עו"ד נתן רוזנבלט
משתמש מקצוען
הוא עובד איתי צמוד, אני מניח שאם היה הייתי יודע.ועד הדיור החרדי ידוע לך על זוכים חרדים נוספים בקצרין?
הוא עובד איתי צמוד, אני מניח שאם היה הייתי יודע.ועד הדיור החרדי ידוע לך על זוכים חרדים נוספים בקצרין?
איזה סגנון אנשים גרים בקצרין?
מבחינת תושבים, עיירת פיתוח טיפוסית+דתיים לאומיים+חבדניקים+מעט שסניקים
מהסיפורים לאחרונה לא נשמע טובאיזה סגנון אנשים גרים בקצרין?
בכל מקום יש סיפוריםמהסיפורים לאחרונה לא נשמע טוב
חברה שלי גם זכתה2 זוכים זה התחלה יפה, אבל צריכים חמישים מינימום בשביל שייחשב בכלל שיש חרדים שזכו שם.
קוראים לזה - פיתוח.מצאתי כעת את ההודעה הזו בדיון באתר אחר - כל מלה נוספת מיותרת.
מישהו מכיר את קצרין, וכדאיות ההשקעה בעיר הזאת? מעבר שהיא עיר צפונית מאוד, רחוקה מאזורי תעשייה, איזה יתרון יש בה? מה פוטנציאל השבחת הנכס? האם לא תהיה הצפה של דירות עם כמות כ"כ גדולה (כ1000 דירות).
תהילה כהן
תושבת העיר,
גרה פה כי נולדתי פה והמשפחה שלי פה,
אין מקומות עבודה, חינוך אין אופציות,
לקנות בגדים/נעליים תצטרך לנסוע מחוץ לעיר בין חצי שעה לשעה, תלוי.. שלא לדבר על כבישים שלא יספיקו לכמות שהם מכוונים אליה…
הולכים להכפיל פה את מספר האוכלוסיה, ככה שזה רק ילך ויחמיר..
בנוסף מדובר בבניינים, רוב הבתים פה אלו בתי קרקע, כל הקטע פה שמושך אנשים זה הטבע, גינה, חצר, אז לא יודעת כמה יפתה אנשים לגור בבניין.
גם הסיפור של תאיר ראדה.מהסיפורים לאחרונה לא נשמע טוב
אוך שטויותגם הסיפור של תאיר ראדה.
וזה כבר לא ממש חדש.
איך יוצרים מ20 אברכים קהילה?תכלס מכל הבלה בלה על קצרין, תביאו עשרים אברכים שרוצים לגור שם ויש לכם מחר קהילה.
לא כשלון ולא נעלים. מי שזכה שם עומד להתחרט על כך. באחריות.תכל'ס,
קצרין היא חתיכת כישלון של הציבור החרדי
שלא השכיל להבין את גודל ההזדמנות, ולא רק להשקעה!
שהוא צדק וכל הדיבורים פה הם בלה בלהתכלס מכל הבלה בלה על קצרין, תביאו עשרים אברכים שרוצים לגור שם ויש לכם מחר קהילה.
איפה אפשר לראות את הנתונים האלו?פורסמו נתוני הזוכים בהגרלה האחרונה על פי מקומות המגורים שלהם. מעיון קל ברשימה של זוכי קצרין נראה שרוב הזוכים שם מהציבור הכללי, אבל יש גרעין חרדי די משמעותי. להערכתי - כ100-120 זוכים.
מצ"ב צילום מסך של הערים עם מספר הזוכים הגבוה ביותר:
צפה בקובץ המצורף 1390551
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: