ולמרות זאת הציבור הבני ברקי גדל...הציבור הבני ברקי גדל והעיר נשארת בגודלה אותו דבר...
זה סיוט סיוט ושוב סיוט..!!!
לכן צריך תחנה מרכזית מסודרת.
עם גדרות ששומרות על התור לפי סדר ההגעה למקום (כמו בכל תחנה מרכזית)
.
פרשים??ואולי גם כמה סדרנים/פקחים
אגב, לידיעתכם: חברות התחבורה ציבורית מחויובת על פי הנחיות משרד התחבורה להגיב לפניות שלכם בתוך 14 יום מאז קבלת הפניה, ואישור על קבלת הפניה תוך 7 ימים.
מצורף פסק הדין
עם גדרות ששומרות על התור לפי סדר ההגעה למקום???
כמו בכל תחנה מרכזית?? איזו?
הייתי בתחנה מרכזית בנתניה / נהריה / קרית גת / אשקלון ועוד...
ולא ראיתי אף גדר ואף תור לפי סדר ההגעה.
פקחים?
גם בתחנת העליה ההיא ליד מגדל המים היו פקחים והם לא הביאו כל תועלת, כמיטב מסורת פקחי אגד, שכל תכליתם בעולם לוודא שלא יסעו אוטובוסים שלא לגמרי מלאים (למרות שתא המטען כבר מלא) או לוודא שגם אם נדחסת בעמידה עם ילדייך שילמת כהוגן לכולם.
להביא עוד אוטובוסים? לדאוג לתגבור? להשליט סדר? מאן דכר שמיא.
נראה לך שבירושלים הכל ממוזג?! ממש לאאי אפשר לקרוא לכל הבני ברקים שלא הולכים ברגל ומעדיפים להתקע בפקק- עצלנים.
כי גם אתם הירושלמים, כשיורדים מאוטובוס שתקוע בפקק- זה לא חריצות.
זה מצב נתון, אם תחליפו את אויר בני ברק באויר ירושלים,
תראו איך שהרבה אנשים מתירים את רגליהם ופוסעים בכיף
והירושלמים החרוצים כשיקבלו את עוצמת החום וחוסר האויר של בני ברק נראה אותם אם לא ירימו את שולי בגדיהם וידחקו את פניהם אל האוטובוס.
מה שאני רוצה להגיד, שבירושלים בכיף אפשר ללכת "אויר הרים צלול כיין וריח אורנים."
ובני ברק חמה ואין כמעט אויר, בימות הקיץ א"א לנשום, כולם נמלטים אל האוטובוס.
חמודה, אני לא בני ברקית ולא ירושלמית, אבל שהיתי מספר פעמים ניכר בשתיהן, מספיק כדי להגיד לך שאין שום השוואה, החום הירושלמי לא מתקרב לבני ברקי ולו בגלל האחוזי לחות, יש חום שחם,ראה לך שבירושלים הכל ממוזג?! ממש לא
בקיץ גם בירושלים חם לפעמים יותר מאשר בב"ב, ההבדל הוא בלחות
לשבת בתוך אוטובוס עמוס המזגן לא עובד כמו שצריך והחום הוא פי כמה מאשר ללכת ברחוב
זה ענין של הרגל נטו!!!
אני גם מכירה את שתיהם ועדיין מעדיפה ללכת ברגל מאשר לעמוד בתחנה לחכות לאוטובוס ולהתקע בפקקים האינסופייםחמודה, אני לא בני ברקית ולא ירושלמית, אבל שהיתי מספר פעמים ניכר בשתיהן, מספיק כדי להגיד לך שאין שום השוואה, החום הירושלמי לא מתקרב לבני ברקי ולו בגלל האחוזי לחות, יש חום שחם,
ויש חום נורא ואיום, שאת לא יכולה לנשום, האויר דחוס ועומד, כל בן אדם מפניו חרד. הזיעה נגרת כמו מים, והעיניים נשואות רק לשמיים.
אני מכירה את שניהם. מבטיחה לך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: