אנונימית בפרוג
משתמש פעיל
---
נערך לאחרונה ב:
בדיחהמה בדיוק התכוונת להגיד בזה?
נשמע רע מאדבדיחה
ואנחנו יצאנו מהבית ב4.45 מיד לאחר הדלקת הנרותנסענו פעמיים בחנוכה מירושלים לבני ברק ב402 וחזור.
יצאנו הכי מוקדם שאפשר- 5 וחצי על האוטובוס. זה לפני העומס. מ6 מתחיל בלגן. 402 נוסע דרך כביש 6 וזה חוסך את הפקק של גהה.
בחזור- פעם אחת יצאנו ב11 וחצי מבני ברק ולקח למעלה משעה לצאת מהעיר, אוטובוסים עמוסים ובלגן. בפעם השניה יצאנו שעה קודם והיה עדיין סביר גם מבחינת עומס באוטובוסים וגם היציאה עוד לא היתה מאד פקוקה.
שליחת תלונה לאגד דרך האתר (אולי תקבלו פיצוי כלשהוא), ושליחת תלונה למשרד התחבורה גם באתר.ואנחנו יצאנו מהבית ב4.45 מיד לאחר הדלקת הנרות
בשביל לצאת מוקדם
חיכינו שעה ורבע!!!!! לקו 402 לירושלים
הוא הגיע בשעה 18!!!!!
אומנם הגיעו 10 אוטובוסים יחד
והיה מקום
אבל זה אומר שהם לא הוציאו אוטובוסים לפני אלא ב5.30 הותיא כמה יחד
כולם נסעו ביחד
ויצאו מהעיר ביחד
ירדנו בבר אילן ב20.15
3.5 שעות !!!!
אני לא ככ חושבת שנקבל משהושליחת תלונה לאגד דרך האתר (אולי תקבלו פיצוי כלשהוא), ושליחת תלונה למשרד התחבורה גם באתר.
קווים מפצים בסכום נמוך , כשבא להםסופרבוס וקווים לא מפצים גם כאשר הנהג יקום באמצע הנסיעה יתחיל לרקוד וייסע חזרה לתחנת המוצא, הם ייטענו שהיה פיצוץ בתחנת כח גרעינית באלסקה שהשפיע על הנהג והם לא אשמים
אגד לעומת זאת מפצים גם אם הם אולי צודקים בתירוץ.
יכול להיות ש"יש כאלה" שיעדיפו. זה תלוי בהרבה משתנים, מס' ילדים, מצבי צבירה, ובעיקר כמובן, האם התחנה שלכם נמצאת בסוף הסיבוב או בתחילתו...כי רק במגזר החרדי אפשר לראות משפחות, נסחבות לאחר חצות באוטובוסים עם שיירת ילדים במצבי צבירה שונים, אחד ישן, אחד צורח, אחד מקיא, 2 מנמנמים בידי האמא, וכן הלאה. כמובן זה חוץ מעגלת תאומים, 2 מזוודות ו5 תרמילים.
שהם יעבירו את הכלללל לעוד אוטובוס? או שיסחבו ברגל?
אז יש כאלה שיעדיפו לתת לילדים לישון עוד 40 דקות באוטובוס אגד, מאשר ללכת 5 דקות ברגל, או לנסוע בשאטל.
רחלה, עבורי ללכת מר' עקיבא לבן יעקב זה אופציה להרזייה בלבד...
משום מה כירושלמית הלכתי מרחקים מטורפים ובבני ברק הקטנה כל עכבר נראה הר...
ועוד בבני ברק כמעט ואין עליות וירידות, לעומת י-ם ההררית...
ובכל זאת, בואי נאמר שכל הבריאים שכוחם במתניהם מצטרפים אלייך בקול תרועה והולכים מר' עקיבא עד בן יעקב, ואולי גם מעלי הכהן עד בירנבויים.
באוטובוס נשארו כל הקשישות והנשים הכבדות, בעלות הוורידים למיניהן, בעלות הפלטפוס/הבצקות/הדורבנים, האלה עם קוצב לב ובעיות בסיבולת לב ריאה, הזוגות באמצע פגישה שלא רוצים להיות מחר בכותרות הראשיות, אלה שחוזרות משמחות עם נעלי עקב ושכחו להביא נעלי בית לדרך, כל הביש-גדים שנקרעה להם הסוליה באמצע הצעדה, ואיך העזנו לשכוח את אלה שקר להם, סובלים מפריחה עונתית, ראו את השוויגער נבהלו ועלו לאטובוס מזדמן...
בקיצור, את כל הנ"ל את 'מענישה' בפקקים אינסופיים. לא יכולים ללכת? תאכלו אותה ותשבו עד שתקבלו צורה של מחשב נייד
התלוננתי בסופרבוס -על זה שהנהג לא עבר ליד התחנה.סופרבוס וקווים לא מפצים גם כאשר הנהג יקום באמצע הנסיעה יתחיל לרקוד וייסע חזרה לתחנת המוצא, הם ייטענו שהיה פיצוץ בתחנת כח גרעינית באלסקה שהשפיע על הנהג והם לא אשמים
אגד לעומת זאת מפצים גם אם הם אולי צודקים בתירוץ.
השופט עידו רוזין שקיבל לידיו לאחרונה את הטיפול בעשרות תביעות קטנות נגד חברת אגד קבע פעם אחר פעם שחגים וזמני לחץ הם לא תירוץ מצד החברה לא לתת שירות וחייב אותם לשלם פיצויים לנוסעים שהמתינו בתחנות זמן רב גם בפורים ובערב פסח.אני לא ככ חושבת שנקבל משהו
שנה שעברה התלוננתי לסופרבוס שהאוטובוס לא יצא
עד היום לא קיבלתי תגובה
אגד יכולים לטעון- ובצדק שבעקבות העומס האוטובוסים מירולשים הגיעו מאוחר ויצאו מאוחר
ואני מבינה את זה
למחרת היה 402 כל הזמן
כנראה משה וביום שני נתקע!!!
לא צורף תגובת סופרבוסהתלוננתי בסופרבוס -על זה שהנהג לא עבר ליד התחנה.
הוא נסע בכביש אבל בנתיב הכי רחוק.
ודילג על התחנה!!!!
זה היה בשעת לילה מחוץ לעיר -בטוח שהאוטובוס לא היה מלא.
ולא היה לי אוטובוס אחר!!!
והנה התגובה
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את המכתב
כי - צר לי-אני לא הבנתי את פדרו
לבטח לא את ההקשר לתלונה
כל זה נחסך כאשר יש תחנה אחת לכולם, מגיעים בשאטלים, מחכים בנחת, עולים לאוטובוסים, ויוצאים דוּך מחוץ לעיר ביציאה הקרובה ביותר.
.
"מגיעים בשאטלים, מחכים בנחת"
עוד פעם? מחכים בנחת.
אין לך מושג כמה צחקתי.
חבל שלא הסרטתי לך, בבין הזמנים הקודם, כשעשו בדיוק כפי תכניתך- תחנת עליה אחת לאוטובוס (ליד מגדל המים) בלי איסוף בעיר, קו 550, מיליון אנשים מחכים ביחד בתחנה אחת, וכשמגיע אוטובוס --- הסתערות המונית ודחיפות, כמעט כמו בלוויה של הרב וואזנר. מצב שמתרחש רק כשעשרות אנשים אמורים לעלות לאוטובוס ביחד . דבר שאף פעם לא קרה כאשר בכל תחנה עלו חלק מהנוסעים.
האמת, טוב שלא הסרטתי. חבל לסכן מצלמת וידאו איכותית במהומה קטסטרופלית שכזו.
אני גרה במודיעין עלית ורוצה ליסוע לדוג' לצפת
למה למעו ד' אני צריכה לעשות את כל הסיבוב בתוך בני ברק,
לרדת בתחנה, לעבור כביש ולקחת את האוטובוס לצפת, ואז שוב להסתובב בחצי השני של בני ברק עד היציאה מהעיר.
כשלא עשיתי בבני ברק שום דבר חוץ מאשר לעבור כביש???
אם תהיה תחנה מרכזית, אני אוכל לרדת בתחנה, ולחכות שם
בלי לדרוך בבני ברק
חסכתי כמעט שעה וחצי של נסיעה, כנ"ל גם חזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: