כך אני מסתכל:
אני פותח את התוכנית רואה את טוקר מוחה כפיים זה לא מעניין
מעביר הלאה רואה אותו (יאני) אומר להם שבוע טוב וכל אחד עם האגיגים שלו טוב זה גם לא מעניין
מעביר הלאה רואה את סלומון מגיש אני מזדעדזע מתבייש ומרחם ולכן אני מעביר הלאה
אני רואה את הרב אומר מדרשים על השיר שהלחינו ר' נחמן מברסלב זה ממש מעניין אותי ועוד בדיוק עכשיו...
מעביר הלאה רואה את המתמודד שר אני מקבל צרבת ומעביר הלאה
ואז אני רואה את השופטים מתווכחים כאלה דברים אני לא רוצה לראות
טוב מעביר הלאה אני שוב רואה את סלומון מיד אני מעביר הלאה (רק קיבלתי כאב ראש כשראיתי את המתמודד מובס אחרי שלצערו לא זכה להתחתן בגיל 29 וסלומון צריך להדגיש שהוא רווק בן 29 מסכן)
טוב מעביר הלאה רואה את הרב הפעם זה על הרבי מחב"ד כנ"ל מעניין קדחת
מעביר הלאה רואה זייפן שר תוך שנייה אני מעביר הלאה
רואה את השופטים עוקצים את הנאשם בבית המשפט מזגזע ומעביר הלאה
ואז שוב רואה את סלומון מיד מעביר... רואה את הרב הפעם זה על מנחה מיד מעביר... רואה את התרנגול מיד מעביר... רואה את השופטים מרחם על הצרצר ומיד מעביר...
וחוזר חלילה
אני פותח את התוכנית רואה את טוקר מוחה כפיים זה לא מעניין
מעביר הלאה רואה אותו (יאני) אומר להם שבוע טוב וכל אחד עם האגיגים שלו טוב זה גם לא מעניין
מעביר הלאה רואה את סלומון מגיש אני מזדעדזע מתבייש ומרחם ולכן אני מעביר הלאה
אני רואה את הרב אומר מדרשים על השיר שהלחינו ר' נחמן מברסלב זה ממש מעניין אותי ועוד בדיוק עכשיו...
מעביר הלאה רואה את המתמודד שר אני מקבל צרבת ומעביר הלאה
ואז אני רואה את השופטים מתווכחים כאלה דברים אני לא רוצה לראות
טוב מעביר הלאה אני שוב רואה את סלומון מיד אני מעביר הלאה (רק קיבלתי כאב ראש כשראיתי את המתמודד מובס אחרי שלצערו לא זכה להתחתן בגיל 29 וסלומון צריך להדגיש שהוא רווק בן 29 מסכן)
טוב מעביר הלאה רואה את הרב הפעם זה על הרבי מחב"ד כנ"ל מעניין קדחת
מעביר הלאה רואה זייפן שר תוך שנייה אני מעביר הלאה
רואה את השופטים עוקצים את הנאשם בבית המשפט מזגזע ומעביר הלאה
ואז שוב רואה את סלומון מיד מעביר... רואה את הרב הפעם זה על מנחה מיד מעביר... רואה את התרנגול מיד מעביר... רואה את השופטים מרחם על הצרצר ומיד מעביר...
וחוזר חלילה
נערך לאחרונה ב: