הבקשה הייתה מכל התלמידים... המורות לא 'יכולות' לבוא.היתה הוראה מטעם משרד החינוך להמליץ להורים שילדם בקבוצת סיכון - לא לשלוח.
שמתי לב שככה זה. כל אחד סומך על עצמו ולא סומך על אחרים.אנחנו כבר למעלה מחודש וחצי לא יוצאים מהבית,
אין חשיפה לאף קרוב משפחה משום דרגה שהיא,
ת'אמת, קצת נעלבתי שהגננת של הבן שלי (אישה צעירה) אמרה לי "ואם הבן שלך ידביק אותי?" התחושה היתה, כאילו, מה, כבר חודש וחצי אני שומרת על עצמי ובגלל שאת לא (אולי) שומרת, אני עלולה להידבק.
אז אני שומרת, ועוד איך, עוד בזמן שכולם זילזלו וצחקו והבנין שלנו התמלא בקייטנות וממתקים והרחובות היו מלאים באנשים וקניות ואנחנו לא עשינו כלום, רק ראינו ועינינו כלות, גם אני רציתי להיות "מתוקתקת" לפסח, אבל ידעתי שהבריאות הכי חשובה.
ובאמת התחשק לי לשאול את הגננת המסורה אם היא לא יצאה לשום קניה מהרגע שהיא נשארה בבית, כמוני.
כי אולי אני צריכה לפחד שהיא תדביק אותו...
זה לא המלצה, זו הוראה.היתה הוראה מטעם משרד החינוך להמליץ להורים שילדם בקבוצת סיכון - לא לשלוח.
נכון, גם במקום שבו אני עובדת (חינוך מיוחד) לא כל הילדים קיבלו אישור להגיע.זה לא המלצה, זו הוראה.
מסתבר שמעבר למה שמשרד החינוך הורהבבית הספר של בני רק מי שרופא אישר יוכל להגיע.
זה לא המלצה, זו הוראה.
בבית הספר של בני רק מי שרופא אישר יוכל להגיע.
וכמעט חצי בית ספר(!) לא קיבל אישור! (הוא לא מאושר)
(גם מי שכן- הרבה פוחדים לשלוח ובצדק.)
ומדובר על 3 שעות 3 פעמים בשבוע טיפולים פרא רפואיים.
המפגש הכתתי בזום זמן קצר בהתאם ליכולת הילדים.
מה נקרא אצלך סיכון?אצלנו לא ביקשו שום אישור, ורובם ילדים בסיכון
מה נקרא אצלך סיכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: