הבריסקער הנודד
משתמש מקצוען
אין לה מנוי בפרוג.
אמרתי לה שזה נראה מצויין אבל חשוב לי להראות לה שזה נכון
ומדובר בהרחבת נכס
ומדובר בהרחבת נכס
וואואין לה מנוי בפרוג.
ומדובר בהרחבת נכס
צפה בקובץ המצורף 1737200
מצויין!!אין לה מנוי בפרוג.
ומדובר בהרחבת נכס
צפה בקובץ המצורף 1737200
בחודש האחרון העוגנים במלצים ירדו מעטאגב זה נראה שבחודשים האחרונים הריביות ירדו, האם אני צודק?
תודהנשמע מטורף!
שליש בקלצ בכל מקרה חייב.מקפיצה את האשכול -
הביצוע של האחות רק היום.
שליש ראשון מאיפה כדאי למשוך - דחוף להחליט עכשיו.
הקלצ ירד ל4.35 (מטורף)
המלצ ירד ל4.61
שליש בקלצ בכל מקרה חייב.
אם לא הייתה משיכה ראשונה עדיין, אני חושב שהמרווח בקלצ יקבע בין העוגן של יום המשיכה לבין ההצעה הכתובה, זה אומר שאם העוגן ירד המרווח בשאר המשיכות יהיה יותר גדול [יתכן שבפועלים זה אחרת]
מה שאומר שיתכן ועדיף לעשות את רוב המשיכה בקל"צ
עוגן מל"צ קשה לחזות אם יעלה או ירד בהתחשב בירידת הריבית בארה"ב, ובמצב בצפון מאידך.
מתי אמורה להיות המשיכה הבאה לפני או אחרי עידכון עוגן מל"צ.
יתכן ואני טועה במה שכתבתי לגביי מרווח קל"צ
אשמח לשמוע את המקצוענים
השאלה מה המרווח שיקבע בשאר המשיכות אם יש עוד משיכות בקל"צהריביות הם מה שהם יהיו אם הם מבצעים היום.
החלטנו בסוף ללכת על הקלצ . ובאמת זה 4.35
אין עוד קלצ.השאלה מה המרווח שיקבע בשאר המשיכות אם יש עוד משיכות בקל"צ
המרווח גם בקל"צ נשאר לפי התמחור של הקיבוע שלו בביצוע המשכנתא הראשוני.השאלה מה המרווח שיקבע בשאר המשיכות אם יש עוד משיכות בקל"צ
אז נהגנו נכון?המרווח גם בקל"צ נשאר לפי התמחור של הקיבוע שלו בביצוע המשכנתא הראשוני.
לדעתי כן כי הקל"צ הוא קיבוע לטווח ארוךאז נהגנו נכון?
אני הייתי מושך את המל"צ ראשון מעניין מה ינאי חושב כי גם אם תהיה עוד ירידה של עוגנים תמיד יהיה יותר קל למחזר אבל הקבוע אם תהיה ירידה כמו שהמגמה אז עדיף לשוך אחרוןאז נהגנו נכון?
המחיר אותו מחיר ברגע שיש אישור עקרוני כל מה שיזוז זה רק העוגן וממה שנראה בנק ישראל יהיה חייב חהוריד את הריבית בשביל שלא יברח לו השקעות החוצה ככה שאני לא רואה מה יש לפספס במלשוך את המל"צ ראשוןלדעתי כן כי הקל"צ הוא קיבוע לטווח ארוך
והמל"צ הוא סה"כ לשנה וחצי
ואם יש מחיר טוב לקל"צ ולא נראה באופק (טווח זמן של כמה חודשים בטח לא) ירידות דרמטיות
מומלץ לבצע
העניין הוא שבגלל שירדו העוגנים בין האיור עקרוני למשיכה הראשונה המרווח בקל"צ יקבע לפי הפער בין הריבית שאושרה לבין העוגן, כך שירידית העוגנים קובעת מרווח גדול שישפיע על שאר המשיכות.אני הייתי מושך את המל"צ ראשון מעניין מה ינאי חושב כי גם אם תהיה עוד ירידה של עוגנים תמיד יהיה יותר קל למחזר אבל הקבוע אם תהיה ירידה כמו שהמגמה אז עדיף לשוך אחרון
אבל בכל מקרה שאפו ענק על הריביות במיוחד לשיפוצים
ריבית הקל"צ שעולה או יורד אאל"ט לא כזה קשור לריבית בנק ישראל (גם ההורדה הזאת לא כ"כ קרובה)המחיר אותו מחיר ברגע שיש אישור עקרוני כל מה שיזוז זה רק העוגן וממה שנראה בנק ישראל יהיה חייב חהוריד את הריבית בשביל שלא יברח לו השקעות החוצה ככה שאני לא רואה מה יש לפספס במלשוך את המל"צ ראשון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: