קורונה התקשורת החילונית - הפעם מחזירים להם 'זבנג' עוצמתי ואז זה יפסיק!!!

מצב
הנושא נעול.

אביטל טאביב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה מה שרינה מצליח אומרת , עזוב את התמונות החיוביות תסתכלו רק על השליליות, זה הכל!
אתה מסתובב סביב עצמך במקום לגעת בנקודה עצמה...
אם למשך שעה אחת בודדה ביום מתוך 24 שעות של היממה עושים מניינים ותפילות בציבור, זה לא בסדר. גם אם שאר 23 שעות היממה כולם בבתים. לא מובן מה אתה לא מבין.

לא משנה, אין באמת עניין בוויכוח. מה שמשנה זה העובדה שכל גדו"י ללא יוצא מן הכלל הורו שיש להתפלל ביחיד, ובשכונה שאתה גר ישנם כאלו שרבנים לא מעניינים אותם, והם חושבים שהם 'צדיקים' בכך שהם מתפללים במניין. אז שידעו שהם גורמים לחילול ה' נוראי..

שבוע טוב.
אין באמת עניין בהמשך.

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
יעקב גרודקה: ‏אפרופו החרדים הדביקו את כולם בקורונה. תעברו נא על פרטיהם של החולים הראשונים שהביאו לישראל את הוירוס הקטלני, אין שם חרדים, זה רק תיירים וחילונים. הוי אומר: החילונים הדביקו את החרדים. איפה רינה מצליח שתטנף על החילונים?.

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
נועם זיגמן: ‏אני גר בחיפה, לא בני ברק בטח לא מאה שערים. כולם התפללו לאורך השבת מהמרפסות והגגות. הפעמים שלא הצלחנו לשמוע את החזן מהגג שמול, היה כי רכבים נסעו להנאתם בכביש, ואל תספרו לי שכל אלו יצאו לקנות תרופות.

יצחק!

משתמש מקצוען
יעקב גרודקה: ‏אפרופו החרדים הדביקו את כולם בקורונה. תעברו נא על פרטיהם של החולים הראשונים שהביאו לישראל את הוירוס הקטלני, אין שם חרדים, זה רק תיירים וחילונים. הוי אומר: החילונים הדביקו את החרדים. איפה רינה מצליח שתטנף על החילונים?.
כול מילה פנינה צריך לפרסם את זה

פוקוש

משתמש מקצוען
ישי לפידות: רינה מצליח היא מסוג הממורמרות היושבות בחושך לבד, מדמיינות ומפיקות לעצמן מטרה בכדי להוציא תסכול. שום מציאות/עובדה לא תפריע ולא תבלבל אותה במלאכת הקודש הפרטית שלה. הטרגדיה הגדולה בסיפור היא שפעם היו יודעים אוהבי השנאה לתבל זאת באינטלגנטיות או קורטוב שנינות, היום דור עני אנחנו.

רינה מצליח מגישת הטלוויזיה של חדשות 12 במופע הסתה חמור וחסר תקדים בישראל נגד החרדים באולפן שישי על רקע מגיפת הקורונה.

יוסי אליטוב: על דבריה של מצליח: "נגיף השנאה והבורות מסכן אותנו לא פחות מהקורונה. התופעה של עיתונאים בורים ומתוסכלים שפורקים את מרתם על החרדים, היא בזויה ושפלה. עלינו לפעול ביד קשה מול חרדים וחילונים שמפרים את הכללים ולהתנער מיהודים תועים מפיצי שנאת אחים, ברגעים שעלינו להתלכד ולהתאחד".

יעקב גרודקה: ‏אפרופו החרדים הדביקו את כולם בקורונה. תעברו נא על פרטיהם של החולים הראשונים שהביאו לישראל את הוירוס הקטלני, אין שם חרדים, זה רק תיירים וחילונים. הוי אומר: החילונים הדביקו את החרדים. איפה רינה מצליח שתטנף על החילונים?

ציפוי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
משהו חמוד:

לכל אלו שהחרדים מביאים להם בחילה, כי הם לא העם שלהם (והערבים דווקא סבבה)
אפשר לייעץ:
כשתצטרכו עזרים רפואיים אל תפנו ליד שרה. הם חרדים.
כשתרצו יעוץ רפואי דחוף אל תפנו לרב פירר. הוא חרדי.
כשתזדקקו לתרומת מח עצם אל תפנו לעזר מציון. הם חרדים.
כשתצטרכו תרומת כליה אל תפנו למתנת חיים. הם חרדים.
כשתהיו במצב חירום רחוק ממקום ישוב, אל תפנו לאיחוד הצלה. הם חרדים.
כשתצטרכו ללוות מאושפז בבתי חולים אל תפנו לחסדי יואל או לארגוני ביקור חולים
כשתתקעו בדרך, ברכב או במעלית אל תתקשרו לידידים, הם חרדים
אם תיקלעו לצרה בחו"ל או סתם יבוא לכם לשבת לארוחת חג עם עוד ישראלים , אל תפנו למרכזי חב"ד. הם חרדים.
בכל המצבים האלה , תיפנו בבקשה ליאיר לפיד, לליברמן או לאחמד טיבי, היבא יזבק, איימן עודה והחבר'ה.
הם ישמחו לסייע...
שתפו

הר הבשן

משתמש מקצוען
[אני היתחייבתי לא לכתוב בפורומים לא עניינים אך לדעתי אין ענייני מפורום זה] כמיתגורר בעיר חילונית וצריך להסביר לכל אילה ששואלים אותי על ב''ב ורועדים להיתקרב אליי!!! אני חושב שאם תהיה היתגייסות מליאה לכה''פ של רוב הציבור החרדי בהוראה מלמעלה הדבר יצליח בהצלחה אדירה אך אם העניין יישאר בקבוצות או עצומות באינטרנט או ב''פרוג'' סיכויי ההצלחה קלושים ועוד יום יומיים נשכח מהעניין אם לא תהיה היתערבות רבנית חבל על הדיבורים ולא באמת יזיז להם עצומה[מישהו זוכר את העצומה על חשמל כשר בשבת....]עדיין רוב הציבור החרדי אין לו אינטרנט אם זה יישאר בגזרות האילו לצערי רינה מצליח תיהנה מכל רגע, צריך פשוט לערב גורמים מלמעלה[איך רינה מצליח אמרה שאנחנו ''מנוהלים'' ע''י הרבנים... אז כן זוהי גאוותינו !!!

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
חרמות ומלחמות לא יעזרו במאום אלא רק ילבו עוד יותר את השנאה.
אולי, אולי יהיה לזה אפקט רגעי, ואותם שדרנים יאולצו להתנצל. זה יעשה לנו טוב על הלב, אבל יגרום לכך שעוד יותר ישנאו אותנו.
חושך מגרשים עם אור, לא עם מקלות.
כל מילה.
אם החילונים סבורים כך, וכפי הנראה מצליח אכן מאמינה בדבריה, לא יעזרו שום איומים מדומים.
אם נכריח אותה להתנצל או להתפטר, זה רק יגביר את השנאה של אותם חילונים כלפינו, על שאנו מנסים לשלוט בכח על כלי תקשורת שאנחנו לא צורכים, ולא משלמים עליהם.

יצחק!

משתמש מקצוען
[אני היתחייבתי לא לכתוב בפורומים לא עניינים אך לדעתי אין ענייני מפורום זה] כמיתגורר בעיר חילונית וצריך להסביר לכל אילה ששואלים אותי על ב''ב ורועדים להיתקרב אליי!!! אני חושב שאם תהיה היתגייסות מליאה לכה''פ של רוב הציבור החרדי בהוראה מלמעלה הדבר יצליח בהצלחה אדירה אך אם העניין יישאר בקבוצות או עצומות באינטרנט או ב''פרוג'' סיכויי ההצלחה קלושים ועוד יום יומיים נשכח מהעניין אם לא תהיה היתערבות רבנית חבל על הדיבורים ולא באמת יזיז להם עצומה[מישהו זוכר את העצומה על חשמל כשר בשבת....]עדיין רוב הציבור החרדי אין לו אינטרנט אם זה יישאר בגזרות האילו לצערי רינה מצליח תיהנה מכל רגע, צריך פשוט לערב גורמים מלמעלה[איך רינה מצליח אמרה שאנחנו ''מנוהלים'' ע''י הרבנים... אז כן זוהי גאוותינו !!!
כול מילה זהב

פוקוש

משתמש מקצוען
כל מילה.
אם החילונים סבורים כך, וכפי הנראה מצליח אכן מאמינה בדבריה, לא יעזרו שום איומים מדומים.
אם נכריח אותה להתנצל או להתפטר, זה רק יגביר את השנאה של אותם חילונים כלפינו, על שאנו מנסים לשלוט בכח על כלי תקשורת שאנחנו לא צורכים, ולא משלמים עליהם.
היגיון מוטעה

חיולה

משתמש מקצוען
כל מילה.
ואם נשתוק הם ימשיכו בהסתה
לפחות השגנו חובת מחאה
נגמרו הזמנים שפוגעים ומסיתים נגד החרדים והם שותקים
!!!!
כן רק בשביל זה

יצחק!

משתמש מקצוען
כל האמירות של העיתונאים חביבות ותו לא.
לאן מתקדמים מכאן????
אני חושב שהסבר טוב ופרסם בכמה מסירות נפש מקיימים אצלנו את הכללים
ולהראות תמונות חיות וסיפורים של זה
ומצד שני לפרסם ולתעד זלזול בכלל הציבורים הלא חרדי
דוגמאות
ח"כ ליברמן מסתפר אצל ספר
לפיד על הסגר דיקטטורה
ים תל אביב ששוקק חיים
והירקון לפני שבועיים

נערך לאחרונה ב:

תגובתי

משתמש מקצוען
מצטרף לטענות

אבל כתושב מאה שערים אני חושב שרק ככה העיתונאים החרדים שמסיתים תמיד נגד השכונה הזאת ילמדו שהמילים שהם כותבים רק מלבה שנאה לכלל החרדים ולא רק לתושבי מאה שערים

מה שרינה מצליח דיברה זה פשוט המילים שאריה ארליך ודודי שוומנפלד וכל החבורה שהיו חייבים ללקק ולהתחנף לברנז'ה התקשורתית כתבו ודיברו לפני שבוע על ציבור אחר

בושה!!

אגב כל הסתה וגיבוי שהם נותנים למשטרה על הפעילות שלהם רק מגבירה את פעילות האכיפה של המשטרה בשכונה שהגיע לרמה שבשבת בלילה נכנסו "סתם" (הרחובות היו ריקים לפני זה) זרקו רימוני הלם ופצעו בני 80
התנהגו כמו חיות טרף שרק שוחררו מהכלוב

אז עיתונאים 'חרדים' יקרים, קחו אחריות על מה שיוצא לכם מהפה

שבוע טוב
הם לקחו את הקורונה כאמצעי כדי להתעלל בתושבי מא"ש ונהגו באכזריות

תגובתי

משתמש מקצוען
הדבר הראשון שצריך לעשות לפני הכל, זה פשוט:

1. לא קונים יותר בשופרסל/יש חסד/יש בשכונה.
לא חסרות רשתות אחרות: רמי לוי, אושר עד, יינות ביתן, שוק השומר, שפע ברכת השם, ועוד.

2. חברי מכבי פשוט עוזבים את הקופה, ועוברים אל כל קופה אחרת.
תאמינו לי, מאוחדת לא יורדת מהם בגרוש.

@אהרן ליברמן אתה לא כזה צודק...
כי תכלס' במאה שערים, כמו גם [חלק] מהפלג הירושלמי, קצת מצפצפים על הוראות משרד הבריאות, וקיימו מניינים גם כשהורו שאסור, וגם כשהרבנים בכבודם ובעצמם הורו שיש להתפלל ביחיד. אז מה אתה רוצה?
אילו הם היו מגיעים רק לזה נו אבל הם עצמם גורמים להתקהלויות מה גם שהם עצמם נעים בדבוקות של 10-15 מלאכי חבלה ןמחטיפים מכות רצח בלי שום קשר

הר הבשן

משתמש מקצוען
משהו חמוד:

לכל אלו שהחרדים מביאים להם בחילה, כי הם לא העם שלהם (והערבים דווקא סבבה)
אפשר לייעץ:
כשתצטרכו עזרים רפואיים אל תפנו ליד שרה. הם חרדים.
כשתרצו יעוץ רפואי דחוף אל תפנו לרב פירר. הוא חרדי.
כשתזדקקו לתרומת מח עצם אל תפנו לעזר מציון. הם חרדים.
כשתצטרכו תרומת כליה אל תפנו למתנת חיים. הם חרדים.
כשתהיו במצב חירום רחוק ממקום ישוב, אל תפנו לאיחוד הצלה. הם חרדים.
כשתצטרכו ללוות מאושפז בבתי חולים אל תפנו לחסדי יואל או לארגוני ביקור חולים
כשתתקעו בדרך, ברכב או במעלית אל תתקשרו לידידים, הם חרדים
אם תיקלעו לצרה בחו"ל או סתם יבוא לכם לשבת לארוחת חג עם עוד ישראלים , אל תפנו למרכזי חב"ד. הם חרדים.
בכל המצבים האלה , תיפנו בבקשה ליאיר לפיד, לליברמן או לאחמד טיבי, היבא יזבק, איימן עודה והחבר'ה.
הם ישמחו לסייע...
שתפו
לא מיתכווין אישית נגדך אלא על הטיעון לא יעזור כלום אולי אפילו יזיק חבל לשתף,ואסביר ב''אמונה'' החילונית...החילונים תורמים יותר ,הצבא לבד גדול יותר ותורם יותר שלא לדבר על רוב הרופאים ועוד דברים שהחילונים עושים [ראיתם פעם חרדי עובד בנתיבי ישראל ...]אז נכון שבאמונה שלנו אנחנו בתוה''ק ובתפילתינו מחזיקים את המדינה אבל אם אתה מכניס למשוואה מול חילוני ''כופר'' ומחלל שבת מי תורם יותר אז קח כדאי שתיעשה שיעורי בית לעומק...

תגובתי

משתמש מקצוען
היית שם?
ואפילו אם כן, היית שם לפני שמשטרה נכנסה?
אתה מדבר כאילו אתה מכיר כל נקיק בשכונה הזאת, או שככה 'שמעת'?

אגב אם יש למשטרה איזה מטרה בפעילות שלהם הייתי שמח לשמוע
כי לא נראה לי שהם משיגים משהו רק ההיפך
אלף לייקים די שמישהו צעק שבת מהחלון וכשנים עשר מלאכי חבלה בחגור מלא עלו לביתו ב 7 בבוקר ובעטו בדלת במשך כ10 דקות כמעט שעקרו את הדלת תחשבו האם זה חכם האם זה מה שיגרום לתושבים לאימון במערכת אולי תושבי בני ברק יבינו מה עובר על תושבי מא"ש

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה