אני חושבת שכדאי ללכת למסלולים שנותנים מעבר לפולסטק. כי בשביל להיות מפתח פולסטק אפשר לללמוד לבד.. אני מכירה הרבה מפתחים שלמדו קורס 3 חודשים בלי שום ידע קודם בפיתוח ומפתחים היום בחברות שוות עם משכורות גבוהות.. ולכן לא הייתי מפספסת קורסים שנותנים ידע מעבר לזה גם אם לא יהיה לזה תועלת תמיד אפשר לעבוד בפולסטק הפוך זה פחות אפשרי
את מהתחום?אני חושבת שכדאי ללכת למסלולים שנותנים מעבר לפולסטק. כי בשביל להיות מפתח פולסטק אפשר לללמוד לבד.. אני מכירה הרבה מפתחים שלמדו קורס 3 חודשים בלי שום ידע קודם בפיתוח ומפתחים היום בחברות שוות עם משכורות גבוהות.. ולכן לא הייתי מפספסת קורסים שנותנים ידע מעבר לזה גם אם לא יהיה לזה תועלת תמיד אפשר לעבוד בפולסטק הפוך זה פחות אפשרי
גם את הAI שלומדים בסמינר אפשר להשלים מקורס אחד ביודמיחבל לבזבז את השנתים האלה בשביל ללמוד שפות שבקלות אפשר להשלים לבד עם כמה סרטונים ביוטיוב
את מפתחת?חבל לבזבז את השנתים האלה בשביל ללמוד שפות שבקלות אפשר להשלים לבד עם כמה סרטונים ביוטיוב
אפשר ללמוד שפה בקלות בכמה סרטוני יוטיוב...את מפתחת?
את והקולגות בצוות שלך למדתם דרך כמה סרטונים והתקבלתם אחרי 3 חודשים לעבודה?
אני בטוחה שאף אחד ממכם לא התקבל לחברת הייטק...
אני ממש מסוקרנת לראות אם יש פה ניקית אחת שעשתה את המעשה הככ פשוט הזה = למדה בערב כמה סרטונית לבד ועובדת היום בתחום
ברור,אפשר ללמוד שפה בקלות בכמה סרטוני יוטיוב...
כמובן. הוספתי על דברייך.ברור,
רק לא על זה הגבתי
קראת את התגובה שלי?
כתבתי שא"א ללמוד תכנות= לא ללמוד שפות נוספות
אלא ללמוד ממש תכנות
תוך 3 חודשים ע"י סרטונים ביוטיוב
כיאני למדתי מהט בסמינר עובדת בשפות שלא למדתי..
אפשרי לעבור לשפה אחרת.אחרי שכבר למדו שפות אחרות בצורה מסודרת ולמדו ללמוד...
בתקופות הטובות, אחרי הקורונה.מה לעשות שאני מכירה כמה אנשים שנכנסו ככה לשוק למשרות מאד שוות והם אפילו לא אנשים מוכשרים במיוחד.. נכון שעכשיו זה כנראה פחות אפשרי כי השוק קשה אבל בתקופות טובות זה לגמרי מעשי..
ממש לא!מה לעשות שאני מכירה כמה אנשים שנכנסו ככה לשוק למשרות מאד שוות והם אפילו לא אנשים מוכשרים במיוחד.. נכון שעכשיו זה כנראה פחות אפשרי כי השוק קשה אבל בתקופות טובות זה לגמרי מעשי..
בינתיים מה שהיה עד היוםהייתי בוחרת בוודאות את אחד מהמסלולים של קמאטק
כנראה הכוונה של 3 מסלולים, בשביל לחלק לכמה רמות, סוג של הקבצות (זה מה שהיה השנה, 3 רמות מטעם קמאטק, פרקטיקה פולסטאק ושבבים כששבבים למדו כל מה שפולסטאק ופרקטיקה למדו פלוס תוספת רצינית של שעות, ופולסטאק כמו פרקטיקה עם תוספת).
ואם כן גם שבבים וגם בינה מלאכותית ילמדו כל מה שילמדו במסלול קמאטק END TO END ובמסלול מה"ט
+ תוספת שעות של שבבים/בינה מלאכותית.
בינה אני לא מכירה את תוכנית הלימודים.בינתיים מה שהיה עד היום
זה שבחלוקה לסוגי התמחות שונים,
תחומי הלמידה היו שונים
זה שלא שבבינה למדו את כל החומר של פולסטאק + שעות נוספות לבינה
אלא כל החומר הליומדי וההתמקדות בנושאים היתה שונה לחלוטין
מוזמנת לברר באילו נישות של תחומים עוסקות הבנות שנכנסו לגמפ"א...לא בטוח,
קמא טק שילבו בהרבה תפקידים בחברות הייטק.
ולפני עשור פחות היית מאמינה שבוגרת סמינר טרייה תשולב בחברות הייטק ובטח לא בגמפ"א..
אוקיבינה אני לא מכירה את תוכנית הלימודים.
אני יודעת בודאות שהמסלולים פרקטיקה, פולסטאק, שבבים, שהיו השנה מטעם קמאטק, היו לפי רמות כששבבים כולל את פולסטאק פלוס תוספת שעות לשבבים ומתמטיקה. (יש לי את תוכנית הלימודים של קמאטק שהיתה השנה לכול אחד מהמסלולים האלו).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: