קורונה חדשות חיוביות - קורונה II

מצב
הנושא נעול.

רסיס לילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
רק שאם זה נכון התיאוריה מאוד יפה אבל הנתונים לא מוכיחים כלום
למה לא מוכיחים?
מגיע בנ"א שטיפל באלפיים חולים קשה וטוען שאחוז התמותה מתוכם הוא 0.01, אפילו בתור טענה בלבד זה מדהים.

אשת_חבר

משתמש מקצוען
כן, כולל.
ככה הוא אומר במפורש.
לא הבנתי את זה מדבריו, הוא אומר שמאלה שהם טיפלו בהם.
שוב, זה ממש מרשים ומדהים.
אישית הסתובבתי לצערי בבתי חולים כמו אלין והרצוג וגם בטיפול נמרץ ואחוזי הצלחה כאלה זה ממש בגדר ניסים רק אם לוקחים בחשבון את רמות הסטורציה האלה!
אנחנו מכירים את הצדיקים האלה של מאה שערים, יהודי ירושלים יראים ושלמים ובטוחה שיש להם ס"ד מיוחדת בעיקר עם כזה טיפול מסור.
האם לא היה עדיף מראש למנוע את כל החולים האלה...? נראה לי שכן. אבל מי אני שיגיד.
בודאי שטיפול בית לרוב יהיה עדיף אלא אם כן צריך מכשור מיוחד או ניתוחים או הנשמה מלאה. לא תמיד מחוללי חמצן מספיקים לצערינו.

פנינה דיקמן

מעצבת פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לא הבנתי את זה מדבריו, הוא אומר שמאלה שהם טיפלו בהם.
שוב, זה ממש מרשים ומדהים.
אישית הסתובבתי לצערי בבתי חולים כמו אלין והרצוג וגם בטיפול נמרץ ואחוזי הצלחה כאלה זה ממש בגדר ניסים רק אם לוקחים בחשבון את רמות הסטורציה האלה!
אנחנו מכירים את הצדיקים האלה של מאה שערים, יהודי ירושלים יראים ושלמים ובטוחה שיש להם ס"ד מיוחדת בעיקר עם כזה טיפול מסור.
האם לא היה עדיף מראש למנוע את כל החולים האלה...? נראה לי שכן. אבל מי אני שיגיד.
בודאי שטיפול בית לרוב יהיה עדיף אלא אם כן צריך מכשור מיוחד או ניתוחים או הנשמה מלאה. לא תמיד מחוללי חמצן מספיקים לצערינו.
יש ליווי רפואי לכל המערך הזה, הם לא מחליטים על דעת עצמם מי ישאר ומי יפונה.
ותמיד אפשר לטעון אולי נשלח מידי מאוחר, ואפשר לטעון שאולי הגיעו לבי"ח מידי מוקדם...
אבל בדבר אחד אין ספק, הפחד והחרדות והבדידות בבי"ח לא מוסיפים מוטיבציה להלחם במחלה.
ובאשפוז בית, יש יותר מוטיבציה. אי אפשר להפריד גוף ונפש.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
תמלול מדויק מדבריו (בסוף הדקה התשיעית):
מכל ה2000 שטיפלנו דרכנו, אז אולי 10 או 15 בסוף הלכו לבית חולים ורק 2 מהם מתו.
לא הייתי מיחסת לאמירות האלה משמעות כה רבה (10 או 15?)
המערך הוא מדהים.
אבל הוא פשוט.
רשימות מודפסות ומעודכנות בכתב יד (רבים מעודכנים ב"לא ענו")
עם כל הכבוד, אני לא מצליחה להאמין שם מנהלים ממש מעקב אחר כל אדם שלווה דרכם מחולל חמצן ובודקים מה קרה איתו.
אל תשכחו שרבים מהאנשים שבוחרים לטפל בבית זה בגלל שהם רוצים ויכולים לשלוט במצב. מאד יתכן מצב שלווים ציוד מקצועי ובלילה כשמשהו לא נראה להם התפנו לבית חולים בלי להתיעץ או לעדכן במצב את ארגון החסד ממנו הם לוו.
הם מטפלים מקסים בחולים ולגמרי הייתי ממליצה להשתמש בשרותיהם. וזה כל מה שאפשר להסיק מהכתבה הזו.

נערך לאחרונה ב:

רסיס לילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לא הייתי מיחסת לאמירות האלה משמעות כה רבה (10 או 15?)
המערך הוא מדהים.
אבל הוא פשוט.
רשימות מודפסות ומעודכנות בכתב יד (רבים מעודכנים ב"לא ענו")
עם כל הכבוד, אני לא מצליחה להאמין שם מנהלים ממש מעקב אחר כל אדם שלווה דרכם מחולל חמצן ובודקים מה קרה איתו.
הם מטפלים מקסים בחולים ולגמרי הייתי ממליצה להשתמש בשרותיהם. וזה כל מה שאפשר להסיק מהכתבה הזו.
גם אם תכפילו ותחצו את הנתונים (דהיינו 0.02 מתוך אלף חולים) עדיין מדובר בגישה מצליחה בטירוף.

דודסטו

משתמש סופר מקצוען
למה לא מוכיחים?
מגיע בנ"א שטיפל באלפיים חולים קשה וטוען שאחוז התמותה מתוכם הוא 0.01, אפילו בתור טענה בלבד זה מדהים.
כי כל מי שמצבו החמיר שלחו אותו לבית חולים

אז הוא נספר במספרים של מי שנפטר בבית החולים ולא מי שנפטר אצלו

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אם תכפילו ותחצו את הנתונים (דהיינו 0.02 מתוך אלף חולים) עדיין מדובר בגישה מצליחה בטירוף.
אני לא חולקת על הגישה.
וגם לא מתעסקת עם נתונים. הם לא רציניים.
אני גם לא מתענינת בנושא הזה יותר מדי. אני מאד מקוה וגם עושה השתדלות גדולה שלא נזדקק אליו.
לא משנה לי אם בן אדם מטופל במערך זה או אחר, כל מבוגר שנזקק לטיפול כלשהו (ואגב לא ברור גם מה איכות החיים של המבוגרים האלו אחרי שנצלו חייהם ואם הם מתנתקים לחלוטין מחמצן ואם לאורך זמן)זה מחדל ואסון.

רסיס לילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כי כל מי שמצבו החמיר שלחו אותו לבית חולים

אז הוא נספר במספרים של מי שנפטר בבית החולים ולא מי שנפטר אצלו
לא הבנתי.
הוא טוען שמתוך אלפיים החולים פונו 10 או 15 לביה"ח ו2 מתוכם מתו.
גם אם תתעקש לעוות את המשפט ולומר ש15 פונו ועוד 2 מתו אז אנחנו מדברים על 0.75 אחוז מתים מתוך חולים קשה.
שזה עדיין דרמטי לעומת מה שמתחולל בבתי החולים כשכל החולים שזקוקים להנשמה מפונים אליה.

דורש ומבקש

משתמש מקצוען
מדהים איך שהאשכול החיובי של @דורש ומבקש
הפך לאשכול מפחיד של @מרובע וכו' :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
אשכול חדש - שלישי במספר

פסגות

משתמש מקצוען
]
אשכול חדש - שלישי במספר
[/QUOTE]
רק תערוך את השם של האשכול הנוכחי.................

מרחבית

משתמש מקצוען
אין לי גישה לכתבה ההיא.
בכתבה בקול חי טען המרואין (שאיננו מנהל הארגון) שאין לפניו נתונים מדויקים, אך טופלו דרכם יותר מ 1000 איש.
וגם הסבירו שאנשים לא נבדקו לקורונה. הם לא מרגישים טוב, ומקבלים את כל הטיפול והציוד הדרושים.

שמחתי לשמוע, כי זה אומר, שחלק מהם - לא יודעת כמה - לא חלו בקורונה, אלא בדברים אחרים, מקווה שקלים יותר, ומדבקים פחות.
להסיק מסקנות לגבי אחוזים וכדו' - ודאי לא הייתי מסיקה.

בלי קשר, אני לגמרי בעד מערך כזה, ובטוחה שהוא מועיל מאוד. מעריכה אותם מאוד!
ד' יברך את כל מי שמטפל בחולים בצורה אחראית, מקצועית ומסורה!

נערך לאחרונה ב:

רסיס לילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בכתבה בקול חי טענו שאין נתונים מדויקים, אך טופלו דרכם יותר מ 1000 איש.
לא מדויק, המרואיין - שהוא לא מנהל הארגון - טען שאין לפניו את הנתונים המדויקים, לעומת זאת מנהל הארגון מרקוביץ אמר את המילים הללו: מכל ה2000 שטיפלנו דרכנו, אז אולי 10 או 15 בסוף הלכו לבית חולים ורק 2 מהם מתו (וקודם לכן הוא הסביר שנתון זה הוא מה שמכונה 'קשה', וטיפול הם נתנו למעל 5000).
וגם הסבירו שאנשים לא נבדקו לקורונה. הם לא מרגישים טוב, ומקבלים את כל הטיפול והציוד הדרושים.
זאת כבר טענה שדי נאחזת בקש, פתאום אנשים מתחילים לחטוף מכונות הנשמה והסיטורציה יורדת בגלל מה?
באמת.

מרחבית

משתמש מקצוען
לא מדויק, המרואיין - שהוא לא מנהל הארגון - טען שאין לפניו את הנתונים המדויקים,
תיקנתי את ההודעה שלי.
זאת כבר טענה שדי נאחזת בקש, פתאום אנשים מתחילים לחטוף מכונות הנשמה והסיטורציה יורדת בגלל מה?
באמת.
קודם כל דובר על כלל המטופלים. לא רק על הזקוקים לחמצן והנשמה.
האם ידוע לכם שרוב הנבדקים - גם אלו עם התסמינים - יוצאים שליליים?
ככה שכשלא נבדקים - יכולים לחשוב על הרבה אנשים שהם חלו בקורונה, בעוד שהם לא. (דבר שגורם להדבקה!)

הרי כשמדובר על אפילו 20 אחוז חיוביים מבין הנבדקים - שזה המון מבחינת התפרצות המחלה והסכנה בעקבותיה!
אך עדיין 80 אחוז מבין הנבדקים - יוצאים שליליים במקרה כזה!
חלק אומנם הם ללא תסמינים, אך גם מבין המתוסמנים - יוצאים הרוב הגדול שליליים!

למה? איך? - כי לא כלו וירוסים אחרים וחיידקים מן הארץ - שהיו עמנו לפני הקורונה ונשארו גם כיום.

תכף אוסיף לגבי הזקוקים לחמצן.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה