הזוג קליין&ברי אמרו את זה בדקה הראשונה:זה נשמע שפדידה עבר אתם על איזה סגנון חסר לו בחברה מבחינת הזמנות
אולי טווח של חסרים, אבל זה לא נטו בדיקת שירה ומקצועיות, וחבל!
אמת מוזיקאלית צרופה זה לא...
אנחנו רוצים שיהיה זוכה כמו *****....
הזוג קליין&ברי אמרו את זה בדקה הראשונה:זה נשמע שפדידה עבר אתם על איזה סגנון חסר לו בחברה מבחינת הזמנות
אולי טווח של חסרים, אבל זה לא נטו בדיקת שירה ומקצועיות, וחבל!
אמת מוזיקאלית צרופה זה לא...
מסכימה.אוקי, עד עכשיו שמרתי את דעותי לעצמי, אבל מאחר ויש כבר דיון די פורה על זה אומר את דעתי.
זה ברור מאליו שמשווים את התוכנית ל"כוכב נולד" ודומיו כי תכלס משם נולד הרעיון.
אבל הדרישה פה היא לא הפקה של מיליונים בשביל שיקבל לוק מקצועי ורציני..
קודם כל מקומות הצילום (בפרט המקום שמראיינים את המתמודדים) נראה כמו המחסן של כאילו.
הספה וצורת הישיבה של חלק מה"שופטים" (איציק למשל) משדרת זלזול, ושופט אחר עדי רן נרדם באמצע שירה של מתמודד, (וטוקר זוחל אליו להעיר אותו עם התמקדות של המצלמה עליו ולא על המתמודד ששר להזכירכם)... סליחה אבל זה משפיל ולא לעניין בכלל!! האמירה של טוקר למתמודד אל תדבר אתה רק תהרוס (בכמה הזדמנויות שונות) היא לטעמי לא לעניין!! שלא נדבר על השוקי הזה שמזלזל בכבוד רבנים ופדידה שאומר על הרב מאחרי הקלעים שהוא לומד רק בשביל הצילום..
כל זה דברים שאפשר לשנות בקלות ובלי השקעה, בטח ובטח כשהפרק לא באמת בשידור חי אלא עובר עריכה!
האמינות של השופטים מוטלת בספק כי כולם עובדים אצל פדידה וברור שהוא המחליט ולא אפחד אחר.
ואיך אפשר שלא, עניין מוטי רוטמן תמיד מקנן לך בפינה של הראש..
העניין הטכני איכות השידור והעריכה גם אפשר וראוי לשפר, חיתוכים ומעברים חדים ואיכות השידור מקווקוות לחלוטין גם אפשר די בקלות לסדר עם קצת רצון..
בהחלט יש מקום רציני לשיפור.
לסיכום: הרעיון עצמו מבורך, אבל זה מרגיש כמו זלזול בציבור החרדי נקודה!
אני אפילו את הפרק הראשון לא ראיתי בשלימות.ואני רוצה להוסיף שאם כולנו ממשיכים להתעניין בתוכנית הזו לאחר כל חסרונותיה כנראה שגם כך זה טוב לנו ולכן במידה מסוימת זה לא לעניין גם להתלונן וגם להמשיך לצפות!!!
א"א לדעת לאן זה יתפתח, לדעתי המגזר של הבחורים 'חולה' עליהם בכל מצב (לצערינו הגדול) וגם אלו ש'משוגעים' על מוזיקה יכולים למצוא שם דברים יפים (בעיקר בביקורות של השופטים) ובכלל יכול להיות שבאמת יצא משם מישהו עם כשרון גדול! אז צריך להמתין לפני שמחליטים סופית....אני אפילו את הפרק הראשון לא ראיתי בשלימות.
באמת אי אפשר לראות את זה.
הם הפסידו בגדול ומבחינתי הם גמורים.
אני מסכים איתך לגמרי!6. יש גם קשר בין רמת השיפוט לרמת המתמודדים, אני מאמין שמתמודדים איכותיים באמת נרתעים מלהגיע לתוכנית שמתנהלת באופן כל כך מביך, ובצדק.
.
אווו עכשיו אני מרגישה שאני יודעת לעשות אחד +אחדתראו את הסרטון הבא ותגידו לי למה פדידה צריך מקרופון כשהוא צופה בחדר צדדי באודישן אם לא בשביל להביע דיעות לשופטים???
!
לשופטים יש אזניות, בהחלט.מסכים עם מה שנאמר.
אבל אם תתבונן, רק למנחם טוקר יש אוזניה, ומקבל הוראות אך לא השופטים.
אנחנו לא בשלב יאוש ש"החיים הם טרגדיה בקלוז אפ וכו'..." אלא עדיין מקווים שיהיה יותר טוב...לשופטים יש אזניות, בהחלט.
התכנית מעליבה, בהחלט.
אני ממש לא רואה אותה- בהחלט!
תפסיקו גם אתם. בשביל מה. הבריאות חשובה יותר.
אין להם מתחרים- למה להתאמץ? אצלנו זה נורמה. מישהו אחד זוכה בכל הקופה ועושה מה שבא לו בתחום (עיין ערך תח"צ).לא יודע אם מישהו שומע את דעתי, ולמי בכלל זה משנה, אבל צריך לומר את זה באופן ברור: התוכנית הזאת מעליבה ועלובה.
1. היתה להם עונה שלמה ללמוד איך מפיקים תוכנית, והם כאילו לא למדו כלום, פשוט כלום.
אולפן שבניגריה היו מתביישים לצלם בו, מסכים שלא מכסים את כל הפריים, גופי תאורה שנדחפים בכל זווית, וסאונד מזעזע ושורקני שאין לי מושג אם יש שם סאונדמן מאחורי המיקסר, או שזה האי רובוט רומבה שהתנדב לעשות סאונד על הדרך.
2. צורת ישיבה מביכה ולא נעימה, ספות שקנו במבצע במחסן הרהיטים, מסודרות כמו בתכזינה, חסר רק צרור של גת ונרגילה בשביל להפוך את המקום למעוז של המורדים החותים בתימן.
3. מראיין פתטי ונלעג שגורם לכל בן אדם שפוי להסמיק כששומעים אותו, דיי, הוא דוחה וקריפי.
4. הסאונד הגרוע מוסיף לבלאגן שבאולפן, וכל דיבור נשמע כמו צעקה, הוויכוחים בשיפוט נשמעים גרוע, אין לי מילים לתאר את תחושת העליבות שזועקת מהאולפן הזה, לכו לראות לבד, ותספרו לי אם שרדתם עד הסוף.
5. אני לא רוצה לדבר על הבחירות של השופטים, כי זה נראה שבכלל אין קשר בין השירה לבין הדעות של השופטים למה שיוצא להם מהפה, אבל בא לי להיות תמים ולהאמין שהם באמת אומרים את מה שהם חושבים.
6. יש גם קשר בין רמת השיפוט לרמת המתמודדים, אני מאמין שמתמודדים איכותיים באמת נרתעים מלהגיע לתוכנית שמתנהלת באופן כל כך מביך, ובצדק.
הדבר היחיד שמנחם אותי זה שיש סיכוי שזה אולפן זמני בשביל האודישנים, ואת התוכנית עצמה יצלמו באולפן נורמלי, ואולי גם ביותר עניינות.
אני מצטערת אבל הזמן שלי חשוב מדי בשביל לראות את התכנית בשקל הזו. אם היה לה טיפת אמינות/ מקצועיות/ אפילו הייתה נראית טוב וויז'ואלית----- אולי. אולי.אנחנו לא בשלב יאוש ש"החיים הם טרגדיה בקלוז אפ וכו'..." אלא עדיין מקווים שיהיה יותר טוב...
זה לא אכזריות, הבחור בחר להגיע לשם ולהישפט.ראיתי שניסו להשוות בין תכנית זו לתכניות מהמגזר הכללי.
אין לי הרבה ידע על מה שקורה שם.... אבל הבהחלט כל תוכנית כזאת דורשת המון אכזריות, לעמוד מול בחור צעיר ולשפוט אותו מול כולם....
לכן השפיטה גרועה כי הם חרדים ומנסים לרחם על היצורים האומללים, אבל אחרי הכל צריך המון רשעות ואכזריות לעבוד שם....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: