כנ"ל?
מישהו יודע מה היא אמרה?
הם לא גומרים לדבר על המגזר שלנו כאילו אנו בערך מפיצים בלעדי של הנגיף
למה שנדון בדיברי שטות שלהם ועל ידי זה נפרסם את זה
באו נפרסם הים בתל אביב בשבת קודש היה עם אנשים (כנראה גם חרדים)
נערך לאחרונה ב:
כנ"ל?
מישהו יודע מה היא אמרה?
ברגע שמתחילים את החרם דואגים לעדכן את העיתונות והתקשורת החרדית והם כבר יעשו את הרעש שצריך.. סומכת עליהם..אדם פרטי לא יכול להחליט שהוא לא קונה מוצרים של תנובה/ טרה/ אסם/ עלית.
זה לא יהיה מורגש גם כש100 אנשים פרטיים יחרימו.
תהיה לזה משמעות רק כאשר תהיה הצהרה מאוחדת, ברורה וחד משמעית מצד המגזר החרדי.
אם לא תביאו את הדברים אף אחד לא יצטרף לחרם..למה שנדון בדיברי שטות שלהם ועל ידי זה יפרסם את זה
עכשיו אי אפשר לעבור קופה עד להודעה חדשהאם היינו מתנהגים כמו 'אחינו' החילונים פשוט חברי מכבי בבני ברק - כולם היו עוברים לקופ''ח אחרת לאחר דבריו השקריים של רן סער ממכבי ב''ב
איך אפשר ליישם את זה בשטח...?
לא דיברתי על השבת האחרונה, אלא על ימי השבוע האחרון.היית שם?
ואפילו אם כן, היית שם לפני שמשטרה נכנסה?
אתה מדבר כאילו אתה מכיר כל נקיק בשכונה הזאת או שככה 'שמעת'?
יש חסד הסבירו בעיתונות שצמצום שעות זה עקב בידוד של חלק גדול מכוח העבודההדבר הראשון שצריך לעשות לפני הכל, זה פשוט:
1. לא קונים יותר בשופרסל/יש חסד/יש בשכונה.
לא חסרות רשתות אחרות: רמי לוי, אושר עד, יינות ביתן, שוק השומר, שפע ברכת השם, ועוד.
2. חברי מכבי פשוט עוזבים את הקופה, ועוברים אל כל קופה אחרת.
תאמינו לי, מאוחדת לא יורדת מהם בגרוש.
@אהרן ליברמן אתה לא כזה צודק...
כי תכלס' במאה שערים, כמו גם [חלק] מהפלג הירושלמי, קצת מצפצפים על הוראות משרד הבריאות, וקיימו מניינים גם כשהורו שאסור, וגם כשהרבנים בכבודם ובעצמם הורו שיש להתפלל ביחיד. אז מה אתה רוצה?
כמה תמימות...יש הסבירו בעיתונות שצמצום שעות זה עקב בידוד של חלק גדול מכוח העבודה
אז למה שנפגע במי ששומר על הכללים
לא דיברתי על השבת האחרונה, אלא על ימי השבוע האחרון.
יש תמונות ותיעודים. אין החי יכול להכחיש את החי. סורי.
עזוב 11 בבוקר ועזוב את ההסרטה.אז לרינה מצליח יש גם תמונות ותיעודים
אני רק יכול לספר שאני התלוותי לפני שבוע ליאיר שרקי פה בשכונה, הוא צילם פה רחובות ריקים ב11 בבוקר, והוא אומר לי שהוא פשוט לא מאמין למה שהוא רואה, יש פה סופר ענק שהקימו במיוחד לימי הקורונה עם כל ההנחיות ואף יותר (מה שלא עשו באף שכונה) וכשמגיע במהדורה בלילה יש את התיעוד הזה אולי רבע דקה ומיד עובר לגאולה ששם יש המון אנשים ומתחילים דיון על גאולה,
אני לא מבין בדיוק האם העריכה חתכה את הכתבה שלו או שהוא לבד חתך
אבל מה שבטוח שהחי יכול להכחיש מהצד השני
יאללה יש משהו שמתנדב ליצור כרזה על החרם הציבורי שלנו על חברות אלו? כרזה אחת בלבד מספיקה וכולם יעבירו אותה הלאה.וזה מה שאני קיבלתי במייל:
*את הגוף שאחראי על מסע ההסתה של אולפן שישי אתמול, מימנו:*
סופר פארם
צבר רפואה (קופ"ח מכבי)
בנק הפועלים
תנובה
קוקה קולה
פרטנר (לשעבר אורנג')
ספרינג
פרימור
קפה עלית
שטראוס
נסקפה טסטרס' צ'ויס
סודה סטרים.
כשאתם קונים לחג הפסח ובכלל, כשאתם צורכים שירותים של קופת חולים לאומית, תנובה, בנק הפועלים, סופר פארם, פרטנר, שותים קפה עלית, או של נסקפה טסטרס' צ'ויס, שותים קוקה קולה, או צורכים מוצרים של שטראוס,
תזכרו שאתם קונים ומממנים את אלו שמממנים שת מסע השנאה וההסתה נגדנו.
ברשימה הזו אין מוצר שאין לו תחליף, לא קופת חולים, לא בנק ולא מוצר אחר.
מהיום לא קונים שירותים ממי שמממן שנאה נגדנו.
*הפיצו, שתפו, והכי חשוב: אל תשכחו!!!*
עזוב 11 בבוקר ועזוב את ההסרטה.
מדובר על זמני תפילת שחרית בבוקר... היו או לא היו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: