מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

שלום רב
קבלנו היום בצהרים מייל מאלי יוחנן על בחירת כלים סניטרים + מטבח בקרוב [ פרויקט 990], האם שווה לבטל את המטבח [ולקבל 5000 זיכוי ] או לא ?
כבר כתבתי בעבר
בהקשר לאופציה של ביטול המטבח קבלן
יש קבוצה מאוד גדולה ברמה ד' שביטלו את המטבח ועשו מטבחים איכותיים ומשודרגים
במחירים מאוד מאוד זולים
אם אתם רוצים אתם יכולים לשלוח לי מייל ואני יעביר לכם את כל הפרטים בל"נ

ely0533163436אין לכתוב כתובת מייל
וכמובן להחליף את הסולמית ב....

בהצלחה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ובענין אחר לגמרי - נכנסתי ככה לאשכול הזה
מאוד סיקרן אותי לראות מה קורה עם השכונה לידינו ....
וראיתי את כל הויכוחים על השתולים... ועל הציביון... וכו'... וכו' ...

תאמינו לי תעזבו את כל הויכוחים האלה
זה לא מוסיף באמת , וזה לא יקבע באמת , מה יהיה ציביון השכונה
וזה רק גורם לויכוחים והתנצחויות מיותרים
אל תשכחו בסוף כולכם הולכים לגור ביחד בשכונה

לכן לדעתי כדאי לעזוב את כל הויכוחים האלה (כי הרי ממילא עליזה בלוך לא יושבת וקוראת את האשכול הזה ...)
וברור שאופי השכונה לא יקבע (וגם הוא לא ישתנה ...) על פי פוסט או בגלל לייק של משתמש כזה או אחר
ובאיכלוס תחזרו לעדכן מי צדק בויכוח על אופי השכונה ...
(כמובן שכולי תקווה שהיא תהיה חרדית למהדרין , אבל בשביל זה , לא יועיל מה שכותבים פה
ואם מישהו באמת רוצה להועיל - שינסה לדבר עם רשת של כוללים שתודיע על פתיחת כולל ברמה ה' וכדו'
בקיצור - "כתוב מעט ועשה הרבה "
בהצלחה רבה

p.b

משתמש חדש
לא הבנתי כ"כ טוב את השאלה שלך. אבל מה שכבר כן הבנתי שאם את רוצה להיכנס לדירות , נראה לי שאפשר ( כמובן לא באופן רשמי ) והכי טוב אולי לפני הערב לקראת השקיעה שאז יש הכי פחות אורחים ועיניים לא רצויים... וכמובן שצריכים שמירה יתירה כי זה עוד עדין אתר בניה.
באמת צריך זהירות יתירה באתרי הבנייה קרה לי כבר פעמיים שנכנסתי לראות דירות בבנייה והיו שם מיטות וחפצים של הפועלים הערביים שישנים שם בלילה .
אם הולכים אחרי הצהריים עדיף ללכת רק כשיש עדיין אור יום עם עוד אנשים .

ברוס

משתמש פעיל
באמת צריך זהירות יתירה באתרי הבנייה קרה לי כבר פעמיים שנכנסתי לראות דירות בבנייה והיו שם מיטות וחפצים של הפועלים הערביים שישנים שם בלילה .
אם הולכים אחרי הצהריים עדיף ללכת רק כשיש עדיין אור יום עם עוד אנשים .
אני לא יודע אם כוונתך על הדירות של נמדר. עכ"פ זה היה כוונתי , ללכת לקראת הערב כשעדין מואר. וגם בימי שישי בדר"כ יש פחות נוכחות בשטח.

יאלה

משתמש פעיל
אולי הגיע הזמן שתפסיק עם הבילבולים בשכל על הרכב האוכלוסיה? חצי מההודעות בפורום זה שלך ורובם מדברים כמה השכונה בעז"ה תיהיה חרדית למהדרין... חלאס, מספיק, שגעת אותנו עם זה
חשוב מאוד!!!
תחזקנה ידיכם
זה חשוב לכולנו
אדרבה מי שזה לא מעניין זה חשוד מאוד
כולנו התאספנו למטרה אחת
וכפי שמופיע בשם השרשור הנוכחי
"חרדים לנוה שמיר"

המצפה לישועה

משתמש צעיר
אמרו לי באלי יוחנן שאין התקדמות בשום פרויקט בבית שמש
בגלל התפרקות הקואליציה ולכן אי אפשר לקדם כלום מול העירייה
ולחשוב שלפני שנתיים אמרו לי שתוך 3 חודשים יהיה היתר בנייה ולכן ירדתי מקנייה בשוק חופשי
ברמה ד שהדירה תהיה מוכנה עוד חצי שנה ובמחיר פחות 450000 מהיום

ברוס

משתמש פעיל
אמרו לי באלי יוחנן שאין התקדמות בשום פרויקט בבית שמש
בגלל התפרקות הקואליציה ולכן אי אפשר לקדם כלום מול העירייה
ולחשוב שלפני שנתיים אמרו לי שתוך 3 חודשים יהיה היתר בנייה ולכן ירדתי מקנייה בשוק חופשי
ברמה ד שהדירה תהיה מוכנה עוד חצי שנה ובמחיר פחות 450000 מהיום
באמת מצער לשמוע, שבשכונה שאנו כ"כ רוצים שתתאכלס לשם ולתפארת בחרדים לדבר ה' מתעכבת. "נצפה לישועה"
והאם יש למישהו מידע, האם זה גם מעכב את הפרויקטים של עיר דוד - עץ השקד - נמדר שבימים/חודשים הבאים צריכה כבר להתאכלס ? והאם זה גם משפיע על שאר הפרויקטים ברמה ד' ?

goaty

משתמש פעיל
תמונות מעודכנות מהיום הגרלה 991
הייתי היום ובכל האתרים של אלי יוחנן לא עבדו כלל.

20210719_151406.jpg
20210719_151150.jpg

איכא מאן דאמר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
נסיעה מבני ברק לרמה ה' עם איזה קו הכי טוב לנסוע ?
597 עוצר לא מאוד רחוק (בנחל לוז נהר הירקון) ואפשר ללכת ברגל (5-10 דק').
אפשר גם לרדת בנהר הירדן (מקצר בהרבה את הסיבובים) ולקחת קו 16 שמגיע ממש קרוב (תחנת נהר הירקון נהר הירדן), למסלול הזה טוב גם 497

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
אתמול בכינוס הקהילות הפתיע שמעון גולדברג את הציבור בנוגע לסוגיית רמה ה' שעד עכשיו לא דובר על זה בגלוי ע"י חברי העיריה, ואמר:
אני בעד בניית שכונות לציבור הכללי בבית שמש , מגיע להם שכונות נפרדות, אבל עד למשוך אותם באוזניים לבוא לגור כאן, ואם המצב כעת שרובם המובהק של התושבים הם חרדים, אז אבנה בתי כנסיות ומקוואות והכל כמו רמה ד', לא יהיה כאן שכונה מתחרדת כמו בר אילן (בבי"ש) אלא חרדית.
(עד עכשיו ממחויבות קואלציונית נאלץ לרקוד מה יפית עם הפריץ, אבל עכשיו הוא מחפש למצוא אותנו, ובדרך להרגיז אותה.
image.png

ברוס

משתמש פעיל
צריכים לקוות שכעת עם מהפכת החדשנות לתח"צ בבית שמש, יהיה אוטובוס ישיר מב"ב לבית שמש דרך כביש 3855 הכביש האחורי של בית שמש ( כמו קו 517 לי-ם ) שזה מקצר בהרבה את הדרך לרמה ה' בפרט, - ולרמה ג' ו' - ד' בכלל. הלוואי שזה כך יהיה בעתיד הקרוב ממש, ואם יש למישהו באמת קשרים בנידון שיעשה משהו ואז נפטור את כל השאלות והבעיות הנ"ל.

ברוס

משתמש פעיל
אתמול בכינוס הקהילות הפתיע שמעון גולדברג את הציבור בנוגע לסוגיית רמה ה' שעד עכשיו לא דובר על זה בגלוי ע"י חברי העיריה, ואמר:
אני בעד בניית שכונות לציבור הכללי בבית שמש , מגיע להם שכונות נפרדות, אבל עד למשוך אותם באוזניים לבוא לגור כאן, ואם המצב כעת שרובם המובהק של התושבים הם חרדים, אז אבנה בתי כנסיות ומקוואות והכל כמו רמה ד', לא יהיה כאן שכונה מתחרדת כמו בר אילן (בבי"ש) אלא חרדית.
(עד עכשיו ממחויבות קואלציונית נאלץ לרקוד מה יפית עם הפריץ, אבל עכשיו הוא מחפש למצוא אותנו, ובדרך להרגיז אותה.
צפה בקובץ המצורף 935500
השאלה שלי האם יש לו עוד כח להשפיע , ולחוקק חוקים לטובתנו. ? אשמח גם אם תרחיב בענין הזה עוד יותר כיון שזה ב"ה מאוד מרגש.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה