נראה לי באמת עדיף לא לשלוח, מאמין שבבית עם כל הקושי עדיף מבית הקברות.
אני לא חושבת שהשיקול הזה צריך להלקח בחשבון.
יש כרגע מאה ומשהו מונשמים (וזה במגמת ירידה) ובין 2000-3500 מכשירי הנשמה.
אגב, לא לכל ילדי החינוך מיוחד יש כשל חיסוני. ילדים על הרצף למשל אין הבדל גופני בינם לבין ילדים רגילים. (איך אמרה לי אמא לאוטיסט הבן שלי מסוגל לאכול ברגים ולשתות אקנומיקה, אז קטן עליו קורונה..)
בכל אופן המצב הכי מיטבי הוא שהמוסדות יפתחו וכל הורה יבחר אם לשלוח או לא. אין ספק שהורים יודעים מה הכי נכון לילדם, אבל שלפחות תהיה להם בחירה.
אומר בזהירות, שבחלק מהמקומות ההתייחסות בגני שפה לחזרה היא כבייביסיטר ופחות למטרות למידה וקידום.הגן בקבוצות קטנות של שלושה ילדים.
ויש ילדים עם קושי שפתי שממש צריכים את הקידום הזה. הזמן קריטי והם מפסידים בכל יום שעובר.
אז עושים את זה בזהירות.
ואם אין גורמי סיכון במשפחה - מקווים שזה הדבר הנכון.
ואגב, ממש קשה לקחת ולהחזיר את הילדים, וכל זה בשביל שעתיים וחצי. זה לא בקטע של "בייביסיטר" לילדים, זה רק כדי לקדם אותם.
אנחנו חוזרים מחר לימודים במסגרת מצוצמצת של 3 תלמידים בכל כתה 3 שעות 3 פעמים בשבוע עם 2 אנשי צוות, והעיריה מארגנת הסעות לפי רשימה שבית הספר שלח.
אין 2 מטר, יש מסכות.ואיך אפשר ללמד שיעורים פרטניים ממרחק של שני מטר?
לא כל הילדים - שלושה!ואיך אפשר שהמלווה והנהג יהיו חשופים לכל הילדים?
ואיך אפשר ללמד שיעורים פרטניים ממרחק של שני מטר?
אי אפשר, ככל הנראה לא יהיו שיעורים פרטניים.ואיך אפשר שהמלווה והנהג יהיו חשופים לכל הילדים?
ככל הנראה לא יהיו שיעורים פרטניים.
אין 2 מטר, יש מסכות
מזדהה עם כל מילה יש לנו קרוב משפחה עם פיגור קשה...בתור הורה לילדים חינוך מיוחד.
רק כמה מילים למורים/מורות שיוצאים כעת ללמד/להעסיק/ לטפל בילדים.
ברור שמאוד קשה לכם
יש לצוות ילדים קטנים בבית
אבל תזכרו
כמה אתם עוזרים להורים
אנחנו עייפים ומותשים
כבר לא מסוגלים לחשוב,
כמה שעות של שקט ומנוחה
יסייעו לנו ...
אולי כך נצליח לשמור על מעט שפיות
תודה לכולכם !
והכי חשוב
בעזר"ה
תהיו כולכם בריאים
גם אנחנו כנ"ל 3 תלמידים לשעתיים כל פעם.אנחנו חוזרים מחר לימודים במסגרת מצוצמצת של 3 תלמידים בכל כתה 3 שעות 3 פעמים בשבוע עם 2 אנשי צוות, והעיריה מארגנת הסעות לפי רשימה שבית הספר שלח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: