לא מעונינת להתערב בויכוח כזה דבילי,
אבל היתה כאן הזמצה, שחובה למחות עליה..
הדיסק "צעקה" של מבד מהמם!! ואני מכירה המוןןן שאוהבים אותו! ולקליין יש את זה ובגדול!
ואוו איזה התבטאות... קצת הגזמת לא?אם זה היה לא נוגד את התקנות, (פורום פרוג, תשעח 2018) הייתי מדווח על תוכן שלילי
יש שמה שירים נחמדים בחלקם, בעיקר מה שלא האיצי ברי ושות עיבדו..
מב"ד אמר בראיון שהם עיבדו את זה תוך כמה שעות!!!!!!!
עם ל אחד מהדרדקים כמו שמחה ליינר וככו וככו היה מוציא כזה אלבום הוא היה נכנס לפח האשפה של ההיסטוריה
אני לא נגד מרדכי, אצלי בנגן יש רק מרדכי, לא מסוגל לשמוע אחרים, אבל את הדיסק הזה אין לי. מחקתי אותו.
דווקא בגלל שמרדכי הוא ענק, לתת קרדיט לכזה דיסק הוא להשתחוות לאלילים ולהתבטל לפסילים
עזבו אותו - הפסד שלו!חחח
מה יש לך נגדם?
עשו לך משו?
זה פשוט נראה קצת יותר מדי אנטי..
ותמחוק מהנגן שלך את מה שאתה רוצה
אנחנו פשוט אהבנו!
אם היה לך טיפת הבנה במוזיקה, לא היית כותב את זה.שהם עיבדו את זה תוך כמה שעות!!!!!!!
מ.ב.ד הביא פה אולי רמה נמוכה יותר מהאלבומים הקודמים שלו, כיום אין בזה רווח, בנוסף הציבור היום דורש פחות עיבוד מקצועי, אנשים צריכים קצת גימיקים שיהיה מעניין, להערכתי זה מה שהביא אותו לעשות את זה, לא בחירה של מעבד מתוך אילוץ, אלי ואיצי זוג מוכשרים.
אם היה לך טיפת הבנה במוזיקה, לא היית כותב את זה.
עיבוד דיסק בכמה שעות, כמה מצחיק, תנסה רק לחשוב, מקהלה סולו, כלי נגינה, מיקס וכו'..
מ.ב.ד הביא פה אולי רמה נמוכה יותר מהאלבומים הקודמים שלו, כיום אין בזה רווח, בנוסף הציבור היום דורש פחות עיבוד מקצועי, אנשים צריכים קצת גימיקים שיהיה מעניין, להערכתי זה מה שהביא אותו לעשות את זה, לא בחירה של מעבד מתוך אילוץ, אלי ואיצי זוג מוכשרים.
תבדוק ותראה שהדיסקים המושקעים באמת, עיבוד מקצועי ולא אלקטרוני תופסים הרבה פחות מהעיבודים המודרניים יותר.
לאיזה דיסק הציבור יותר התחבר, מנחה של גרטנר או מיילך קאהן?
אני מכיר הרבה מסביבי חובבי מוזיקה ואפי' מקצועית, שיותר מתחברים למודרני, כי זה מגוון להם באוזניים.מנחה של גרטנר- ברור!!!
מה הם עשו לך? תספר, אל תתבייש...הצמד לא חמד הזה עוזר לציבור להוריד את המוזיקה לשאול
אני מכיר הרבה מסביבי חובבי מוזיקה ואפי' מקצועית, שיותר מתחברים למודרני, כי זה מגוון להם באוזניים.
מה הם עשו לך? תספר, אל תתבייש...
תשאל אחרת: איזה דיסק ישאר על המדף ליותר זמן, מנחה של גרטנר או מיילך קאהן??לאיזה דיסק הציבור יותר התחבר, מנחה של גרטנר או מיילך קאהן?
וגם אם ישאלו אותי אני יאמר זאת, וזה בדיוק העניין... אנשים נותנים חשיבות ועניין למוזיקה המודרנית.שאם שואלים אותי לא קיבל את המקום הראוי לו.
זה מבוצע הרבה יותר טוב מאחרים, אבל יש שם הרבה אלקטרוני.כמעט ואין שם שימוש בדיגיטל
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: