מקודם דברתי מאמא שלי והבנתי שזה ממש לא חוזרים ללימודים כל ילד זאי ל6 שעות בשבוע או יום אחד או יומיים 3 שעות ואין הסעות כאילו שאמי תסע עם אחי מבית שמש עד שיח סוד בשביל זה
זה מוזר...אצלם יש....ואין הסעות
איפה אצלם? בית שמש האחרונים שנותנים הסעות לחנמ תמיד כל שנה תחילת שנה צריך להתחנחן שיהיה כבר הסעה זה ידוע@הילה פוטוגרפי אמא שלי קבלה שלושה ימים בשבוע, מ-9 ועד 15:00.
9-12: קבוצה אחת הכוללת שלושה ילדים (לא כולל אוכל!!!)
-12-15: קבוצה שניה כנ"ל.
זה מוזר...אצלם יש....
וגם איזה מוסד זה?איפה אצלם? בית שמש האחרונים שנותנים הסעות לחנמ תמיד כל שנה תחילת שנה צריך להתחנחן שיהיה כבר הסעה זה ידוע
בצפון........איפה אצלם?
אני לא חושבת שהשיקול הזה צריך להלקח בחשבון.אמהות לילדי חנמ-
יש נייר עמדה של משרד הבריאות ובו רשימה של תיעדוף חולים קשים להנשמה,
בעלי מוגבלויות נמצאים בתחתית הרשימה.
חשובנה טוב מה יותר קל לשלוח את הילד לגן שאין לכן מושג כמה באמת מחטאים שם....
או להשאר איתו בבית.
אגב יש הרבה דברים שנחשבים לקבוצות סיכון למרות שהם לא נמצאים בהוראות הרשמיות של משרד הבריאות. (למשל היפוטוניה)
אני חושבת שהילדים היו בבתים הרבה מאוד זמן.אמהות לילדי חנמ-
או להשאר איתו בבית.
אגב יש הרבה דברים שנחשבים לקבוצות סיכון למרות שהם לא נמצאים בהוראות הרשמיות של משרד הבריאות. (למשל היפוטוניה)
מישהו יודע מה לגבי גני שפה?
[/QUOTE
חברה שלי גננת בגן שפה והודיעו לה להתכונן לחזרה ביום רביעי ופרטים יגיעו..
גני שפה חוזרים גם כן במתכונת מצומצמת, כך לפחות כאן בעיר. (כמה פעמים בשבוע וכל פעם רק חלק מהילדים).גני שפה = גני חינוך מיוחד.
ברור שמדובר בסיכון ומאמינה שהרבה הורים לא ישלחו (מכמה שיחות עם הורים - אולי כי אני עובדת עם ילדים פחות מורכבים)
לגבי זמנים,
מה שנכתב כאן,
לא מדוייק.
יש ילדים (כמו שלנו) שהבעיה שלהם היא רק תקשורת (אוטיזם) ללא שום בעיות שונות, על פי רוב הם בריאים וחזקים יותר מכל הילדים בגילם (יש טוענים שכשלא משתמשים בשכל, אז כל הכוח של הגוף מתנקז לשרירים במקום להתחלק קצת עם המוח).אני חושבת שהילדים היו בבתים הרבה מאוד זמן.
אם ראו לנחות להקל בהנחיות כן יש סיבה לשמוח ולשחרר ולשלוח כי ככל הנראה לקחו את הסכנות בחשבון.
באמת לבי עם ההורים (מכירה כמה כאלה משכנות קרובה) אני חושבת שצריך להאמין בה' כי הוא זה שנתן
ליושבים בראש את ההבנה שניתן להקל ולפתוח חלקית את המוסדות.
לצערינו הרב יש הורים לילדים מיוחדים שהם בקבוצת סיכוןיש ילדים (כמו שלנו) שהבעיה שלהם היא רק תקשורת (אוטיזם) ללא שום בעיות שונות, על פי רוב הם בריאים וחזקים יותר מכל הילדים בגילם (יש טוענים שכשלא משתמשים בשכל, אז כל הכוח של הגוף מתנקז לשרירים במקום להתחלק קצת עם המוח).
להם לא נשקף הרבה סיכון. אבל אף פעם אין 0 אחוז סיכון לצערנו.
נראה לי באמת עדיף לא לשלוח, מאמין שבבית עם כל הקושי עדיף מבית הקברות.לצערינו הרב יש הורים לילדים מיוחדים שהם בקבוצת סיכון
מי ישמור עלהם?.??
לכל הורה אמורה להיות בינה בקודקודו והלימודים אינם חובה. אם יש בבית הורה או בן משפחה אחר בקבוצת סכון סביר שיחליטו לא לשלוח את הילד מהבית.לצערינו הרב יש הורים לילדים מיוחדים שהם בקבוצת סיכון
מי ישמור עלהם?.??
ההנחיות תתקבלנה ממקום הלימודים.היא חייבת לקבל אותו
תשלחי לה את המתווה החדש שהעלו כמ ההודעות לפניי
זה לא את- מולה
זה ההנחיות.
ועוד משהו,אני לא חושבת שהשיקול הזה צריך להלקח בחשבון.
יש כרגע מאה ומשהו מונשמים (וזה במגמת ירידה) ובין 2000-3500 מכשירי הנשמה.
אגב, לא לכל ילדי החינוך מיוחד יש כשל חיסוני. ילדים על הרצף למשל אין הבדל גופני בינם לבין ילדים רגילים. (איך אמרה לי אמא לאוטיסט הבן שלי מסוגל לאכול ברגים ולשתות אקנומיקה, אז קטן עליו קורונה..)
בכל אופן המצב הכי מיטבי הוא שהמוסדות יפתחו וכל הורה יבחר אם לשלוח או לא. אין ספק שהורים יודעים מה הכי נכון לילדם, אבל שלפחות תהיה להם בחירה.
אמהות לילדי חנמ-
או להשאר איתו בבית.
אכן כךגני שפה = גני חינוך מיוחד.
ברור שמדובר בסיכון ומאמינה שהרבה הורים לא ישלחו (מכמה שיחות עם הורים - אולי כי אני עובדת עם ילדים פחות מורכבים)
לגבי זמנים,
מה שנכתב כאן,
לא מדוייק.
מענין, קיבלתי הודעה מעירית בני ברק שחוזרים לעבודה בשלישי, ואז בתי הספר ישלחו את הרשימות ונקבל פרטים מדויקים על מערך ההסעות, בנוסף אמרו שההסעות יוקטנו וחובה להגיע לעבודה- לליווי עם מסכה, וכמובן לעקוב שמרגישים טוב.אין הסעות אלא אם כן מונית אישית באישור ועדה מיוחדת בעיריה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: