אין מסלול מניות בחו"ל בפנסיה.
אין מסלול מניות בחו"ל בפנסיה.
פנסיה הלכה באינפיניטיאין מסלול מניות בחו"ל בפנסיה.
השאלה היתה אם היה שינוי במסלול מניות חול, והתשובה היתה שלא היה מסלול כזה.פנסיה הלכה באינפיניטי
אני רואה שבאמת יש לזה שם אחר כוונתי היא למסלול הזהשבשעתו דובר בפרוג שהוא מחקה מדד עולמי, ועל זה אני שואל אם זה משתנהאין מסלול מניות בחו"ל בפנסיה.
בוודאייש שינוי במסלול פסיבי -מחקה מדדים במגדל (נאסד"ק)?
מקור?בוודאי
במקום 90% בנאסד"ק זה ירד ל75%
אין מעקב של יותר מ-50 אחוז אחרי מדד אחדבוודאי
במקום 90% בנאסד"ק זה ירד ל75%
אם יש לך קופת גמל או קרו השתלמות אצלם וכדומה אז מחכה לך מכתב באזור האישי שלך במגדלמקור?
עד עכשיו היה 10% בחומרה ושבבים ואם אינני טועה הם הגדילו אז זה ל 25%ומה כל השאר?
אולי אצלך אבל במגדל ישאין מעקב של יותר מ-50 אחוז אחרי מדד אחד
ה-s&p הוחרג מהתקנהאולי אצלך אבל במגדל יש
ומה תגיד על S&P 500 ? זה רק מדד אחד
במסלולי הלכה יהיו שינוים?אם כוונתך למסלול פסיבי - מדדי מניות
אזי כפי שנראה בעדכון
כל מדד לא יעלה על 50%
וכל המדדים יחד לא יפחתו מ75%
החשש שלי הוא שהם יתחילו לשחק עם האחוזים של המדדים לפי ראות עיניהם
ויכול להיות שכדאי לא לעשות מזה פרסום מידי גדול, מחשש לעינא בישא.שימו לב זה סוג של פרצה המאפשרת למסלולי אמונה לחקות מדד אחד בלבד
זכור לי ששמעתי פעם שהם לא מתירים אופציות על ת''א טעיתי?25% מדד ת"א 25 באמצעות קרנות סל כשרות
הרכב מענייןמסלולים פאסיבי מדדי מניות, יחזיקו 50% נאסד"ק, 25% מדד עולמי, 25% מדד ת"א 25 באמצעות קרנות סל כשרות ויישארו תחת הכשרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: