25% מהרווחים.וכמה מס משלמים על הרווח מקופת גמל
חוץ מדמי הניהול על הקרן אין מס, וכמה דמי ניהול בערך, והאם יש לכם המלצה על מסלול מסוים או על חברה ספציפית?25% מהרווחים.
יש מס ויש דמי ניהול.חוץ מדמי הניהול על הקרן אין מס,
אשמח מאוד לקבל קישורים רלוונטים.יש כאן בפורום הרבה ידע
וגם את המאמרים של מקצועי בלבד.
יש הרבהאשמח מאוד לקבל קישורים רלוונטים.
אשמח לשמוע פרטיים על הגמחי"ם שאתה מכיר.יש הרבה "גמחי"ם" כאלו.
(זה ממש לא גמ"ח ולכן הוספתי מרכאות, זה ביזנס לכל דבר שעושים בו גם הרבה חסד וגם מרוויחים הרבה מליונים)
הגמח המרכזי, אושר בכבוד, יד שמשון.אשמח לשמוע פרטיים על הגמחי"ם שאתה מכיר.
הם מפרסמים את עצמם כל הזמן.בטח זה לא לפרסום ציבורי כי הגמחי"ם האלו עלולים להסתבך
לפי כמה הפקדה הגעת ל 150,000?אם תפתח קופת גמל להשקעה ותשקיע במסלול עדין כמו מדד s&p 500, ההיסטוריה אומרת שבעז"ה עוד 20 שנה יהיה לך 196,000 ש"ח בקופה ההיא (8% שנתי + הריבית דריבית) תוריד 25% מס ותישאר ביד עם 150,000 ש"ח.
כל ענין ההשקעות צריך ללמוד היטב ולהתמקצע מאוד בנושא... יש למישהו רעיון של גמח מבוסס ומוכר שאפשר לחסוך שם כסף ולקבל אח"כ הלוואה משהו בדומה לגמ"ח המרכזי. אשמח לכל מידע.
בתודה מראש
הרווח הממוצע עומד עלכ-12%.8% שנתי + הריבית דריבית
ייתכן מאוד שהנך צודק, מצ"ש אני חשבתי שהיות ומשתמשים עם הכסף שלך למטרות צדקה, ממילא הכסף מתברך...גם לי יש יחידות בגמ"ח המרכזי. עשיתי חשבון לאחרונה ונוכחתי לראות שכלל לא בטוח שמבחינה חשבונאית זה חסכון לעניין.
מה עדיף לך לקבל לקראת החתונה של הילדים שלך, 150,000 ש"ח ביד. או 240,000 ש"ח הלוואה שבסיום הפריעה שלה ינכו לך מהחוב 60% מההפקדה?
אם תפתח קופת גמל להשקעה ותשקיע במסלול עדין כמו מדד s&p 500, ההיסטוריה אומרת שבעז"ה עוד 20 שנה יהיה לך 196,000 ש"ח בקופה ההיא (8% שנתי + הריבית דריבית) תוריד 25% מס ותישאר ביד עם 150,000 ש"ח.
יש גם אפשרות ללוות את רוב הכסף בריבית נמוכה מאוד בחלק מקופות הגמל להשקעה, ואז גם אין מס וגם הכסף ממשיך לשאת תשואה.
עכשיו, יש עניינים כמו צדקה וגמילות חסדים וכו' ההבנה שלי היא שאין מצווה כ''כ גדולה בלדאוג שמישהו אחר יעשה כסף במקום שאתה תעשה כסף. והמבין יבין. ואם כולם יעשו את זה לא יצטרכו את הגמ''ח המרכזי. וממילא יהיה פחות צורך בזה.
אני לא יועץ ואין לי רשיון יעוץ. וגם לא משכנע, רק נותן כיוון.
רק לקחת בחשבון שזה גמ"ח חדש, והיות וצריך כ15 שנה עד שיקבלו הלוואות, אף אחד עדיין לא קיבל מהם הלוואה ככל הנראה.
ישנה טעות ובלבול להרבה אנשים בעניין חיסכון לילדים,ייתכן מאוד שהנך צודק, מצ"ש אני חשבתי שהיות ומשתמשים עם הכסף שלך למטרות צדקה, ממילא הכסף מתברך...
אולי חברי פרוג יכריעו...
אגב, יש גמ"ח שנקרא שערי חסד, גמ"ח מאוד מבוסס בירושלים, כדאי לבדוק שם.
בהצלחה!
מבחינה ציבורית זו דוקא יכולה להיות השקעה כלכלית עם תשואה עצומהאי אפשר לקרוא לגמ"ח כל שהוא השקעה, (מבחינה כלכלית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: