זוכה ברמה ה'
משתמש חדש
זכיתם במחיר למשתכן ברמב"ש ה'? בפרוייקט נמדר תחתון 490?
הגיע הזמן להתאגד!!
הגיע הזמן להתאגד!!
מה זה יתן אם כרגע נתאגד ? האם יש למישהו רשימה מסודרת מוכנה של הדיריים בנמדר 490. של החברה או מגורם אחר וכו'.זכיתם במחיר למשתכן ברמב"ש ה'? בפרוייקט נמדר תחתון 490?
הגיע הזמן להתאגד!!
מה זה יתן אם כרגע נתאגד ? האם יש למישהו רשימה מסודרת מוכנה של הדיריים בנמדר 490. של החברה או מגורם אחר וכו'.
נו תתחיל...קבוצת הזוכים מאגדת באופן כללי את כל זוכי רמה ה'. אנו רוצים כאן לארגן רשימות מסודרות של אלו שרכשו דירות בנמדר תחתון ספציפית. ולכן, בואו ונארגן רשימה מסודרת.
איך אני יכול להרשם חסום לי בנטפרי המייל שלי זה yn56498@ וכויש קבוצת צ'אט שנפתחה לטובת הרוכשים בנמרד
מצורף הקישור של הקבוצה
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: