אברהם פורטל
משתמש פעיל
יוסי אליטוב: נגיף השנאה והבורות מסכן אותנו לא פחות מהקורונה, התופעה של עיתונאים בורים ומתוסכלים שפורקים את מרטם על החרדים, היא בזויה ושפלה.
האם זה מצדיק?אבל למה המשטרה לא מתנהגת כך באיזורים אחרים? כי גם התושבים מתנהגים אחרת מאזורים אחקרים..
גם המשטרה טוענת שהם איבדו אמון בתושבי המקום.
רינה מצליחמישהו יודע מה היא אמרה?
לא אישית אבל בעינייהם זה כמו לשלם שקל בחנות על קניה של 100 ש''חאבל זה לא אומר להיות נבזה!!
ביד אחת להשמיץ וביד השניה לפנות אלינו...
זה צביעות!!!
בצלאל קאהן??אגב...
לא בטוח שאם יפנו אל האיש הנכון זה לא יקרה
העורך הראשי של קול חי לא זוכר כעת את שמו... אני יודע שהוא מאד חם על הנושא
לא קשור,אפשר לקבל הסבר מה הקשר בין לעזוב את מכבי לבין מה שאמרה העיתונאית?
וזה נכון?לא קשור,
מנכ"ל מכבי אמר ש38% מבני ברק נשאים...
מכבי מפרסמים בערוץ 12 לפני המהדורה המרכזית. החרם שכביכול רוצים לעשות הוא נגד כל מי שמפרנס את ערוץ 12.אפשר לקבל הסבר מה הקשר בין לעזוב את מכבי לבין מה שאמרה העיתונאית?
מקפיץ שוב אם לא תיתייחסו לזה הכל פה פטפטפת שתחלוף תוך יומיים [מישהוא זוכר את העצומה לחברת חשמל לחשמל כשר בשבת...][אני היתחייבתי לא לכתוב בפורומים לא עניינים אך לדעתי אין ענייני מפורום זה] כמיתגורר בעיר חילונית וצריך להסביר לכל אילה ששואלים אותי על ב''ב ורועדים להיתקרב אליי!!! אני חושב שאם תהיה היתגייסות מליאה לכה''פ של רוב הציבור החרדי בהוראה מלמעלה הדבר יצליח בהצלחה אדירה אך אם העניין יישאר בקבוצות או עצומות באינטרנט או ב''פרוג'' סיכויי ההצלחה קלושים ועוד יום יומיים נשכח מהעניין אם לא תהיה היתערבות רבנית חבל על הדיבורים ולא באמת יזיז להם עצומה[מישהו זוכר את העצומה על חשמל כשר בשבת....]עדיין רוב הציבור החרדי אין לו אינטרנט אם זה יישאר בגזרות האילו לצערי רינה מצליח תיהנה מכל רגע, צריך פשוט לערב גורמים מלמעלה[איך רינה מצליח אמרה שאנחנו ''מנוהלים'' ע''י הרבנים... אז כן זוהי גאוותינו !!!
צה''ל? [ושוב בעיינים חילוניות]לא מזלזל ברופאים ח"ו מלאכים שמצילים חיים
אבל לא יעבדו יום אחד בלי כסף
מה הגדולה לעבוד בנתיבי ישראל??
אולי אני ילך לעבוד שם
אני חושב שערבים תורמים למדינה הם פועלי בניין בונים בשמש עובדים בגובה ומסכנים את החיים שלהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: