קורונה התקשורת החילונית - הפעם מחזירים להם 'זבנג' עוצמתי ואז זה יפסיק!!!

מצב
הנושא נעול.

חי עיצובים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
וזה מה שאני קיבלתי במייל:

*את הגוף שאחראי על מסע ההסתה של אולפן שישי אתמול, מימנו:*
סופר פארם
צבר רפואה (קופ"ח מכבי)
בנק הפועלים
תנובה
קוקה קולה
פרטנר (לשעבר אורנג')
ספרינג
פרימור
קפה עלית
שטראוס
נסקפה טסטרס' צ'ויס
סודה סטרים.

כשאתם קונים לחג הפסח ובכלל, כשאתם צורכים שירותים של קופת חולים לאומית, תנובה, בנק הפועלים, סופר פארם, פרטנר, שותים קפה עלית, או של נסקפה טסטרס' צ'ויס, שותים קוקה קולה, או צורכים מוצרים של שטראוס,
תזכרו שאתם קונים ומממנים את אלו שמממנים שת מסע השנאה וההסתה נגדנו.

ברשימה הזו אין מוצר שאין לו תחליף, לא קופת חולים, לא בנק ולא מוצר אחר.

מהיום לא קונים שירותים ממי שמממן שנאה נגדנו.

*הפיצו, שתפו, והכי חשוב: אל תשכחו!!!*

מצו"ב קישור לשרות לקוחות של החברות המפרסמות

סופר פארם

צבר רפואה (קופ"ח מכבי)

בנק הפועלים

תנובה

קוקה קולה

פרטנר

ספרינג

פרימור

קפה עלית
מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שטראוס

נסקפה טסטרס' צ'ויס (אוסם)

סודה סטרים

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
העיצוב מאוד יפה, אבל זה לא יעבוד.
אפשר לעשות חרם על חברה אחת (גם זה קשה מאוד)
אבל אי אפשר לעשות חרם על הרבההה חברות.
זה פשוט לא יעבוד (במיוחד בתקופה כזאת)
נכון, זו "הצבעה חופשית", כל אחד מחרים את מי שהוא רוצה... אגב, לרוב ככל הדברים יש תחליפים.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכון, זו "הצבעה חופשית", כל אחד מחרים את מי שהוא רוצה... אגב, לרוב ככל הדברים יש תחליפים.
חרם זה לחץ ציבורי חזק. אחרת הוא לא תועלתי.
אם כל אחד יחרים את מה שבא לו, החרם לא ישיג את מטרתו.

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
חברת הכנסת יוליה מלינובסקי מישראל ביתנו, הצטרפה לקולות המסיתים נגד הציבור החרדי בעקבות משבר הקורונה וכתבה בחשבון הפייסבוק שלה כי היא מאשימה את ההנהגה החרדית בזלזול של הציבור החרדי בהנחיות משרד הבריאות.

"אני מאשימה את ההנהגה החרדית בכל הזלזול בהנחיות משרד הבריאות" כתבה. "ההנהגה מחזיקה את הציבור בבורות, הם משאירים אותם בחשיכה ובמאה ה-15 ולא נותנים להם להתקדם למאה ה-21, הם משתמשים בעוני של הציבור ובתלותיות שלו בהנהגה כדי לשלוט בו. במשך שנים העסקנים החרדים הכניסו לראש של חסידיהם אנטגוניזם כלפי הממסד ונגד המדינה ועכשיו אנחנו רואים את התוצאות.

זו שעת המבחן של מערכת היחסים בין מדינת ישראל לבין ההנהגה החרדית, הגענו לקו פרשת המים וחייב לקרות פה שינוי, אנחנו לא יכולים להמשיך ככה. ההנהגה החרדית חייבת לקחת אחריות על כל המחדל שקרה פה בריכוזי האוכלוסייה החרדית. ההנהגה משאירה את הציבור שלה בגטאות כי ככה נוח לה לשלוט בו והקורונה מציבה מראה מול המדיניות הזו ונותנת להם סימן שחייב לקרות פה שינוי.

הגענו למצב שיש אלפי חולים חרדיים והמדינה נדרשת לעשות עוצר על ערים ושכונות מסויימות וזו פגיעה לא רק במגזר החרדי אלא פגיעה בכל מדינת ישראל כי כל עוד אנחנו לא נשתלט על המחלה בתוך האזורים האלו, כל מדינת ישראל תשאר בהסגר.

זהו יום הכיפור של ההנהגה החרדית, היא צריכה לעשות חשבון נפש מאוד רציני גם כלפי ציבור שלהם, גם כלפי המדינה וגם על הבוז והזלזול שכוון כלפי כל ציבור יוצאי מדינות חבר העמים".

חחח

משתמש סופר מקצוען
וגם לי זה נראה קצת הזוי ובלתי אפשארי להחרים כ"כ הרבה חברות. גם אם אני מאד רוצה לעשות את זה אני צריכה פשוט לקחת איתי רשימת חברות לקניות במקום רשימתמצרכים.
צריך לחשבו על מישהו אחד=המפרסם העיקרי ואותו להחרים קודם כל.

הר הבשן

משתמש מקצוען
[אני היתחייבתי לא לכתוב בפורומים לא עניינים אך לדעתי אין ענייני מפורום זה] כמיתגורר בעיר חילונית וצריך להסביר לכל אילה ששואלים אותי על ב''ב ורועדים להיתקרב אליי!!! אני חושב שאם תהיה היתגייסות מליאה לכה''פ של רוב הציבור החרדי בהוראה מלמעלה הדבר יצליח בהצלחה אדירה אך אם העניין יישאר בקבוצות או עצומות באינטרנט או ב''פרוג'' סיכויי ההצלחה קלושים ועוד יום יומיים נשכח מהעניין אם לא תהיה היתערבות רבנית חבל על הדיבורים ולא באמת יזיז להם עצומה[מישהו זוכר את העצומה על חשמל כשר בשבת....]עדיין רוב הציבור החרדי אין לו אינטרנט אם זה יישאר בגזרות האילו לצערי רינה מצליח תיהנה מכל רגע, צריך פשוט לערב גורמים מלמעלה[איך רינה מצליח אמרה שאנחנו ''מנוהלים'' ע''י הרבנים... אז כן זוהי גאוותינו !!!
לצערי אין היתייחסות בוגרת לנאמר לעיל ולכן לדעתי כדאי לשנות את שם האשכול ל- ''אשכול לפריקת תסכולים על רינה מצליח'' שישכח עוד יומיים מישהוא זוכר את סרטון אלכס קושניר וכיוצ''ב הכל פטפטת חסרת תועלת לא תועיל, לצערי

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
לא דיברתי בנושא צבא
שאני מעריך אותם מאוד בזה
אבל לא כול החילונים מתגייסים אמנם כן יותר מחרדים
האם התאימו לנו לחרדים את הצבא
התשובה לא כי רוצים אותנו שם חילונים!!!!!
אין להם מה לעשות עם חיילים שמוגבלים דתית
אפשר להוציא פטור בקלות רבה. חלק ממשפחתי חילונים ולא משרתים כי לא בא להם

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
אני כבר שלחתי את מה שהעלו פה + הסבר שאנו לא נממן למי שנגדנו לסופר פארם אונליין שאני לקוחה קבועה שלהם

הגיע הזמן למעשים... לא רק דיבורים.
מי מצטרף/ת?
הו, זו עושה ולא רק מדברת

אטי עמית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מספר הטלפון של רינה מצליח התפרסם כמכירת ביצים.
זה לא פייק, זה אמיתי. הגיע כבר לאתרי החדשות....
א"א להעלות לכאן את הידיעה אבל זה אמיתי...

רץ בקבוצות....
רינה מצליח.JPG

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה