בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
איפה אפשר לראות את הנתונים האלו?
נתונים שבועיים על תוכניות "דירה בהנחה"
משרד הבינוי והשיכון מפרסם דוחות נתונים שבועיים בנושא תוכניות "דירה בהנחה".
www.gov.il
איפה אפשר לראות את הנתונים האלו?
איזה טבלה מסובכת , איך מוציאים ממנה מידע לפי עיר ?נתונים שבועיים על תוכניות "דירה בהנחה"
משרד הבינוי והשיכון מפרסם דוחות נתונים שבועיים בנושא תוכניות "דירה בהנחה".www.gov.il
איך אני נכנסת לטבלה הזאתפורסמו נתוני הזוכים בהגרלה האחרונה על פי מקומות המגורים שלהם. מעיון קל ברשימה של זוכי קצרין נראה שרוב הזוכים שם מהציבור הכללי, אבל יש גרעין חרדי די משמעותי. להערכתי - כ100-120 זוכים.
מצ"ב צילום מסך של הערים עם מספר הזוכים הגבוה ביותר:
צפה בקובץ המצורף 1390551
בשורה למטה יש תוצאות לפי ישוביםאיזה טבלה מסובכת , איך מוציאים ממנה מידע לפי עיר ?
זה באמת קצת מסובך:איזה טבלה מסובכת , איך מוציאים ממנה מידע לפי עיר ?
מהיכן הגעת להנחה שיש כל כך הרבה זוכים חרדיים?פורסמו נתוני הזוכים בהגרלה האחרונה על פי מקומות המגורים שלהם. מעיון קל ברשימה של זוכי קצרין נראה שרוב הזוכים שם מהציבור הכללי, אבל יש גרעין חרדי די משמעותי. להערכתי - כ100-120 זוכים.
מצ"ב צילום מסך של הערים עם מספר הזוכים הגבוה ביותר:
צפה בקובץ המצורף 1390551
דעתי היא שאם כבר זכית לך על זהתכלס משהו יכול לומר בידיעה אם זה משתלם להשקעה או לבטל את הזכיה שלי (כמה המחיר בפועל וכמה אחרי זה)
דעתי היא שאם כבר זכית לך על זה
או שתשכיר ובעוד 7 שנים תמכור
או שתגור שם עוד לפני
כן אבל אל תשכח שיש הבדל עצום בין ווילה של 250 מטר רבוע שזה בול לנופשואגב מחיר וילה 250 מטר בנוי שם עולה 4.5 מיליון ש"ח
כך שהמחיר שם לא כזה זול (אולי קצת בגלל האויר הטוב והנוף הפסטורלי)
השכירות שם יחסית גבוההכן אבל לגור שם ממש לא מתחשק לי ולשכור ולהשכיר אני לא יודע כמה הולך שם השכירות
ולחכות 7 שנים ולמכור נראה לי שאם הרווח שיצא לי לבסוף הוא פחות מ350K אז לא שווה לי לחכות אם זה (שזה גם מונע ממני להיכנס להגרלות אחרות שוות יותר)
אתה אומר את זה מידיעה או מהשערה?השכירות שם יחסית גבוהה
לא בטוח שיהיה הגרלות יותר שוות(שזה גם מונע ממני להיכנס להגרלות אחרות שוות יותר)
מחיר דירת 3 חדרים שם הוא 3000 ש"חאתה אומר את זה מידיעה או מהשערה?
כן אבל השאלה אם המחיר הזה יישאר לאחר בנייה של עוד יותר מאלף דירות (בונים שם יותר מ704 וההגרלה הייתה רק על חלק מהדירות)מחיר דירת 3 חדרים שם הוא 3000 ש"ח
זה גבוה יחסית למחיר הדירה שם
קשה לדעת זה בהחלט עלול ליצור הצפהכן אבל השאלה אם המחיר הזה יישאר לאחר בנייה של עוד יותר מאלף דירות (בונים שם יותר מ704 וההגרלה הייתה רק על חלק מהדירות)
ניתוח אנליטי מדוייק, ככה בדיוק אנחנו עובדים!ההערכה שלי על 100-120 זוכים חרדים מבוססת על הנתונים דלהלן:
זוכים ביישובים חרדים מובהקים:
בני ברק - 12
בית שמש - 12
ביתר עילית - 5
כוכב יעקב - 3
מודיעין עילית - 2
רכסים - 1
ביישובים מעורבים עם אחוזי חרדים גבוהים:
ירושלים - 67 זוכים - מסתבר שלפחות 40 חרדים.
צפת - 17 - מסתבר שלפחות 10 חרדים
חצור - 10 - מסתבר שלפחות 5 חרדים
בנוסף לכך יש להניח שיש גם מספר לא מבוטל של חרדים מהערים הבאות:
נתניה - 14
פתח תקווה - 12
טבריה - 7
קרית גת - 5
קרית אתא - 3
אשדוד - 3
נתיבות - 2
בית שמש היא לא ישוב חרדי מובהק, אלא עיר מעורבת עם רוב חרדי.ההערכה שלי על 100-120 זוכים חרדים מבוססת על הנתונים דלהלן:
זוכים ביישובים חרדים מובהקים:
בני ברק - 12
בית שמש - 12
ביתר עילית - 5
כוכב יעקב - 3
מודיעין עילית - 2
רכסים - 1
ביישובים מעורבים עם אחוזי חרדים גבוהים:
ירושלים - 67 זוכים - מסתבר שלפחות 40 חרדים.
צפת - 17 - מסתבר שלפחות 10 חרדים
חצור - 10 - מסתבר שלפחות 5 חרדים
בנוסף לכך יש להניח שיש גם מספר לא מבוטל של חרדים מהערים הבאות:
נתניה - 14
פתח תקווה - 12
טבריה - 7
קרית גת - 5
קרית אתא - 3
אשדוד - 3
נתיבות - 2
נכון מאד. אבל לפי כל ההערכות ההשתפות בהגרלה בקצרין לא היתה ביחס שוה בכל האוכלוסיה, אלא באחוזים גבוהים יותר בציבור החרדי מאשר בשאר הציבור הכללי, ולכן נתתי יחס גבוה יותר לחרדיםבית שמש היא לא ישוב חרדי מובהק, אלא עיר מעורבת עם רוב חרדי.
גם ירושלים, אחוז החרדים בה קטן מהיחס בניתוח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: