מורה חרדית שאני מכירה מלמדת רק ילדים לעובדים חיוניים, השאר לא מגיעים, כך זכור לי.למען הדיוק, באנגליה בתי הספר סגורים לילדים שאין להם אפשרות למידה מרחוק, ומי שאין לו גישה ללמידה מרחוק מגיע לביה"ס,(וכמובן יש המון חרדים בקטגוריה הזאת ב"ה)
מורה חרדית שאני מכירה מלמדת רק ילדים לעובדים חיוניים, השאר לא מגיעים, כך זכור לי.למען הדיוק, באנגליה בתי הספר סגורים לילדים שאין להם אפשרות למידה מרחוק, ומי שאין לו גישה ללמידה מרחוק מגיע לביה"ס,(וכמובן יש המון חרדים בקטגוריה הזאת ב"ה)
יש לך מושג מה קורה באוסטרליה וניו זילנד?אנחנו המדינה היחידה שסגרה את השמיים באופן כל כך הרמטי וכל כך ממושך
המידע שלי הוא מכלי ראשון. (חיוני = כל מי שאין לו גישה ללמידה מרחוק)מורה חרדית שאני מכירה מלמדת רק ילדים לעובדים חיוניים, השאר לא מגיעים, כך זכור לי.
אין ויכוחים בין מכוני מחקר ופרופסוריםיעידו עלי כל שוכני הפורום שתמיד הסכמתי שהחיסון אמור להוריד תחלואה
היה ויכוח נוקב על אחוזי היעילות, ראיתי שזה ויכוח בין פרופסורים ומכוני מחקר
השאלה האם בטווח הקצר החיסון גורם להדבקה אצל הרבה אנשים
יש הרבה שלא ירימו גבה על הנתון הזה
בשטח זה קורה הרבה, גם אם זה לא מדווח בתקשורת
כוונתו לאחוזי היעילות.אין ויכוחים בין מכוני מחקר ופרופסורים
לא יודע מה כוונתך ''הודעות קודמות''כוונתו לאחוזי היעילות.
ראה הודעות קודמות.
לא יודע מה כוונתך ''הודעות קודמות''
תן לי שם אחד של מכון מחקר שמפחית מרמת היעילות של החיסון
אם השאלה לא מובנת אז אני חוזר על השאלהקורונה - השפעת החיסונים על מצב התחלואה (ענייני בלבד)
לאחר שבועות ארוכים של עיר אדומה - בני ברק יוצאת היום מהתווית הזאת: וזה המעודכן: בנוסף, ניכרת הירידה הגדולה בכמות הערים האדומות (והכתומות) כאשר אנו מתקרבים לקו האמצע שבו מחצית מערי הארץ הן כתומות או אדומות:www.prog.co.il
אחוזי יעילות
דובר על אחוזי יעילותאם השאלה לא מובנת אז אני חוזר על השאלה
איזה מכון מחקר מפקפק על יעילות החיסון???
יש ויכוח כמה אחוזי יעילות יש לחיסון 70% 80% 93% או אולי דווקא 94%מי מפקפק על אחוזי היעילות???
איזה מכון מחקר ואיזה פרופסור סבור שיש יעילות פחות מ-90% ?יש ויכוח כמה אחרוזי יעילות יש לחיסון 70% 80% 93% או אולי דווקא 94%
איזה מכון מחקר ואיזה פרופסור סבור שיש יעילות פחות מ-90% ?
סליחהתקרא טוב.קורונה - השפעת החיסונים על מצב התחלואה (ענייני בלבד)
לאחר שבועות ארוכים של עיר אדומה - בני ברק יוצאת היום מהתווית הזאת: וזה המעודכן: בנוסף, ניכרת הירידה הגדולה בכמות הערים האדומות (והכתומות) כאשר אנו מתקרבים לקו האמצע שבו מחצית מערי הארץ הן כתומות או אדומות:www.prog.co.il
יעוי', למשל, כאן.אולי תפנו יותר ממוקד.
שזה אומר שזה שעדיין יש אלפי נדבקים ביום וכ950 חולים במצב קשה, זה מפני שבעצם המוטציה הבריטית עובדת פול טיים ג'וב, ואחוז ההדבקה/תחלואה/תמותה אצל הלא מחוסנים עולה כל הזמן.בקרב קבוצה זו נמצאו באותה תקופה 20,621 חולים מאומתים פעילים – המהווים 3.9 אחוזים. מדובר בעלייה משמעותית בשיעור החולים המאומתים ביחס לאלו שנמצאו בקרב קבוצת הביקורת בבדיקה שנערכה בשבוע שעבר, אז האחוז עמד על 2.9%.
מה נסגר עם בדיחות קרש. לא בשביל זה האשכול.כיצד מתחסנים?
צפה בקובץ המצורף 838176
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: