כנראהאולי כאישה זה יותר מעצבן.
אבל התגובות אצלי זה בלרדת עליהם,
אני מכיר היטב את אורח החיים הלא דתי, שומע מהם את הקשיים,
ובשעה שמישהו או מישהי מעיזים לפתוח מילה, אני מוציא בעוקצנות את כל המידע שיש עליהם,
והשקט מגיע ברגע.
כנראהאולי כאישה זה יותר מעצבן.
סורי שאני אומרת אבל אם זה המשפטים שנשמעים אצליכם בעבודה אז אתם בבעיה כללית בלי קשר אליך....אולי כאישה זה יותר מעצבן.
"תתני לי לאכול אם אני לא מברכת? אני לא מברכת כי..."
"מי זה בטלפון, בעלך? מה הוא רוצה לבדוק, שאני..."
וזה ממש העדינים הנחמדים שאפשר לכתוב כאן.
אולי זה פינוק להתייחס לזה ביחס לעבודה יום-יומית במוסד חילוני. ודווקא לכן אני מבקשת: תשמרו על הנשמה שלכם ותבדקו טוב- טוב במה מדובר.
גם אם אתם הכי חזקים בעולם.
לא מרגישה שנכון לי כאישה מבחינת דתית לעקוץ אותםכנראה
ובשעה שמישהו או מישהי מעיזים לפתוח מילה, אני מוציא בעוקצנות את כל המידע שיש עליהם,
והשקט מגיע ברגע.
אני אישית לא אוהב לשתוק, אולי זה שונה בגלל המגדר,לא מרגישה שנכון לי כאישה מבחינת דתית לעקוץ אותם
אבל בכלל לא נכנסת איתם לוויכוח על זה
הם מאד מכבדים אבל כשהם זורקים פה שם משפט אני לא עונה
הם כבר רגילים זה קורה הרבה שאני לא עונה מידי למשפטים
**SARCASM ALERT**
כולם כותבים כמה שזה גרוע וכמה שצריך להיזהר מהמקומות האלה.
אבל אני רואה שבסה"כ כולם פה כותבים שהיו שם, ונשארו חרדים כדי לספר על זה, כנראה שזה לא כזה נורא
**SARCASM ALERT**
גם אני כך התנהגתי, אבל עדין השפה, ההיתנהגות, הרגישות לנושאים בעיתיים, אני ממש לא ממליצה!כנראה
והשקט מגיע ברגע.
אבל אני רואה שבסה"כ כולם פה כותבים שהיו שם, ונשארו חרדים כדי לספר על זה, כנראה שזה לא כזה נורא
א. מי אמר שנשאר אותה רמת חרדיות?**SARCASM ALERT**
**SARCASM ALERT**
חושבת שהאשכול הזה הוא אמתי ורגיש, להפוך אותו לציני ומקנטר זה פשוט חבל.**SARCASM ALERT**
**SARCASM ALERT**
זה גם לא חייב להיות כזה טראומטי, יכול להיות מלא התקררות באמונה.חושבת שהאשכול הזה הוא אמתי ורגיש, להפוך אותו לציני ומקנטר זה פשוט חבל.
לא הכל מסתכם ב"חרדי או לא חרדי". יש הרבה נשים (ולא רק) שאיבדו משפחה, בן/ת זוג, ילדים וחיים שלמים בגלל עבודה במקום חילוני. עוד הרבה לפני שמדברים על הרוחניות שלהם.
זה לא הפחדות של יתד, זה לא שיעור מחנכת, זאת מציאות.
לא כל מקום הוא כזה! אבל מקומות שהם כאלו- אסור לעבוד בהם. לא משנה כמה מקבלים שם, עד כמה הם נוצצים וכיפיים.
החיים שווים יותר.
זה סתם סגנון מקנטר ולא מכבדאולי כאישה זה יותר מעצבן.
"תתני לי לאכול אם אני לא מברכת? אני לא מברכת כי..."
"מי זה בטלפון, בעלך? מה הוא רוצה לבדוק, שאני..."
וזה ממש העדינים הנחמדים שאפשר לכתוב כאן.
אולי זה פינוק להתייחס לזה ביחס לעבודה יום-יומית במוסד חילוני. ודווקא לכן אני מבקשת: תשמרו על הנשמה שלכם ותבדקו טוב- טוב במה מדובר.
גם אם אתם הכי חזקים בעולם.
כל מילה!נראה לי שיש חברות חילוניות מאוד שונות. אולי בסטארטפים קטנים מקובל סגנון ה״סחבק״ שהוזכר כאן.
אני עובד בחברה גדולה. יש מלא כללים לא כתובים (וחלקם אף כתובים) איך העובדים צריכים להתנהג ולכבד אחד את השני. הדוגמאות שהוזכרו כאן, פשוט הזויות בעיני, ואצלנו לגמרי מוגדרות כהטרדה על כל המשתמע בלי טיפת רחמים.
כן, יש ששואלים (וגם מקשים) על אורח חיים החרדי, אבל תמיד בשיא העדינות ואמפטיות (לפחות למראית העין).
פעם, מישהו נדבק אלי עם טענות על התנהלות הצבור החרדי בקורונה ודיבר בצורה ממש בוטה (מודה שאמרתי מילה או שתיים שנועדו לעצבן). הנוכחים האחרים היו פשוט בהלם מהתנהגות שלו. ראש הצוות שלי ניגש אלי אחר כך ושאל ״מה התפקיד של הברנש הזה בחברה, אני לא מאמין שהוא מפתח (כוונתו: מרוב שהתנהג בצורה בלתי אנטליגנטית)״
יותר מזדהה עם החשש האחר שהוזכר כאן. אתה רואה אנשים שסך הכל ברובם נחמדים (חלקם אפילו מגניבים, כמו שאמרו כאן), אפשר למצוא לא מעט נושאים משותפים. בקיצור, גם אנשים, ״רק״ שיש להם אורח חיים אחר. וכאן צריך מאוד להיזהר שלא להיות מושפע.
הרמב"ם בהלכות דעות מתייחס לזה:שלום,
אני מפתחת ג׳וניורית עם ניסיון של שנה,
לאחר תקופה מייגעת של חיפוש עבודה הציעו לי משרה במקום חילוני ללא שום חרדיה,
כאחת שמכירה את השוק של הג׳וניורים מתלבטת מאד אם ללכת על המשרה,
אשמח אם יש כאן נשים במצב כזה או דומה שיכולות לתרום מניסיונן - מה צריך לדרוש, נקודות שיכולות להיות בעייתיות, מה עושים עם סינון וכל תובנה נוספת.
תודה רבה!!
בעיניי המשפט הזה הכי מסוכן מכל המדובר.דוקא היה לי שם חבר אחד, ואני עדיין שומר איתו על קשר, הוא באמת משהו מיוחד, הן מבחינת מידות והן מבחינת צורת החשיבה, אבל נראה לי שהוא נקרא "חריג" ביחס להוואי החילוני.
ממש מסכימהנראה לי שיש חברות חילוניות מאוד שונות. אולי בסטארטפים קטנים מקובל סגנון ה״סחבק״ שהוזכר כאן.
אני עובד בחברה גדולה. יש מלא כללים לא כתובים (וחלקם אף כתובים) איך העובדים צריכים להתנהג ולכבד אחד את השני. הדוגמאות שהוזכרו כאן, פשוט הזויות בעיני, ואצלנו לגמרי מוגדרות כהטרדה על כל המשתמע בלי טיפת רחמים.
כן, יש ששואלים (וגם מקשים) על אורח חיים החרדי, אבל תמיד בשיא העדינות ואמפטיות (לפחות למראית העין).
פעם, מישהו נדבק אלי עם טענות על התנהלות הצבור החרדי בקורונה ודיבר בצורה ממש בוטה (מודה שאמרתי מילה או שתיים שנועדו לעצבן). הנוכחים האחרים היו פשוט בהלם מהתנהגות שלו. ראש הצוות שלי ניגש אלי אחר כך ושאל ״מה התפקיד של הברנש הזה בחברה, אני לא מאמין שהוא מפתח (כוונתו: מרוב שהתנהג בצורה בלתי אנטליגנטית)״
יותר מזדהה עם החשש האחר שהוזכר כאן. אתה רואה אנשים שסך הכל ברובם נחמדים (חלקם אפילו מגניבים, כמו שאמרו כאן), אפשר למצוא לא מעט נושאים משותפים. בקיצור, גם אנשים, ״רק״ שיש להם אורח חיים אחר. וכאן צריך מאוד להיזהר שלא להיות מושפע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: