קורונה התקשורת החילונית - הפעם מחזירים להם 'זבנג' עוצמתי ואז זה יפסיק!!!

מצב
הנושא נעול.

תגובתי

משתמש מקצוען
אבל למה המשטרה לא מתנהגת כך באיזורים אחרים? כי גם התושבים מתנהגים אחרת מאזורים אחקרים..
גם המשטרה טוענת שהם איבדו אמון בתושבי המקום.
האם זה מצדיק?
כמו שכתבתי במהלך השבוע אכן ההתנגדות הייתה מינורית אבל כשהם באו בשבת זה כבר עבר את הגבול וסתם הם נהנים לנקום במא"ש שכל השנה לא מקבלת את ההגמוניה שלהם

• תודה
Reactions: LO

יהודה אפל

משתמש חדש
אגב...
לא בטוח שאם יפנו אל האיש הנכון זה לא יקרה
העורך הראשי של קול חי לא זוכר כעת את שמו... אני יודע שהוא מאד חם על הנושא

פוקוש

משתמש מקצוען
*ישראל כהן חושף:* ‏אומר לי הערב פרשן בכיר במגזר הכללי. מצליח היתה בדרך לסיים את דרכה ב׳ערוץ 12׳. עמית סגל מחובר לכל המידעים ומביא את החשיפות וליאל מול ראשי המפלגות והפוליטיקאים. בלי הקורונה הייתה בדרך לצאת לפנסיה. איך שבים לכותרות? איך קונים את אמון המערכת? תוקפים בכל הכוח את החרדים! שקר? לא נורא.

*המטבחון▪︎*

עיצוביישן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

טוצ'ה

משתמש מקצוען
אפשר לקבל הסבר מה הקשר בין לעזוב את מכבי לבין מה שאמרה העיתונאית?

תגובתי

משתמש מקצוען
משה וייסברג: אזור שכונת מאה שערים בשבת: כוחות משטרה ופלוגות של חיילי יס"מ שסיירו בשכונה בשבת גרמו שכל השכונה תצא החוצה. הם הסתובבו בכל השכונות בית ישראל, הבוכרים, פרצו לישיבת מחנה ישראל ולבתי כנסת עצרו ולקחו לחקירה. חבל שהמשטרה לא יודעת איך להתנהג

הר הבשן

משתמש מקצוען
[אני היתחייבתי לא לכתוב בפורומים לא עניינים אך לדעתי אין ענייני מפורום זה] כמיתגורר בעיר חילונית וצריך להסביר לכל אילה ששואלים אותי על ב''ב ורועדים להיתקרב אליי!!! אני חושב שאם תהיה היתגייסות מליאה לכה''פ של רוב הציבור החרדי בהוראה מלמעלה הדבר יצליח בהצלחה אדירה אך אם העניין יישאר בקבוצות או עצומות באינטרנט או ב''פרוג'' סיכויי ההצלחה קלושים ועוד יום יומיים נשכח מהעניין אם לא תהיה היתערבות רבנית חבל על הדיבורים ולא באמת יזיז להם עצומה[מישהו זוכר את העצומה על חשמל כשר בשבת....]עדיין רוב הציבור החרדי אין לו אינטרנט אם זה יישאר בגזרות האילו לצערי רינה מצליח תיהנה מכל רגע, צריך פשוט לערב גורמים מלמעלה[איך רינה מצליח אמרה שאנחנו ''מנוהלים'' ע''י הרבנים... אז כן זוהי גאוותינו !!!
מקפיץ שוב אם לא תיתייחסו לזה הכל פה פטפטפת שתחלוף תוך יומיים [מישהוא זוכר את העצומה לחברת חשמל לחשמל כשר בשבת...]

הר הבשן

משתמש מקצוען
לא מזלזל ברופאים ח"ו מלאכים שמצילים חיים
אבל לא יעבדו יום אחד בלי כסף
מה הגדולה לעבוד בנתיבי ישראל??
אולי אני ילך לעבוד שם :D
אני חושב שערבים תורמים למדינה הם פועלי בניין בונים בשמש עובדים בגובה ומסכנים את החיים שלהם
צה''ל? [ושוב בעיינים חילוניות]

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה