חזק!!נודניקים בינוני....
פעם גם בחבילה של "אצבעות" מצאתי 2 אצבעות עם סימני כרסום
פניתי לחברה והם שלחו לי שובר
התקשרתי ואמרתי להם שהם לא נורמלים
כי אם אני פונה עם זה למשרד הבריאות המפעל נסגר לצמיתות (זה קרה אחרי חצי שנה)
בקיצור שלחו לי ארגז עם הרבה מוצרים
ועל המדבקה מבחוץ היה כתוב
נודניקים בינוני
אז תתבעי אותם על הוצאת שם רע
בעצם כבר קיבלת את הפיצוי בתוך השוקולד........מיום שישי
שבאו ואספו את המוצר לא שמענו מהם מילה....
אני אתקשר היום לשאול אם יש החלטה בענייני...
ולגבי העניין ההלכתי-
אכן, לכאורה הם לא חייבים לי כלום, כיון שלא נגרם שום נזק אמיתי, ולהלונן עליהם במשרד הבריאות וכד' זו גם בעיה כי היתכנות של מקרה שני כזה היא בסבירות מאוד מאוד מאוד נמוכה...
אבל כמובן כמובן שאני לא מתכוונת לדקלם להם את השורות האחרונות, ואני כן אתאר להם כמה בתי וחברותיה התאכזבו, וכמה הן תשמחנה בחוויה מתקנת, וכמה זה יכל להיות מסוכן לולא זה היה מגיע לפה הלא נכון... בתקווה שהם יהיו לארג'ים...
מחילה..לא עדיף לדווח כדי למנוע לעתיד??פעם גם בחבילה של "אצבעות" מצאתי 2 אצבעות עם סימני כרסום
פניתי לחברה והם שלחו לי שובר
התקשרתי ואמרתי להם שהם לא נורמלים
כי אם אני פונה עם זה למשרד הבריאות המפעל נסגר לצמיתות (זה קרה אחרי חצי שנה)
בקיצור שלחו לי ארגז עם הרבה מוצרים
ועל המדבקה מבחוץ היה כתוב
נודניקים בינוני....
בחנות הכי רחוקה מהבית שלך...מסתבר שתקבלי זיכוי למוצרי החברה.
התובנה הזו תקפה גם בכזה מקרה?אני חושבת שזה ענין של שיווק ושרות לקוחות, הם מעוניינים שהלקוח ישאר עם החוויה הטובה! (בפעם הבאה כשירצה לבחור מוצר, במקום לזכור את האיכס, יזכור את החבילה המפנקת שקיבל כפיצוי...)
זה ממש לא הגיוניאנחנו קנינו פעם ארטיק דרדסים של נסטלה ולא היה בפנים את הבובה (יש לציין שידענו את זה קודם כי מיששנו ותכננו להתלונן) קבלנו הרבה שוברים לכל הארטיקים הכי שווים של נסטלה
אגב, איך אפשר לדעת שלא היה את הבובה?אנחנו קנינו פעם ארטיק דרדסים של נסטלה ולא היה בפנים את הבובה (יש לציין שידענו את זה קודם כי מיששנו ותכננו להתלונן) קבלנו הרבה שוברים לכל הארטיקים הכי שווים של נסטלה
סליחה אבל אנשים איבדו את זה עם הסיפורים שכתובים כאן.אגב, איך אפשר לדעת שלא היה את הבובה?
כי אם זה רק ממישוש, ולא פתחת, למה לא מיששת לפני ? יענו לך, ושזה נראה בכוונה כי איך לא פתחת עדיין? ...
ואם זה אחרי פתיחה, אז אולי החבאת את הבובה כדי לקבל הפתעות ?
בקיצור, יכלתם לקנות עם בובה ולהחביא, זה אותו דבר כמו למשש.....
איך עשית את הכתב המעניין הזה בשם הניק ?סליחה אבל אנשים איבדו את זה עם הסיפורים שכתובים כאן.
צפרדע עמידה...לאחותי היה קלח חסה במקרר ומדי יום תלשה ממנו כמה עלים לארוחת ערב...
לקראת סיום, כשתלשה אחד מהעלים הפנימיים קפצה החוצה... צפרדע קטנטנה ואמיתית לגמרי!!!!
חבל שמחקתי את הסרטון, הוא ממש מלבב.
נ.ב.
החיה נלקחה אחר כבוד לחיידר, להדגים לילדים כיצד נראית הצפרדע של מצרים...
היא היתה אילמת... או שקפאו לה מיתרי הקול. וברצינות- היא לא קרקרה, אבל קיפצה ועוד איך!צפרדע עמידה...
נשמע ששרדה כמה ימים במקרר
ולא קרקרה ולא כלום???
אחחח צפרדע בישת מזל.היא היתה אילמת... או שקפאו לה מיתרי הקול. וברצינות- היא לא קרקרה, אבל קיפצה ועוד איך!
איך עשית את הכתב המעניין הזה בשם הניק ?
לכן שוטפים חסה!לאחותי היה קלח חסה במקרר ומדי יום תלשה ממנו כמה עלים לארוחת ערב...
לקראת סיום, כשתלשה אחד מהעלים הפנימיים קפצה החוצה... צפרדע קטנטנה ואמיתית לגמרי!!!!
חבל שמחקתי את הסרטון, הוא ממש מלבב.
נ.ב.
החיה נלקחה אחר כבוד לחיידר, להדגים לילדים כיצד נראית הצפרדע של מצרים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: