אהבו כאן.
זה כל מה שיש לי לומר....
3 פרפרי חזה עוף חתוכים למנות
לרוטב:
1/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק [מתכון מכאן ושוב תודה לניקית @רוחי בלבוחי על המתכון המושלם]
2 כפות גריל עוף
2 כפות פפריקה
מלח
פלפל שחור
1/3 כוס דבש
1/2 כוס שמן
1.5 כוסות קוביות אננס משימורים + 1/3 כוס ממיץ השימורים. אפשר לוותר על האננס ושים מיץ תפוזים במקום מיץ השימורים]
פלפלים ברצועות
בצל בחצאי טבעות
הכמות לפי רצונכם האישי
מערבבים את רכיבי הרוטב.
שמים בתחתית תבנית מחצית מהבצלים והפלפלים
טובלים את מנות החזה עוף ברוטב ומסדרים מעל לירקות שבתבנית.
שופכים את יתרת הרוטב.
מסדרים את יצרת הירקות ואת קוביות האננס.
אופים ב 200 מעלות מכוסה כ-20 דקות
פותחים את הכיסוי. מגבירים את חום התנור ל 220 וצולים כ-5 דקות. תוך כדי מערים מהרוטב על מנות חזה העוף
זה כל מה שיש לי לומר....
3 פרפרי חזה עוף חתוכים למנות
לרוטב:
1/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק [מתכון מכאן ושוב תודה לניקית @רוחי בלבוחי על המתכון המושלם]
2 כפות גריל עוף
2 כפות פפריקה
מלח
פלפל שחור
1/3 כוס דבש
1/2 כוס שמן
1.5 כוסות קוביות אננס משימורים + 1/3 כוס ממיץ השימורים. אפשר לוותר על האננס ושים מיץ תפוזים במקום מיץ השימורים]
פלפלים ברצועות
בצל בחצאי טבעות
הכמות לפי רצונכם האישי
מערבבים את רכיבי הרוטב.
שמים בתחתית תבנית מחצית מהבצלים והפלפלים
טובלים את מנות החזה עוף ברוטב ומסדרים מעל לירקות שבתבנית.
שופכים את יתרת הרוטב.
מסדרים את יצרת הירקות ואת קוביות האננס.
אופים ב 200 מעלות מכוסה כ-20 דקות
פותחים את הכיסוי. מגבירים את חום התנור ל 220 וצולים כ-5 דקות. תוך כדי מערים מהרוטב על מנות חזה העוף