בשרי איך להפוך חזה עוף לפרגית?

דפה

משתמש מקצוען
@ט.ט.ט. למרות שאין לי צורך ללכת לספר, עשיתי זאת בשבילך, כדי שמה שכתבת יגיע לכמה שפחות אנשים שחלילה יכשלו.
בספר של הרב ויא כרך א עמ'292 עד 299 (שימי לב כמה עמודים רק על כרוב לא חסלט).
את טועה, יש צורך בבדיקה יסודית מאוד שכרוכה בשלבים רבים.
מה שזכרת זה על כרוב מגידול מיוחד כמו חסלט, שגם הוא צריך בדיקה.
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
@המטבח של סימא , האם להניח במקרר לחצי שעה הכוונה למינימום חצי שעה, או שיותר מזה - לא טוב?
תודה!
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר גם לרכך חזה עוף שיהיה כמו פרגית ע"י תמיסת מלח.
לקילו עוף-
2 ליטר מים
1/2 כוס מלח
1/4 כוס סוכר
לערבב, להשרות את העוף 4-12 שעות, ואז לשטוף ולשים איזה תיבול שרוצים.
אפשר להשרות אחרי התמיסת מלח במרינדה לעוד איזה 4 שעות ואז זה ריכוך מושלם עם טעם עשיר במיוחד.
 

מסטיק מנטה

משתמש פעיל
אפשר גם לרכך חזה עוף שיהיה כמו פרגית ע"י תמיסת מלח.
לקילו עוף-
2 ליטר מים
1/2 כוס מלח
1/4 כוס סוכר
לערבב, להשרות את העוף 4-12 שעות, ואז לשטוף ולשים איזה תיבול שרוצים.
אפשר להשרות אחרי התמיסת מלח במרינדה לעוד איזה 4 שעות ואז זה ריכוך מושלם עם טעם עשיר במיוחד.
נשמע מעניין
זה לחזה שלם או פרוס?
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמע מעניין
זה לחזה שלם או פרוס?
חזה שלם, אבל במרינדה אפשר לשים פרוסות
(אם יש לך רק פרוסות הייתי מקצרת את ההשריה בתמיסת מלח אבל לא יודעת לכמה זמן, נראה לי סוג שעתיים)
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
@המטבח של סימא תודה על המתכון! הילדים ממש אהבו! (לא טעמתי בעצמי, אבל נרשמה התלהבות רבתי)
 

מ.בר

משתמש רשום
@המטבח של סימא
אפשר לטגן קודם את הבצל ואז להוסיף את החזה כדי לקצר תהליכים?
וגם- להקפיץ - שהבצל יהיה עדין קשה? אני אוהבת אותו רך שנעלם כמעט, לא מתאים פה?
 

מ.בר

משתמש רשום
מעדכנת: עשיתי רק עם בצל, במחבת רגילה, ואני בהלם! יצא דומה מאד לפרגית!!!
אימצתי!
תודה רבה
שאלה- אפשר לעשות את זה גם בפרוסות על מחבת פסים או דוקא ההקפצה עושה את זה?
 

.C.G

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני עכשיו באמצע להקפיץ עם בצל וקוביות פלפלים, נראה איך יצא.
שאלה- אפשר לעשות את זה גם בפרוסות על מחבת פסים או דוקא ההקפצה עושה את זה?
לדעתי בכל דרך בישול שהיא זה יצא רך, הרעיון זה ההשריה בסודה לשתיה שמרככת את העוף.
 

ליבי שטרן

משתמש חדש
דיברתם על חזה עוף אז סתם למי שמעניין אותה אני מכינה חזה עוף עם פסטו ומטגנת יוצא הגדה.
אני מכינה את זה כך: מכינה פסטו כל אחד ממה שהוא אוהב {האמיתי זה מבזילקום} ואז חותכת את החזה עוף כמו שחותכים לשניצלים ושמה בקערה מעבירה את הפסטו לקערה מערבבת שכל חזה עוף יהיה לו לפחות קצת פסטו {לא להשתגע עם הכמות של הפסטו} ונותנת לחזה עוף חצי שעה בערך לספוג את הטעמים אחרי חצי שעה מטגנת כמו שניצלים זה יוצא טעים בטירוף בהצלחה...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה