מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

ברוס

משתמש פעיל
דיברתי עם המזכירות של הקבלן. אמרו שהדירות מוכנות הם עובדים על טופס 4
מקוים שיהיה בקרוב, בכל אופן הם יודיעו חודש לפני קבלת המפתח.
יש לי הרגשה פנימית , וכך גם הבנתי מבין השורות והמילים, מהשיחות שקימתי עם ראשי פרויקט נמד"ר שהם ( נמדר 491 - 490 ) ועיר דוד (493) רוצים ביחד באותו זמן להביא מפתחות לתושבים, כיון ששני הפרויקטים נמצאים באותו רחוב ( העונות ), וכך זה גם מסתדר להם מבחינת הפיתוח , ואכן במציאות רואים שעיר דוד סתם מתעכבת ללא שום סיבה ממשית, ואילו נמדר עובדים בזריזות יתר משהו לא נורמלי מהר כדאי לגמור את העבודות. לכן לא בטוח, אלא כך אני מפרשן את זה, שזה הסיבה שעיר דוד מתעכבת. והלוואי שהכל יגמר וכמה שיותר מהר לטובה בעז"ה.

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
יש לי הרגשה פנימית , וכך גם הבנתי מבין השורות והמילים, מהשיחות שקימתי עם ראשי פרויקט נמד"ר שהם ( נמדר 491 - 490 ) ועיר דוד (493) רוצים ביחד באותו זמן להביא מפתחות לתושבים, כיון ששני הפרויקטים נמצאים באותו רחוב ( העונות ), וכך זה גם מסתדר להם מבחינת הפיתוח , ואכן במציאות רואים שעיר דוד סתם מתעכבת ללא שום סיבה ממשית, ואילו נמדר עובדים בזריזות יתר משהו לא נורמלי מהר כדאי לגמור את העבודות. לכן לא בטוח, אלא כך אני מפרשן את זה, שזה הסיבה שעיר דוד מתעכבת. והלוואי שהכל יגמר וכמה שיותר מהר לטובה בעז"ה.
לא נשמע הגיוני. למה שלא ירצו לתת את המפתחות ולקבל את הכסף מהדיירים?

goaty

משתמש פעיל
כמה מילים טובות לעניין אלי יוחנן.
מהתרשמות שלי, הם מאד מכבדים (גם כשלקוחות מתלוננים בלי סיבה - בעייני ראיתי), חברה משפחתית (אלי, רות והמהנדס) שחשוב להם השירות ללקוחות. להבדיל מחברות אחרות שלא מעניין אותם הרוכשים במחיר למשתכן.
והדר היא לא יוחנן.
מצרף תמונה מיום שני שעבר, של תחילת חפירת הקלונסאות לבניין 1 בהגרלה 991 ברקע ניתן לראות את הבניינים של אופק שלי, בבניין חמש כבר יצקו, אולי אעלה בהמשך תמונות נוספות.
20210705_170247.jpg

די וי די

משתמש רשום
כמה מילים טובות לעניין אלי יוחנן.
מהתרשמות שלי, הם מאד מכבדים (גם כשלקוחות מתלוננים בלי סיבה - בעייני ראיתי), חברה משפחתית (אלי, רות והמהנדס) שחשוב להם השירות ללקוחות. להבדיל מחברות אחרות שלא מעניין אותם הרוכשים במחיר למשתכן.
והדר היא לא יוחנן.
מצרף תמונה מיום שני שעבר, של תחילת חפירת הקלונסאות לבניין 1 בהגרלה 991 ברקע ניתן לראות את הבניינים של אופק שלי, בבניין חמש כבר יצקו, אולי אעלה בהמשך תמונות נוספות.
אם רק הייתי יכול הייתי נותן אלף לייקים
סוף כל סוף למישהו יש תמונות
אולי ?
אולי תעלה עוד תמונות עדכניות ?

goaty

משתמש פעיל
אני צריך להעלות אותם למחשב. בהמשך בע"ה
ובפעם בהאה שאעבור שם אשתף שוב בע"ה.
אגב מה זה הקבוצה במייל?

ברוס

משתמש פעיל
מתי נראה לכם יהיה האכלוס של נמדר 491?
נראה לי שזה יהיה ביחד עם האיכלוס של נמדר 490 למטה, לקראת סוף החורף תשפ"ב.

ואגב נראה לי, (ומישהו כבר פעם העיר את ההארה הזו כאן באשכול) שלא כדאי להשתמש בשם " אדם קדמון " כיון שזה ידוע ליודעי ח"ן, ששם זה הוא כינוי קדוש ונורא בספרי הקבלה והזוה"ק , לעולם גבוה מעל גבוה בעשר ספירות הקדושות. ולא כדאי להשתמש בשם זה סתם כך לעניני חולין. { למרות שכל מה שנכתב פה לעניין רמה ה' החרדית הינה "קודש קדשים" } בתקוה להבנה.

אא-אסתר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
שלום רב
קבלנו היום בצהרים מייל מאלי יוחנן על בחירת כלים סניטרים + מטבח בקרוב [ פרויקט 990], האם שווה לבטל את המטבח [ולקבל 5000 זיכוי ] או לא ?

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
אהבת חינם לקראת תשעה באב...
רק אם אתה בדיוק במגזר שלי, אבל אם אתה קצת שונה (חרדי קצת יותר מודרני, דתי לאומי או חילוני) חס וחלילה, זה כבר לא נכנס להגדרה של אהבת חינם. (כמובן בציניות).
אני מאוד מקווה שכולם יכבדו את כולם, כי עם עוד קצת "אהבת חינם" כמו שראינו בחלק מההודעות למעלה, בהצלחה עם לגור בשקט ושלווה בבתים שלנו.
מבלי להיכנס לנקודת 'הכלת האחר' ו'הבנת השני/השוני' שנכתב ע"י מאן דהוא, לאחר שבטענתו בעצם אנו פולשים לשכונה חילונית ולכן צריך להיות מוכן ומזומן לכל סוגי השכנים גם למחללי שבתות רח"ל מבלי שיהיו טענות ע"ז, 'כי הרי נכנסתם ביודעין לשכונה שאיננה חרדית ביסודה'.

אך למען האמת, יש כאן בכלל מבט הפוך ואחר על כל הנושא. והוא שנראה כי עדיין לא היתה הונאה ומרמה מצד הממשלה בהיקף גדול כזה (כמובן מלבד מהקמת ממשלת הזדון הנוכחית), בתחום של הקמת שכונה בבית שמש לציבור הכללי לאחר שהם בורחים מהעיר וכבר 80 אחוז מתושבי העיר הינם חרדים ומלכתחילה אין צורך בזה לצד השני, ויש להם מספיק דירות בוותיקה ובכל הארץ בכלל, ואם היה באפשרותם היו עוצרים לגמרי את הבניה בכל רמת בית שמש רבתי - כפי שניסו לעשות בכל עוצמה.

אך בראותם שאינם מצליחים בדבר, נזכרו שצריכים גם שכונה בשבילם, בשעה שהיו צריכים למחוק מהפרסומים את המילה 'בית שמש' ואת המיקום של השכונה, ואח"כ לגייס תקציבים ושקרים לצורך שיווק השכונה, בשעה שהציבור החרדי הודרו מכל ההגרלות ברחבי הארץ, ובבי"ש שכבר כן בונים לחרדים גם גזלו מזכותם וחמסו חצי מהדירות לשווקם בקושי רב והעיקר לא לחרדים, ועל זאת א"א לעבור בהסכמה ובשתיקה.
ולכן זכותנו להכריז על השכונה כחרדית לכל דבר ועניין ומי שאינו חפץ בזה שהוא יתכופף אלינו, ולא שאנו אורחים לא מזומנים....

זה מה שפורסם לפני 5 שנים,
מה זה הונאה ומרמה, אם לא הפרסומת הזה....
%D7%A0%D7%95%D7%95%D7%94-%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8.png

נערך לאחרונה ב:

goaty

משתמש פעיל
מבלי להיכנס לנקודת 'הכלת האחר' ו'הבנת השני/השוני' שנכתב ע"י מאן דהוא, לאחר שבטענתו בעצם אנו פולשים לשכונה חילונית ולכן צריך להיות מוכן ומזומן לכל סוגי השכנים גם למחללי שבתות רח"ל מבלי שיהיו טענות ע"ז, 'כי הרי נכנסתם ביודעין לשכונה שאיננה חרדית ביסודה'.

אך למען האמת, יש כאן בכלל מבט הפוך ואחר על כל הנושא. והוא שנראה כי עדיין לא היתה הונאה ומרמה מצד הממשלה בהיקף גדול כזה (כמובן מלבד מהקמת ממשלת הזדון הנוכחית), בתחום של הקמת שכונה בבית שמש לציבור הכללי לאחר שהם בורחים מהעיר וכבר 80 אחוז מתושבי העיר הינם חרדים ומלכתחילה אין צורך בזה לצד השני, ויש להם מספיק דירות בוותיקה ובכל הארץ בכלל, ואם היה באפשרותם היו עוצרים לגמרי את הבניה בכל רמת בית שמש רבתי - כפי שניסו לעשות בכל עוצמה.

אך בראותם שאינם מצליחים בדבר, נזכרו שצריכים גם שכונה בשבילם, בשעה שהיו צריכים למחוק מהפרסומים את המילה 'בית שמש' ואת המיקום של השכונה, ואח"כ לגייס תקציבים ושקרים לצורך שיווק השכונה, בשעה שהציבור החרדי הודרו מכל ההגרלות ברחבי הארץ, ובבי"ש שכבר כן בונים לחרדים גם גזלו מזכותם וחמסו חצי מהדירות לשווקם בקושי רב והעיקר לא לחרדים, ועל זאת א"א לעבור בהסכמה ובשתיקה.
ולכן זכותנו להכריז על השכונה כחרדית לכל דבר ועניין ומי שאינו חפץ בזה שהוא יתכופף אלינו, ולא שאנו אורחים לא מזומנים....

מכיוון שהמאן דהוא זה אני אז אגיב.
אני לא מצדיק לרגע את הפשע הזה שנעשה, ואת סכומי העתק שנשפכו ונשפכים עד היום בכדי לפרסם את השכונה לחילונים, דבר שלא נעשה בשום פרוייקט של מחיר למשתכן בכל הארץ, ועוד לא דיברתי על ה'הצרחה' רעיון הזוי לכשלעצמו.
אבל אחרי כל הפוליטיקה בפועל נגור באותו בניין חסידים, ליטאים, ספרדים, וחילונים, ומכיון שהחילוני שקנה שם הוא לא הפושע הגנב צריך להסתכל על הדברים במבט האחראי והמחושב.
וגם כשמישהו מתנהג בסכנה על הכביש אתה לא מתעקש על הנתיב שלך כי הוא פושע אלא אתה זז הצידה בכדי למנוע תאונה...
ואולי מישהו יואיל בטובו להסביר לי למה מכניסים מילים שלא כתבתי ומסלפים אותם ואז תוקפים? מישהו פה נהנה ליצור תסיסה ובלאגן סביב שכונה שעוד לא קמה??
הלא ההגרלות כבר נעשו והרוכשים כבר רכשו והחרדים הרי לא קונים ברמה ה' בשוק הפרטי, אז למה כל הטררם הזה???
את כל האנרגיות והכספים שמוציאים על שמות רחובות וויכוחים מטופשים שיוציאו על שיווק הדירות בשוק החופשי לציבור החרדי...

haimn

משתמש פעיל

ברור לי שאתה חושב שאתה צודק, הבעיה במחלוקת היא שגם הצד השני בטוח שהוא צודק, ואני, לא אכפת לי מי צודק, אני רק רוצה לגור בשקט בבית שלי.
לדעתי בכל מקרה לאחר האכלוס חלוקת והקצאת בתי הכנסת והשטחים לבתי הספר ות"ת תהיה לפי אחוזי הדיירים בפועל (וגם אם בהתחלה זה לא יהיה כך, זה ישתנה עם הזמן בהתאמה לציבור, כמו שקרה בהרבה שכונות בירושלים).
השכונה לא "שייכת" לאף אחד, לא לחרדים ולא לחילונים, כולנו נגור בה ואף אחד לא צריך להתכופף לשני.
מה שהפוליטקאים עשו - זה לא משנה כבר, זה רלוונטי בעיקר לבחירות הבאות. בשורה התחתונה קנו בשכונה מכל המגזרים, ועכשיו אנחנו נצטרך ללמוד לחיות ביחד, כי אני לא רוצה שהשכן החילוני יעשה בדווקא ויעשה מנגל במרפסת באמצע שבת, בדיוק כמו שהשכן החילוני לא רוצה שיצעקו על הילדה שלו כי היא לובשת מכנסיים.
אז או שנמשיך לריב במשך שנים עד שצד אחד ייכנע אבל בינתיים נסבול כולנו במשך השנים הללו, או שנלמד לחיות ביחד ונבין שלצערינו לא כולם זכו לשמור מצוות ונוכל להתפלל בעיקר שהקב"ה יחזירם בתשובה שלמה לפניו.
האמירה "זכותנו להכריז על השכונה כחרדית לכל דבר ועניין ומי שאינו חפץ בזה שהוא יתכופף אלינו" בוודאות לא תעזור ולא תעשה קידוש השם כלל.

p.b

משתמש חדש
ברור לי שאתה חושב שאתה צודק, הבעיה במחלוקת היא שגם הצד השני בטוח שהוא צודק, ואני, לא אכפת לי מי צודק, אני רק רוצה לגור בשקט בבית שלי.
לדעתי בכל מקרה לאחר האכלוס חלוקת והקצאת בתי הכנסת והשטחים לבתי הספר ות"ת תהיה לפי אחוזי הדיירים בפועל (וגם אם בהתחלה זה לא יהיה כך, זה ישתנה עם הזמן בהתאמה לציבור, כמו שקרה בהרבה שכונות בירושלים).
השכונה לא "שייכת" לאף אחד, לא לחרדים ולא לחילונים, כולנו נגור בה ואף אחד לא צריך להתכופף לשני.
מה שהפוליטקאים עשו - זה לא משנה כבר, זה רלוונטי בעיקר לבחירות הבאות. בשורה התחתונה קנו בשכונה מכל המגזרים, ועכשיו אנחנו נצטרך ללמוד לחיות ביחד, כי אני לא רוצה שהשכן החילוני יעשה בדווקא ויעשה מנגל במרפסת באמצע שבת, בדיוק כמו שהשכן החילוני לא רוצה שיצעקו על הילדה שלו כי היא לובשת מכנסיים.
אז או שנמשיך לריב במשך שנים עד שצד אחד ייכנע אבל בינתיים נסבול כולנו במשך השנים הללו, או שנלמד לחיות ביחד ונבין שלצערינו לא כולם זכו לשמור מצוות ונוכל להתפלל בעיקר שהקב"ה יחזירם בתשובה שלמה לפניו.
האמירה "זכותנו להכריז על השכונה כחרדית לכל דבר ועניין ומי שאינו חפץ בזה שהוא יתכופף אלינו" בוודאות לא תעזור ולא תעשה קידוש השם כלל.
דברים נכונים בסוף עניין השלום תמיד הועיל לכל הצדדים יותר מאשר לכופף מ

בנימיני

משתמש מקצוען
בעיניי, עושי הטררם הגדול הם עסקנים בעיני עצמם שלא קיבלו כתב מינוי מאף אחד
(ולא, הרשמה לקבוצת עדכונים על התפתחות השכונה אינה כתב מינוי לועד השכונה) שכמהים להרגיש חשיבות ופועלים בתקווה שעוד 30 שנה באחד ממוספי החג של השבועונים יסקרו את הפעילות ה'נחושה' שלהם שנוה שמיר תהיה חרדית למרות שאין להם באמת איך לגרום לזה לקרות חוץ מלחכות לראות מי בא לגור בשכונה.

אני כרוכש יושב כרגע על הגדר ומצפה לגלות איך השכונה תיראה.
אם היא תהיה עם צביון תורני כמו שאני רוצה אני ישמח לגור בה ואם לא אני ישכיר או ימכור את הדירה.

הגשת עתירות חובבניות לבית המשפט (שמגוגלות מכל המדרגות), עיסוק בשטויות כמו שמות הרחובות ופגישות מסדרון עם נציגים עירוניים מדרג ג' (שתוגדר בוודאי כ"פעילות נמרצת") אולי עושות טוב לתחושות של הפעילים הנ"ל אך תרומתם לשכונה אפסית.

זוהי דעתי.
וסליחה מכבוד העסקנים אם ייפגעו מדבריי

נערך לאחרונה ב:

י. גולד

משתמש מקצוען
ברור...
בדיוק באותה מידה שיש תושבים חילונים ברמות פולין
בדיוק באותה מידה שיש תושבים חילונים ברמה ג'
ובדיוק באותה מידה שיש תושבים חילונים ברמה ב' [שהיתה מיועדת לכתחילה לדתים לאומיים וחילונים]

התעשתו, תלטשו קצת את השפה כי זה מסגיר שחרדים אתם לא...
וכולנו מתגייסים בפניה לגב' בלוך שמגיע לאנשים שלה תוספת שעות נוספות...
מכל הלב.

חזו חביבי וראו את רמה ה' לתפארת, חרדית למהדרין, עם קפוטע'ס וקאפטינעס
והדוברים ימשיכו להתענג על משכורתם...

בנימיני

משתמש מקצוען
נורא מכוער ונמוך להאשים כל מי שלא כותב על קפטינעס ועל מלחמת קודש באי חרדיות ובמינויו אחר כבוד לדובר של עליזה בלוך ואז דעתו כביכול לא רלוונטית והוא מוצא ומושתק מהדיון.
אז לא.
מספיק עם ההשתקה הזו. ככה לא מנהלים דיון
(וסליחה שרק כאשר מאשימים אותי בזה נזכרתי ולא שמתי לב שכותבים קודמים שלא קידשו מלחמה כדעת 3 ניקים קולניים בשרשור או שלא כתבו בסגנון פשקווילי הואשמו גם בהאשמה נמוכה ורדודה זו)

להסיר לזות שפתיים הנני מצהיר
אני חרדי וחרדי אדוק שחושב בהיגיון ומסתכל נכוחה על המציאות
להזכיר סיפורי עבר על רמות בירושלים שהתחרדה לאורך השנים זה ממש שלא ממין הטענה
האם כבוד יוד הזהוב היה גר ברמות לפני 30 שנה או ברמות ב לפני 10 שנים כשמתחת הבית יש תיכון חילוני (עד היום אגב) ?
אני לא.
אף משפט בסגנון של מודעת הכנסת ספר תורה לא ישנה את הגישה הזו
אותי חינכו ששכנים טובים ויראי שמיים זה הדבר הראשון שבודקים לפני שעוברים למקום חדש וזה הקריטריון המרכזי בהחלטה כזו.
לכן, אני יושב על הגדר ומצפה לראות מה ילד יום.

נערך לאחרונה ב:

haimn

משתמש פעיל
ברור...
ובדיוק באותה מידה שיש תושבים חילונים ברמה ב' [שהיתה מיועדת לכתחילה לדתים לאומיים וחילונים]

מכל הלב.

אני מבין שלשיטתך חרדים צריכים לדבר בלשון עילגת? או לשלב מילים ביידיש כדי שזה יישמע אמין?
צר לי לנפץ לך את הסטריאוטיפ, אבל חרדים יודעים גם לכתוב ולדבר בעברית תקינה, וגם חלקם מדברים עם שגיאות.
אבל אם אתה רוצה לחשוב שמישהו שתול - לבריאות, מצידי אתה יכול להיות בטוח שאני שתול רק בגלל שאני רוצה לחיות בשלום, אני לא הולך להתאמץ להוכיח ההיפך.

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
ברור...

מכל הלב.

עוד פעם יש פה הדרה למי שלא חסיד...
במקום שכל החרדים יהיו מאוחדים -כבר יש אנשים שנותנים הרגשה של פרוד.

ברכת מרום

משתמש מקצוען
הייתי הראות לילדים שלי את הדירה הם מאוד מרוגשים
סוג של תוכנית לחופש.
מישהו יודע האם נותנים להיכנס שם לדירות- על נמדר שמאחורי עיר דוד

goaty

משתמש פעיל
ממליץ לפתוח אשכול חדש ופשוט.
עדכונים מהנעשה בנוה שמיר.

תמונות מאתמול, מגרש 380-328 הגרלה 991. צילמתי את התמונות מהמפלס התחתון.
20210712_164957.jpg20210712_165038.jpg

ברוס

משתמש פעיל
הייתי הראות לילדים שלי את הדירה הם מאוד מרוגשים
סוג של תוכנית לחופש.
מישהו יודע האם נותנים להיכנס שם לדירות- על נמדר שמאחורי עיר דוד
לא הבנתי כ"כ טוב את השאלה שלך. אבל מה שכבר כן הבנתי שאם את רוצה להיכנס לדירות , נראה לי שאפשר ( כמובן לא באופן רשמי ) והכי טוב אולי לפני הערב לקראת השקיעה שאז יש הכי פחות אורחים ועיניים לא רצויים... וכמובן שצריכים שמירה יתירה כי זה עוד עדין אתר בניה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה