קורונה התקשורת החילונית - הפעם מחזירים להם 'זבנג' עוצמתי ואז זה יפסיק!!!

מצב
הנושא נעול.

הדסוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ואני רוצה להעיר נקודה אחרת
מדוע יש קומץ אנשים שהם חייבים דווקא להתגרות בחילונים ולספק לתקשורת את מה שהם מחפשים ?
אני מדברת על קבוצה [בלי להגיד מאיזה קבוצה] ביהדות החרדית ששבוע שעבר באו לשיכון ויזניץ ועשו שם בלאגנים
ובשבת הם היו היחידים שהתפללו במנין ברחוב ולא מהבתים כמו כולם .
מה זה חסר להם ? למה הם עושים את זה ? אני מבינה נגד הגיוס יש להם את הזכות להפגין [גם לא בשם כל היהדות החרדית] אבל עכשיו ? מה הם רוצים למות??????????
אני ישמח שמישהו יעיר לי את עיני בנושא זה מאוד מטריד אותי.

דאבל

משתמש מקצוען
במקום לזרוק עובדות תספר סיפור תוכיח
אני גר בבני ברק אני לא ראיתי כלום
אני מוסר לחיילים מד"א זק"א והצלה תודה ממש מוסרים נפש
שמחה שלא ראית
לא אאריך אבל השבוע במודיעין עילית באזור מכרזי היו כמה אנשים ברחוב, (אדגיש: במרחקים)
תוך כמה דקות הגיעו 4 נידות ורכב צבאי, החילים יצאו משם ופשוט פרצו לעבר האנשים בשאגות מלחמה מפחידות
קרובת משפחה שלי סיפרה לי מבוהלת.
עכשיו יבואו כאלו ויזכירו לי שאסור לצאת מהבית. אז חוקית מותר. וגם אם נניח שלא-
התנהגות כזו לא אמורה להיות בשום מצב
האם נגד המטילים בגני יהושע ועל החוף מישהו היה חושב לעשות את זה?

דאבל

משתמש מקצוען
מדוע יש קומץ אנשים שהם חייבים דווקא להתגרות בחילונים ולספק לתקשורת את מה שהם מחפשים ?
אני מדברת על קבוצה [בלי להגיד מאיזה קבוצה] ביהדות החרדית ששבוע שעבר באו לשיכון ויזניץ ועשו שם בלאגנים
מה זה חסר להם ? למה הם עושים את זה ? אני מבינה נגד הגיוס יש להם את הזכות להפגין [גם לא בשם כל היהדות החרדית] אבל עכשיו ? מה הם רוצים למות??????????
אני גרה בשכונה מערובת ליטאים, חסידים וספרדים
גם אצלנו ירדו כמה אנשים מהבית ועמדו בקצות החניה כדי להתפלל
זה לא מדבק יותר מללכת לסופר או להוריד את הפח

הדסוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני גרה בשכונה מערובת ליטאים, חסידים וספרדים
גם אצלנו ירדו כמה אנשים מהבית ועמדו בקצות החניה כדי להתפלל
זה לא מדבק יותר מללכת לסופר או להוריד את הפח
את צודקת
אבל למה להיות היחידים ושונים מכל עם ישראל ???
רבנים וצדיקים יותר גדולים מהם מתפללים ביחידות למה הם צריכים להיות שונים ?????

טוצ'ה

משתמש מקצוען
ברגע שהמפרסמים יראו שאנחנו רציניים, הם לא יפרסמו שם, ואז ערוץ 12 יפטר אותה.
מאמינה שאחרי הביקורת הקשה היא תתנצל ולא יפטרו אותה.
דבר ראשון, עדיין היא לא התנצלה וגם אם כן, דבר כזה לא אמור לקרות.
זה לא עונה על השאלה של מכבי..

דבורי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
עוזבים את קופת חולים מכבי

זה לא סוד שבימים האחרונים שוטף גל עכור של אנטישמיות את התקשורת הכתובה והאלקטרונית. ותחת המעטה של מלחמה בקורונה, מושמץ הציבור החרדי בכלל ותושבי בני ברק בפרט בצורה חסרת תקדים. עתונאים פוליטיקאים ורופאים – כן, גם רופאים! - משתפים פעולה בעלילת דם חדשה שאחריתה מי ישורנה. ג'רמי קורבין וארדואן מגלים שעוד יש להם הרבה מה להשתלם אצל מזהמי האוויר והאווירה מתוצרת ישראל.

הסתה זו מסוכנת שבעתיים מהנגיף עצמו, ומהווה סכנה של ממש לשלום הציבור החרדי. ומי שמפקפק בכך, שיברר מה קורה בבורו פארק, איך מפקירים חולים יהודים וחרדים שאינם מטופלים והתוצאות בהתאם. מי שרוצה להעמיק יותר, שיבדוק בספרי ההיסטוריה מה מחיר הדמים ששילמו יהודים בכל הדורות, בזמני מגיפות.

הגדיל לעשות אמש מנכ"ל מכבי פרופסור רן סער, שהופיע בועדת הקורונה בכנסת, ועדכן אותם בזה הלשון: מנכ"ל מכבי שירותי בריאות, רן סער, אומר בדיון בוועדת קורונה בכנסת כי, "מכבי מטפלת במחצית מתושבי בני ברק ולפי אינדיקציות שונות כ-38% מתושבי בני ברק חולים, שזה 75 אלף איש. אני קורא מפה לכל הגורמים האחראיים להציב משטרה שם לקראת ערב הפסח. אחרת המצב שם ילך ויורע. בני ברק היא עיר עם אחוז אוכלוסייה מבוגרת אחר, נמצא את עצמנו עם הרבה מאוד מתים בבני ברק אם לא ניערך".

לדבריו, "ביחס לבני ברק – אני מאוד מודאג, אני מכה על חטא שלפני שבועיים לא הפכתי שולחן. אישרו לי לפתוח מרפאה שתיקח דגימות בבני ברק. יש בעיה קשה שם, המטופלים לא באים לבדיקות, הם חוששים שיילקחו לאשפוז לפני ערב פסח. צריך לדאוג שתושבי בני ברק יבינו שהם צריכים לבוא להיבדק".

לכאורה אלו נתונים מטלטלים, ונופת הדאגה לבריאותם של תושבי בני ברק נוטפת מכל פינה. רק חדי עין יכולים לחוש משהו לא ברור שמעורר בחילה. אבל לא עוברות כמה שעות ומתברר שהפרופסור המכובד הוא פשוט... שקרן!!! ושיבש נתונים לצורך הסתה.

וזה מה שמתברר: לאחר שמנכ"ל מכבי שירותי בריאות, רן סער, אמר אתמול (חמישי) בדיון בפני ועדת הקורונה של הכנסת כי "מכבי מטפלת במחצית מתושבי בני ברק ולפי אינדיקציות שונות כ-38% מתושבי בני ברק חולים, שזה 75 אלף איש", מסתבר כי המנכ"ל התבסס על נתונים לא מבוססים ושיקר בדיון הפני חברי הכנסת בחוסר אחריות, כשהוא גורם לבהלה בקרב תושבי העיר ואזרחי ישראל בכלל.

ב'הארץ' דווח כי מבדיקה חוזרת של משרד הבריאות עם הגורמים שבנו את המודלים עבור קופת החולים מכבי עולה ש-35% מהבדיקות בתחנת הבדיקה של מכבי בעיר אמנם יצאו חיוביות, אך רוב הנבדקים הם מי שהראו תסמינים מוקדמים של המחלה. מכאן, ששיעור החולים בעיר כנראה גבוה בצורה יוצאת דופן לממוצע הארצי, אך רחוק מהמספר שציין סער. ייתכן שהמספר האמיתי הוא רק עשירית מהנתון שמסר.

אבל מה איכפת לו לפרופסור סער. הוא כבר השיג את מטרתו. הממשלה הטילה סגר על העיר, עם כל ההשלכות של צעד זה על בריאות גופם ונפשם של התושבים. והוא כבר שפך את מנת השמן שלו על מדורת ההסתה.

אבל יש מה לעשות! קופ"ח מכבי השקיעה המון פרסומת בשנים האחרונות על מנת להקים את מרכזה בבני ברק ולשכנע את כולם להיות מלקוחותיה. חברי מכבי החרדים ותושבי בני ברק הצביעו ברגליכם, ועברו באופן המוני לקופות חולים אחרות שעסוקות במתן רפואה ולא בהסתה. הבהירו הבהר היטב להנהלת הקופה, שכל עוד שפרופסור סער ממשיך לעמוד בראשה, שתחפש לה לקוחות באזור רמת גן ותל אביב. רק מכה קשה בכיסה של מכבי תנער אותה ואת כל המסיתים הפוטנציאליים. יחשוב כל משמיץ פעמיים לפני שהוא חורץ את לשונו נגדנו.

זיכרו דבר אחד, שאם אנחנו לא נעמוד על כבודנו ועל זכויותינו, אף אחד לא יעשה זאת במקומנו. ואז המחיר יהיה נורא, הרבה יותר נורא ממחיר הקורונה. יהודים התעוררו לפני שיהיה מאוחר. וה' יצילנו מעזי פנים ממגפה ומפגעים רעים. אכי"ר.

במקום להמשיך להתבכיין פה ללא הועיל שלחו את כל אשר על לבכם למנכ"ל מכבי בעצמו:
רן סער מנכ"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לשכת מנכ"ל - פניות חברי מכבי:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נערך לאחרונה ב:

תגובתי

משתמש מקצוען
כי אין להם שום אימון במשטרה שמכה בהם באכזריות ובמערכת שמגבה את המכות(כזכור היו פוליטיקאים חרדים שנפגשו עם צמרת המשטרה ובקשו שילכו איתם בכח) האם מישהו נפגש עם הרבנים שלהם האם היה איזה שהוא הידברות איתם הרי הם אסורים לבוא בקהל הם לא מודעים לסכנה מה לעשות שגם בניהול המשבר יש יח"צ ופוליטיקה ואני לא מצדיק את התנהגותם אלא מנסה להבין

xyzw

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כל מילה.
אם החילונים סבורים כך, וכפי הנראה מצליח אכן מאמינה בדבריה, לא יעזרו שום איומים מדומים.
אם נכריח אותה להתנצל או להתפטר, זה רק יגביר את השנאה של אותם חילונים כלפינו, על שאנו מנסים לשלוט בכח על כלי תקשורת שאנחנו לא צורכים, ולא משלמים עליהם.
לא נראה לי שיש עניין לנסות לשנות את דעתה של רינה מצליח ודומיה,
אבל כן יש עניין לגרום לה לשתוק.
ואת זה - חרם יעשה מצוין.

אם כתבים ועיתונאים ידעו שהם צריכים לחשוב פעמיים לפני השמצה נוספת על הציבור שלנו, זה יהיה שיפור מצוין.

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
בבקשה
IMG-20200404-WA0040.jpgIMG-20200404-WA0042.jpgIMG-20200404-WA0035.jpgIMG-20200404-WA0036.jpgIMG-20200404-WA0039.jpgIMG-20200404-WA0033.jpgIMG-20200404-WA0037.jpgIMG-20200404-WA0038.jpgIMG-20200404-WA0041.jpg

עיצוביישן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אהלן,

לכל אלו שהחרדים מביאים להם בחילה, כי הם לא העם שלהם (והערבים דווקא סבבה)
אפשר לייעץ:
כשתצטרכו עזרים רפואיים אל תפנו ליד שרה. הם חרדים.
כשתרצו יעוץ רפואי דחוף אל תפנו לרב פירר. הוא חרדי.
כשתזדקקו לתרומת מח עצם אל תפנו לעזר מציון. הם חרדים.
כשתצטרכו תרומת כליה אל תפנו למתנת חיים. הם חרדים.
כשתהיו במצב חירום רחוק ממקום ישוב, אל תפנו לאיחוד הצלה. הם חרדים.
כשתצטרכו ללוות מאושפז בבתי חולים אל תפנו לחסדי יואל או לארגוני ביקור חולים
כשתתקעו בדרך, ברכב או במעלית אל תתקשרו לידידים, הם חרדים
אם הבת שלכם תסתבך בקשר פוגעני ברשות הפסטינית מבלי יכולת לצאת משם, אל תפנו ליד לאחים. הם חרדים.
אם תיקלעו לצרה בחו"ל או סתם יבוא לכם לשבת לארוחת חג עם עוד ישראלים , אל תפנו למרכזי חב"ד. הם חרדים.

בכל המצבים האלה , תיפנו בבקשה ליאיר לפיד, לליברמן או לאחמד טיבי, היבא יזבק, איימן עודה והחבר'ה.
הם ישמחו לסייע...
שתפו

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
העיצוב מאוד יפה, אבל זה לא יעבוד.
אפשר לעשות חרם על חברה אחת (גם זה קשה מאוד)
אבל אי אפשר לעשות חרם על הרבההה חברות.
זה פשוט לא יעבוד (במיוחד בתקופה כזאת)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה