אין לי כעת את הסרט מול עיני.עברתי פעמיים ולא מצאתי
נשמח להפניה לדקה המדוברת
אבל אצרף התכתבות בין איש הארגון ליאיר שרקי
אין לי כעת את הסרט מול עיני.עברתי פעמיים ולא מצאתי
נשמח להפניה לדקה המדוברת
בסוף הכתבה הכתב יאיר שרקי מציין זאת במענה לעיתונאית.עברתי פעמיים ולא מצאתי
נשמח להפניה לדקה המדוברת
לא יודע תבד(ו)ק(י) מנדי זר הביא את התמונה שלו.[
זה הזקן שאשתו דברה עם התקשורת?
לא[
זה הזקן שאשתו דברה עם התקשורת?
כשמדובר בקשישים, בפרט עם מחלות רקע מסוימות - הם מגיעים לא פעם לסיטורציה נמוכה בקלות מכל דבר שקורה להם. אפילו מוירוס לא קשה, או טראומה כלשהי לגוף.תכף אוסיף לגבי הזקוקים לחמצן.
לא הבנתי מדוע זה נהיה האשכול שלי, אבל בשמחה אקח אותו ואטפל בו עד שינעל או ימחק (כרגיל ברוב האשכולות האחרונים שלי) והרב הדורש ומבקש ימשיך באשכול III בהצלחה רבה.
הרב מרדכי בלוי שלח פוסט מהרהורי לבו
הכואבים והצודקים. אבל הצגתי גם צד שני.
וכך כתב
כתבתי, סברתי אולי יעניין את הציבור.
רבותיי נתעורר!!!
חוויתי וליוויתי כבר יותר משש עשורים את החיים כאן במדינה תמיד היה שטנה לחרדים.
"לך לצבא יא משטמט"
"איפה יוסל'ה"
"עלוקה פרזיט"
ועוד ועוד כהנה.
אבל למרות זאת ידענו לחיות בערים/ שכונות מעורבות לצד חילונים בנוח ואף לקרב רבבות ולרשום ילדים לתורני יען האיש הפשוט ידע לכבד.
כעת הגענו לתחתית שבתחתית..
פשוט הצלחנו למשוך את כל האש אלינו.
מילא בגל הראשון עוד הצלחנו (גם אישית) לומר לכל מקרופון "התחלואה גבוהה אצלנו בגלל משפחות ברוכות, צפיפות דיור, .... מפירי הכללים הם אנרכיסטים נטורי קרתא הפלג..."
אך ברגע שצצו התמונות עם ההפרה ההמונית מהמייסטרים החרדי ... האמירות הברורות המורות לצפצף...
אבדנו את זה לגמרי.
לדוגמה,
עיתנואים דלי"ם כמו קלמן ליפסקינד או אראל סגל עברו מהתקפת החונטה המשפטית שזה לחם חוקם ... להתקפות נוראיות על הציבור החרדי ומנהיגיו!!!
קול ענות חלושה
'זה רק חלק... הרוב המוחץ שומר על הכללים'
נבלע בבליל ההסתה הנוראית שאני ממרום גילי לא זוכר כמותה מעולם...
רק להזכר איך שיפדנו את רינה מצליח על משפט אחד שאמרה עלינו בגל הראשון...
או סיפור אישי שארע לי הבקר, מתדלק ב"מ אמר לי הבקר 'זוז מבו אתם לא שומרים ומדביקים מחלות'
והוא רחום יכפר ....
כו"ח בצער רב מבלי לפגוע חלילה באף כלי קדש.
מוטק'ה קשישא בלוי מירושלים
ברוך השם יום יום
וכך עניתי לו:
כידוע לך הייתי ועדיין מגדולי הזועקים והמתריעים נגד ההפקרות מצד יחידים וקבוצות שרומסים את הזהירות.
אבל גיליתי שיש צד שני למטבע.
השנאה אלינו כעת (כן, גם ממני ברח חילוני בשביל ציבורי וחיכה עד שאעבור משם) היא לא אובייקטיבית בגלל ההדבקה הגבוהה.
הממשלה והתקשורת מכוונים אלינו את האש בכוונת מכוון.
הנתניהו הרשע, כביכול דואג לנו וטורח להזכיר אותנו כל יומיים... להכניס לתודעת הציבור את מצבנו המפחיד... בעקביות.
כל כל אישי הממשל בתורנות מדוייקת, כל יום מישהו אחר. גרוטו, גמזו, חזי לוי, אידלשטיין, מנכ''ל הדסה ומנכ''ל שיבא ומנכ''ל שיפא, ואשמדאי.
כל יום בקביעות.
שלא לדבר על התקשורת.
הם מעוניינים בכל מאודם לצרוב אותנו בציבור כמחוללי ומפיצי המחלה, כדי לכסות את חידלונם וכשלונם.
זה משרת אותם יופי. לנתב את הזעם הציבורי כלפי מי שנוח לחילונים והדליי''ם לשנוא. כרגיל.
בחינת הכה ביהודים והצל את...
כך גם המאבק הניאו אוטואנטישמי בבתי כנסת. ההדבקה ברוב בתי הכנסת היא מהנמוכות ביותר
ואצל החסידים שלא שומרים כלל היא כבר כמעט מאחוריהם. אבל הקנאות המשטרתית לסגור בתי כנסת
ששני אנשים בודדים לומדים שם ועוד מאות מקרים דומים, היא רדיפת דת לשמה.
היא לא מלחמה בקורונה אלא ביהדות.
זה נכון.כשמדובר בקשישים, בפרט עם מחלות רקע מסוימות - הם מגיעים לא פעם לסיטורציה נמוכה בקלות מכל דבר שקורה להם. אפילו מוירוס לא קשה, או טראומה כלשהי לגוף.
אני משערת, שגם לפני הקורונה, ארגון מהסוג הזה - היה מספק טיפול בבית פלוס חמצן בעת הצורך. לא נראה שהתחילו עכשיו מאפס.
ודאי שעכשו הם מספקים יותר. אין לי ספק, כי יש עכשיו קורונה, שברור שפוגעת ברבים רבים.
אך האם מישהו ניסה לברר כמה יותר?
מצוין שנותנים טיפול!
רק אומרת, שבשביל להגיע למסקנות של אחוזי תמותה, צריך הרבה יותר דיוק ובחינת כל הפרמטרים.
רישומים מדויקים, קבוצה מספיק גדולה, בדיקות שאכן מדובר בקורונה, הגדרה ברורה ואחידה של חולים קשה, ועוד תנאים.
ח"ו מתעבים. ח"ו מזלזלים.ואחרי הכל, אל תשכחו, שהרופאים שמטפלים בחולים בבית - מטפלים גם הם לפי המחקרים העולמיים, שאתם כל-כך מתעבים ומזלזלים בהם וטוענים שכל יום משתנים, אז הם לא שווים כלום.
תרופות לדילול דם, אנטיביוטיקה, סטרואידים, חמצן, ועוד - כפי שמקובל בבתי חולים בכל העולם -
על סמך מחקרים רפואיים מדעיים!
ורופאים שעובדים במערכת ציבורית כפופים להנחיות.רק שלמרות שאני יודע שדעתי לא חשובה יש לי דעה, אז בא לי לספר עליה. אז כך: בשביל להחליט אם המספרים האסטרונומיים (אצלי אלפיים זה אסטרונומי) של מתי הקורונה מתו "עם" או "בגלל" צריך להיות רופא.
אבל בשביל לראות שקורונה זה הרבה יותר משפעת לא צריך לדבר על המתים. צריך להסתכל בסביבה הקרובה מה היא עושה במקרים רבים מאוד לאנשים צעירים ובריאים. הן בתקופת ההתפרצות - חולשה מטורפת, בעיות נשימה, והן אחר כך - איבוד חוש ריח וטעם, חולשה לאורך זמן, בעיות שינה, ועוד ועוד.
אילו אספר לך נתון שראיתי שבמאה שערים יש בתי חולים שבהם מטפלים בסרטן ב100 אחוזי הצלחה היית מקבל זאת?
ח"ו מתעבים. ח"ו מזלזלים.
אני אי פעם טענתי שמסיכה לא מגינה למשל?
אני ממש לא רואה את עצמי כאדם שיכול או מסוגל לסתור הנחות מחקריות או מדעיות.
בכנות: תודה על ההגינות.סליחה שהתבטאתי בחריפות.
כפי שכתבתי, אני מאוד בעד טיפול ביתי אחראי, כל עוד זה אפשרי.
יש לזה יתרונות משמעותיים ביותר!
אני כן חושבת שצריך להיזהר עם קביעת אחוזים וכדו'.
צודקת בכל מה שכתבת.אבל, אין ספק, שאם היתה כאן פחות דיקטטורה רפואית. פחות פוליטיקה קטנה ויותר עשיה וניהול אמיתיים של המשבר. רמת האימון האזרחית היתה אחרת. אז כן, גם אם נשמעים להוראות משרד הבריאות. מותר לדרוש מהם תשובות ולנער את המערכת הזאת. ולא לקבל כל הגיג שלהם כתורה למשה.
גם לא צעיר גם בסיכוןבע"ה אגבה את האשכול הזה לאור העובדה שהוא בסיכון.
הוא נכנס לסיכון מאז שהוא הופקר על ידי מייסדו והתנחלו בו כל מיני "טיפוסים"...גם לא צעיר גם בסיכון
והיום גם החלו התסמינים.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: