חד משמעית.והיום אני סתם ככה חושב שכולם צריכים לעודד שימוש בטייפסקריפט על פני ג'אווהסקריפט, זה הרבה יותר כיף לתכנת ככה.
חד משמעית.והיום אני סתם ככה חושב שכולם צריכים לעודד שימוש בטייפסקריפט על פני ג'אווהסקריפט, זה הרבה יותר כיף לתכנת ככה.
אכן הדיון חוזר על עצמו- וצריך לראות את התוכנית לימודים,זה לא קשור לקמא טק,
בסופו של דבר יש שעות לימודים ומה שאפשר להספיק ללמד בהן,
הבנות שלמדו AI למדו פחות פול סטאק, כי מה לעשות אי אפשר הכל...
וזהו נראה שהדיון כאן די חוזר על עצמו...
לא יודעת אם כבר ענו לך,אם מי שלומדת שבבים לומדת גם פולסטאק, רק שפולסטאק יותר מתמקדות בזה.
כדאי להשקיע בשבבים?
אז?לא יודעת אם כבר ענו לך,
אבל פול סטאק לבד משקיעים יותר בללמוד הרבה שפות
מה את מעדיפה, ידע נרחב בשפות
אני עובדת פולסטאק אך בפועל גם משמשת כ devOps למערכות שלי .כותבת מניסיון לגבי עבודה בתחום ה devops:
1. סביבה יותר גברית באופן מובהק. אין הרבה חברה חרדית, למרות שגם זה הולך ומשתנה.
2. ידע ב devops מהווה יתרון עצום לכל מתכנת, בכל תחום.
3. ביקוש גבוה, משכורות גבוהות
4. בהרבה חברות, טכנולוגיות חדשות עוברות דרך אנשי devops. לכן מפתחי devops מעורים בכל הטרנדים.
5. ישנה התיחסות לdevops כמשימות יותר טכניות ועבודה שחורה. יש בזה משהו, אבל, בתמורה יש אתגרים אחרים. באופן אישי, העבודה מענינת אותי, לא מרגישה שזה עבודה שחורה (אגב, עברתי מפיתוח BACK END, מרוצה מהשינוי).
6. יש יותר אחריות, דרישה לזמינות בערבי גרסאות, מנגד יש יותר עצמאות וגמישות בשעות העבודה (מתי לעבוד, לא כמה לעבוד) ובאפשרויות לעבודה מהבית.
בהצלחה!
סורי אבל זה פשוט לא נכון, אני מדברת מהכרות של תוכנית הלימודים בכמה סמינרים מרכזיים, הבנות של שבבים לומדות יותר שעות, גומרות קצת יותר מאוחר כל יום, זה לא במקום, זה בתוספת!! בשביל בנות מוכשרות עם יכולות גבוהות, כדי שיהיה להן עוד יתרון ביציאה לשוק.זה לא קשור לקמא טק,
בסופו של דבר יש שעות לימודים ומה שאפשר להספיק ללמד בהן,
הבנות שלמדו AI למדו פחות פול סטאק, כי מה לעשות אי אפשר הכל...
כנראה שזאת התוכנית לימודים,סורי אבל זה פשוט לא נכון, אני מדברת מהכרות של תוכנית הלימודים בכמה סמינרים מרכזיים, הבנות של שבבים לומדות יותר שעות, גומרות קצת יותר מאוחר כל יום, זה לא במקום, זה בתוספת!! בשביל בנות מוכשרות עם יכולות גבוהות, כדי שיהיה להן עוד יתרון ביציאה לשוק.
אין שפה שלומדים יותר בהרחבה במסלול של פול סטאק על פני המסלול של שבבים!! (אולי להפך בשבבים נמצאות הבנות המוכשרות יותר והכול רץ מהר יותר וברמה גבוהה יותר, זה יותר כמו הקבצות).
כל מילה!!כנראה שזאת התוכנית לימודים,
המציאות בשטח היא שאי אפשר להשקיע ולדעת טוב הכל.
אני למדתי רק מה"ט ולא היתה לי דקה לנשימה. תמיד היה לי מה ללמוד או לתרגל (עד היום..)
אז אולי ברשמי הן לומדות כמו פול סטאק אבל בוודאי שאין להן את הפנאי להשקיע וללמוד לעומק את הדברים.
FullStack...היי,
הבת שלי עכשיו עולה לי"ג במסלול תכנות
יש להם כמה אופציות
אשמח להכוונה מהמבינים בתחום מה הכי שווה כיום
1. קמאטק- בינה מלאכותית
2. קמאטק- שבבים
3.קמאטק-END TO END
4.מה"ט -DevOps
הכל זה עם אותו בסיס של שפות ומתמטיקה רק שיש תוספת התמקצעות לפי כל קבוצה...
זה פשוט ענין של סמינר.סורי אבל זה פשוט לא נכון, אני מדברת מהכרות של תוכנית הלימודים בכמה סמינרים מרכזיים, הבנות של שבבים לומדות יותר שעות, גומרות קצת יותר מאוחר כל יום, זה לא במקום, זה בתוספת!! בשביל בנות מוכשרות עם יכולות גבוהות, כדי שיהיה להן עוד יתרון ביציאה לשוק.
אין שפה שלומדים יותר בהרחבה במסלול של פול סטאק על פני המסלול של שבבים!! (אולי להפך בשבבים נמצאות הבנות המוכשרות יותר והכול רץ מהר יותר וברמה גבוהה יותר, זה יותר כמו הקבצות).
זה לא שאפשר לכתוב בצורה חד משמעית:סורי אבל זה פשוט לא נכון, אני מדברת מהכרות של תוכנית הלימודים בכמה סמינרים מרכזיים, הבנות של שבבים לומדות יותר שעות, גומרות קצת יותר מאוחר כל יום, זה לא במקום, זה בתוספת!! בשביל בנות מוכשרות עם יכולות גבוהות, כדי שיהיה להן עוד יתרון ביציאה לשוק.
יש סמינרים שככהסורי אבל זה פשוט לא נכון,
מה לומדים בשבבים יותר משאר המסלולים? C/ אסמבלר/ חומרה/ אלגוריתם?סורי אבל זה פשוט לא נכון, אני מדברת מהכרות של תוכנית הלימודים בכמה סמינרים מרכזיים, הבנות של שבבים לומדות יותר שעות, גומרות קצת יותר מאוחר כל יום, זה לא במקום, זה בתוספת!! בשביל בנות מוכשרות עם יכולות גבוהות, כדי שיהיה להן עוד יתרון ביציאה לשוק.
אהבת backend? איך שאני רואה את זה, שניהם אותו סגנון חשיבה - פתרון בעיות. זה נכון?אגב, עברתי מפיתוח BACK END
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: