושבים הם חרדים, אז אבנה בתי כנסיות ומקוואות והכל כמו רמה ד', לא יהיה כאן שכונה מתחרדת כמו בר אילן (בבי"ש) אלא חרדית.
(עד עכשיו ממחויבות קואלציונית נאלץ לרקוד מה יפית עם הפריץ, אבל עכשיו הוא מחפש למצוא אותנו, ובדרך להרגיז אותה.
צפה בקובץ המצורף 935500
אני לא בטוח שבשלב הזה אסטרטגית שוה לנו להיות כלי בסכסוך בין עליזה בלוך לגולדברג ושות',בשלב הנוכחי גם ככה לפי ההתנהלות ברמה ג ו-ד לא בונים לא בתי כנסת ולא מקואות יש לזה עוד זמן.. ועד היום העירייה היתה מאוד עסוקה לקדם את רמה ה יותר משכונות אחרות מכיון שזה משרת את התדמית שלה ברגע שהעירייה גם תפנים סופית שזו שכונה בגדול חרדית יכול להיות שדברים יעבדו הרבה יותר לאט וזה כולל עיכוב וסרבול טפסי 4 וכיוצ"ב

י. גולד

משתמש מקצוען
אני לא בטוח שבשלב הזה אסטרטגית שוה לנו להיות כלי בסכסוך בין עליזה בלוך לגולדברג ושות',בשלב הנוכחי גם ככה לפי ההתנהלות ברמה ג ו-ד לא בונים לא בתי כנסת ולא מקואות יש לזה עוד זמן.. ועד היום העירייה היתה מאוד עסוקה לקדם את רמה ה יותר משכונות אחרות מכיון שזה משרת את התדמית שלה ברגע שהעירייה גם תפנים סופית שזו שכונה בגדול חרדית יכול להיות שדברים יעבדו הרבה יותר לאט וזה כולל עיכוב וסרבול טפסי 4 וכיוצ"ב
אך שימו לב שברמה ה' נבנה בית כנסת ב"ה לשם ולתפארת!

די

משתמש סופר מקצוען
צריכים לקוות שכעת עם מהפכת החדשנות לתח"צ בבית שמש, יהיה אוטובוס ישיר מב"ב לבית שמש דרך כביש 3855 הכביש האחורי של בית שמש ( כמו קו 517 לי-ם ) שזה מקצר בהרבה את הדרך לרמה ה' בפרט, - ולרמה ג' ו' - ד' בכלל. הלוואי שזה כך יהיה בעתיד הקרוב ממש, ואם יש למישהו באמת קשרים בנידון שיעשה משהו ואז נפטור את כל השאלות והבעיות הנ"ל.
בחדשים הקרובים קו 597 אמור לצאת ממסוף חזון עובדיה (צמוד לרמה ה') ולצאת במסלול קצר מאוד (ירקון צאלים) לכביש 38.

ברוס

משתמש פעיל
אלי יוחנן ובכללי רמה ה מתעכב בגלל פוליטיקה כך לדברי הקבלן וחבר מועצה
שמעתי גם מעסקן פעיל גדול ( ברמה ד' בפרט ובבית שמש בכלל ) שכל הפרויקטים שצריכים איזשהו אישור וכדו' מהעיריה הכול תקוע ושום דבר כמעט לא זז בגלל הפוליטיקה הפנימית שבעיריה. ובעיקר מרגישים את זה ברמה ד' - וג' שצריכים שם כמה אישורים סופים והכל מתעכב. וה"ה לרמה ה' , אבל הוא אמר לי אל דאגה המשבר הזה לא יקח המון זמן ,תוך תקופה קצרה הכול יפטר ויגמר לטובה בגלל כמה סיבות שאכמ"ל.

המצפה לישועה

משתמש צעיר
שמעתי גם מעסקן פעיל גדול ( ברמה ד' בפרט ובבית שמש בכלל ) שכל הפרויקטים שצריכים איזשהו אישור וכדו' מהעיריה הכול תקוע ושום דבר כמעט לא זז בגלל הפוליטיקה הפנימית שבעיריה. ובעיקר מרגישים את זה ברמה ד' - וג' שצריכים שם כמה אישורים סופים והכל מתעכב. וה"ה לרמה ה' , אבל הוא אמר לי אל דאגה המשבר הזה לא יקח המון זמן ,תוך תקופה קצרה הכול יפטר ויגמר לטובה בגלל כמה סיבות שאכמ"ל.
חודש חודשיים ?

saw

משתמש חדש
למישהו יצא להכנס לדירות בעיר דוד?
הייתי בפרויקט בעיר דוד לפני כשבוע וחצי,
טיפסתי לדירה שלי בקומה 6 והדירות כולן היו נעולות!!!
באופן כללי נראה די מוכן גם מבפנים וגם מבחוץ לא ברור למה מתעכבים,
1627161354803.png
1627161638699.png

צולם מגג בניין 1 בעיר דוד

ברכת מרום

משתמש מקצוען
הייתי היום ברמה ה' איזה יופי איזה נוף מדהים רק הדרך מרמה א' לרמה ה' עם שביל אופניים ספסלים וצמחיה . מאוד יפה
הבן שלי אמר שמזל שעשו את זה לחילונים והשקיעו להם כ"כ והחרדים יהנו מזה.
בקיצור עיר דוד מוכנה ומוזמנה לאכלוס. צריך עוד קצת גימורים בכבישים.
הייתי בדירה שלי בנמדר למעלה 491. בחוץ מנקים את הבניינים ואוחזים כבר אחרי ריצוף הדירות מבפנים. יש שם עדיין עבודה.
אבל הכי נהנתי מהאוויר הרים שם. נעים שם. ויש ממש בריזה כשברמה א' היה אח"כ חם כ"כ.

ברכת מרום

משתמש מקצוען
זה היה קומה ראשונה הבית בעיר דוד חשבנו שזה הלובי עד שגילינו את המטבח צילמנו ויצאנו מיד זה לא מסוכן זה מוכן לאכלוס!!!
אצלנו בנמדר זה היה ממש מסוכן אבל הילדים ואני לא ויתרנו - רצינו לראות בעייננו את החלום התרקם.
לא יבין את זה מי שלא מחכה שנים לדירה משלו...

מרנדרת

משתמש מקצוען
ברצוננו לשאול את @קבוצת זוכים רמה ה', @ירמי וולדמן או כל מי שיודע לענות...
שלחנו מייל לנמדר (הפרויקט בו זכינו)
ובו ביקשנו לקבל ערבות על הסכום הקודם ששילמנו על מנת להקדים את התשלום הבא.
(יש ברשותינו סכום לתשלום הבא כבר עתה.
וברצוננו לשלמו כדי לחסוך את המדד שעולה ב15 לחודש הבא).
קבלנו בתגובה מהם מייל שמודיע שלא ניתן להקדים את התשלום, ללא אישור מיוחד מהחברה.
האם זה חוקי?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה