למה לא מוכיחים?רק שאם זה נכון התיאוריה מאוד יפה אבל הנתונים לא מוכיחים כלום
מגיע בנ"א שטיפל באלפיים חולים קשה וטוען שאחוז התמותה מתוכם הוא 0.01, אפילו בתור טענה בלבד זה מדהים.
למה לא מוכיחים?רק שאם זה נכון התיאוריה מאוד יפה אבל הנתונים לא מוכיחים כלום
ודאי שזה מדהים.למה לא מוכיחים?
מגיע בנ"א שטיפל באלפיים חולים קשה וטוען שאחוז התמותה מתוכם הוא 0.01, אפילו בתור טענה בלבד זה מדהים.
לא הבנתי את זה מדבריו, הוא אומר שמאלה שהם טיפלו בהם.כן, כולל.
ככה הוא אומר במפורש.
יש ליווי רפואי לכל המערך הזה, הם לא מחליטים על דעת עצמם מי ישאר ומי יפונה.לא הבנתי את זה מדבריו, הוא אומר שמאלה שהם טיפלו בהם.
שוב, זה ממש מרשים ומדהים.
אישית הסתובבתי לצערי בבתי חולים כמו אלין והרצוג וגם בטיפול נמרץ ואחוזי הצלחה כאלה זה ממש בגדר ניסים רק אם לוקחים בחשבון את רמות הסטורציה האלה!
אנחנו מכירים את הצדיקים האלה של מאה שערים, יהודי ירושלים יראים ושלמים ובטוחה שיש להם ס"ד מיוחדת בעיקר עם כזה טיפול מסור.
האם לא היה עדיף מראש למנוע את כל החולים האלה...? נראה לי שכן. אבל מי אני שיגיד.
בודאי שטיפול בית לרוב יהיה עדיף אלא אם כן צריך מכשור מיוחד או ניתוחים או הנשמה מלאה. לא תמיד מחוללי חמצן מספיקים לצערינו.
תמלול מדויק מדבריו (בסוף הדקה התשיעית):לא הבנתי את זה מדבריו, הוא אומר שמאלה שהם טיפלו בהם.
לא הייתי מיחסת לאמירות האלה משמעות כה רבה (10 או 15?)תמלול מדויק מדבריו (בסוף הדקה התשיעית):
מכל ה2000 שטיפלנו דרכנו, אז אולי 10 או 15 בסוף הלכו לבית חולים ורק 2 מהם מתו.
גם אם תכפילו ותחצו את הנתונים (דהיינו 0.02 מתוך אלף חולים) עדיין מדובר בגישה מצליחה בטירוף.לא הייתי מיחסת לאמירות האלה משמעות כה רבה (10 או 15?)
המערך הוא מדהים.
אבל הוא פשוט.
רשימות מודפסות ומעודכנות בכתב יד (רבים מעודכנים ב"לא ענו")
עם כל הכבוד, אני לא מצליחה להאמין שם מנהלים ממש מעקב אחר כל אדם שלווה דרכם מחולל חמצן ובודקים מה קרה איתו.
הם מטפלים מקסים בחולים ולגמרי הייתי ממליצה להשתמש בשרותיהם. וזה כל מה שאפשר להסיק מהכתבה הזו.
כי כל מי שמצבו החמיר שלחו אותו לבית חוליםלמה לא מוכיחים?
אני לא חולקת על הגישה.גם אם תכפילו ותחצו את הנתונים (דהיינו 0.02 מתוך אלף חולים) עדיין מדובר בגישה מצליחה בטירוף.
לא הבנתי.כי כל מי שמצבו החמיר שלחו אותו לבית חולים
אז הוא נספר במספרים של מי שנפטר בבית החולים ולא מי שנפטר אצלו
לטעון על נתונים 'לא רציניים' ואז לטעון שהגישה שלהם מוטעית - זה, במחילה, ממש לא רציני.וגם לא מתעסקת עם נתונים. הם לא רציניים.
אשכול חדש - שלישי במספר
לא מדויק, המרואיין - שהוא לא מנהל הארגון - טען שאין לפניו את הנתונים המדויקים, לעומת זאת מנהל הארגון מרקוביץ אמר את המילים הללו: מכל ה2000 שטיפלנו דרכנו, אז אולי 10 או 15 בסוף הלכו לבית חולים ורק 2 מהם מתו (וקודם לכן הוא הסביר שנתון זה הוא מה שמכונה 'קשה', וטיפול הם נתנו למעל 5000).בכתבה בקול חי טענו שאין נתונים מדויקים, אך טופלו דרכם יותר מ 1000 איש.
זאת כבר טענה שדי נאחזת בקש, פתאום אנשים מתחילים לחטוף מכונות הנשמה והסיטורציה יורדת בגלל מה?וגם הסבירו שאנשים לא נבדקו לקורונה. הם לא מרגישים טוב, ומקבלים את כל הטיפול והציוד הדרושים.
מאיפה המידע הזה?סתם סימנא מילתא, מבין 5 החולים בכתבה מת 1...
נאמר בכתבה עצמהמאיפה המידע הזה?
תיקנתי את ההודעה שלי.לא מדויק, המרואיין - שהוא לא מנהל הארגון - טען שאין לפניו את הנתונים המדויקים,
קודם כל דובר על כלל המטופלים. לא רק על הזקוקים לחמצן והנשמה.זאת כבר טענה שדי נאחזת בקש, פתאום אנשים מתחילים לחטוף מכונות הנשמה והסיטורציה יורדת בגלל מה?
באמת.
עברתי פעמיים ולא מצאתינאמר בכתבה עצמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: