הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.

חיים הקטן

משתמש פעיל
ז

זה לא אכזריות, הבחור בחר להגיע לשם ולהישפט.
מה שכן, יש שאלות על צורת השיפוט וצורת הבחירה בין המתמודדים.
אכזריות----- הא, רחוק.
גם אחרי שהבחור/אברך נכנס, זה הרי בגלל שהוא בטוח שהוא שר הכי יפה בתבל.... היו שם כמה שאם היו מודעים לאיכות שירתם היו עובדים בחברה קדישא...
ולכך כשאומרים לך בפרצוף ומול כולם שכל מה שאתה חי בו בשנים האחרונות, זה בועה אחת גדולה... זה תסכול עמוק, ובושות נוראיות. אני חושב שצריך להשתמש בהרבה אכזריות בשביל לעבוד שם.

מנגינה

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
בתוכנית כזו אם יהיו 'מדי רגישים' ועדינים - זה לא יצא גזעי מספיק,
מבחינתם חייבים את הקטילות ואת 'הרשעות' בשביל הקנייטש...
אבל עדיין לא חייבים לעשות את זה בטפשות ,סליחה על הביטוי,
ולהוציא את הבנ"א מולך, קטן קטן ומושפל ....

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
אני לא יודע מה עובר לכם בראש שאתם קוראים את כל מה שנכתב כאן אבל אצלי בכל מקרה עוברת בראש מחשבה שאולי התוכנית הזו לא משהו (ובעצם אולי לא אולי...) אבל אם דוד פדידה או מנחם טוקר או אחד מהשופטים פותח את הפורום הזה וקורא את כל מה שניכתב כאן זה יעשה לו קורת רוח רבה וגדולה מאוד כי רק בשביל לפתוח את האשכול הזה ולדפדף ולראות שנכתבו כאן כבר 7 עמודים (!!!)עם דעות לכאן ולכאן (ושוב פעם אולי דעות רק לכאן)רק בשביל זה היה שווה לפתוח את התוכנית הזו!!! ;););););)

ראל

משתמש צעיר
אני לא יודע מה עובר לכם בראש שאתם קוראים את כל מה שנכתב כאן אבל אצלי בכל מקרה עוברת בראש מחשבה שאולי התוכנית הזו לא משהו (ובעצם אולי לא אולי...) אבל אם דוד פדידה או מנחם טוקר או אחד מהשופטים פותח את הפורום הזה וקורא את כל מה שניכתב כאן זה יעשה לו קורת רוח רבה וגדולה מאוד כי רק בשביל לפתוח את האשכול הזה ולדפדף ולראות שנכתבו כאן כבר 7 עמודים (!!!)עם דעות לכאן ולכאן (ושוב פעם אולי דעות רק לכאן)רק בשביל זה היה שווה לפתוח את התוכנית הזו!!! ;););););)
הגזמת.
נראה לך שלכל הרשימה הזו יש בעית מזוכיזם?=)

ראל

משתמש צעיר

אם דוד פדידה או מנחם טוקר או אחד מהשופטים פותח את הפורום הזה וקורא את כל מה שניכתב כאן זה יעשה לו קורת רוח רבה וגדולה מאוד כי רק בשביל לפתוח את האשכול הזה ולדפדף ולראות שנכתבו כאן כבר 7 עמודים (!!!)עם דעות לכאן ולכאן (ושוב פעם אולי דעות רק לכאן)רק בשביל זה היה שווה לפתוח את התוכנית הזו!!! ;););););)
כאן אתה טוען שהאשכול הזה עושה רק טוב למפיקים וכו', וכל זה למרות הסוגריים (אולי דעות רק לכאן). ועל זה כתבתי
הגזמת.
נראה לך שלכל הרשימה הזו יש בעית מזוכיזם?=)

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
אני רק רציתי שתשימו לב איזה נידון נפתח כאן על התכנית הזו

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
גם אני זה בסדר ואני עוד יותר שמח שלפחות הצלחתי להסיט את הדיון סביב הנושא הזה אמנם לא להרבה זמן :p;)

yooda230

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
המשתמש נחסם
יש משהו בדברים שלך, אבל השאלה אם זה אכן הצלחה..
אני יקצין ברשותך, אבל גם סרטון של פיגוע טרור היה מניב עשרות תגובות, זה שיש באזז זה לא בהכרח טוב צריך גם לדעת מה אומרות אותם תגובות.. אם ראוי ואפשרי להשתפר אז באמת קח תתגובות האלו תגיד הבנתי תשתפר זה יעשה טוב לו ולנו ולעונות הבאות במידה ויהיו..
אנשים אמרו וביקרו את העונה הראשונה וכאילו שומדבר לא השתפר, אז פה זה נהיה אשכול תסכול כי וואלה אנשים ציפו לשיפור, הפעם הראשונה סלחו אוקי זה פעם ראשונה שעושים דבר כזה במגזר וכו אז נסלח, אבל עכשיו?? זה כבר מזלזל אז לא פלא שככה האשכול הפך למרמור..

הסכת ושמע

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אני קיבלתי את הפרק הראשון למחרת שזה יצא (יום א' שבוע שעבר)
ולאחמ"כ סיפרתי ל-2 אנשים אמרו לי "זה על הפנים, דפוק, ומשפיל, חבל על הזמן שלך"

אם זה עושה טוב למפיקים שזה רוח הציבור (כי מדברים על זה) אז המצב שלהם קשה ביותר!!!

miri photog

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כל מילה ממה שכתבו פה מעלי!
אם פדידה רוצה שהמראיין יהיה מעניין קצת יותר מזה של העונה הקודמת שיביא מישהו קצת יותר בוגר ונורמלי מסלומון הזה. הוא ממש מגעיל, איזה זלזול יש לו גם לרב וגם למתמודדים.
לא יודעת איך הוא לא קובר את עצמו כשהוא רואה את זה אחרי זה בוידאו.
(אגב, לדעתי מאיר ריבקין- החבדניק שניגן בגיטרה מה שהוא הלחין הכי טוב!)

נערך לאחרונה ב:

קווי מתאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עימוד ספרים
עדי רן נרדם באמצע שירה של מתמודד
הבדיחה הלעוסה והכ"כ לא מצחיקה...
דוקא לעדי רן יש הרבה מה לומר מבחינה מקצועית, אבל פעם אחר פעם משתיקים אותו. הוא הרי נועד רק כדי למלא את המשבצת הקריקטורית...

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
הבדיחה הלעוסה והכ"כ לא מצחיקה...
דוקא לעדי רן יש הרבה מה לומר מבחינה מקצועית, אבל פעם אחר פעם משתיקים אותו. הוא הרי נועד רק כדי למלא את המשבצת הקריקטורית...
הוא שמח להיות שם גם על המשבצת הזו....

בזיון, השפלה, בדיחה לא מצחיקה ועולב של תכנית עד כדי בכי...
לא ראויה לשידור אפילו לא...
בושה לציבור ההולכים על שתיים שיצאה כזו תכנית לאויר העולם!
מנחים, שופטים, וצוות ...
לא ברור לי איזה בנאדם שיש לו טיפה שארית של שכל מוכן לבוא ולשיר שם (לשיר???)
מזה???????????????????????????????????
זה אמיתי או בדיחה?????????????

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה