הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.

אלישר

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
לגבי הפרק השלישי-
היו צריכים לתת עוד צאנס לבחור שהיסס עם הפלייבק הפסנתרני. אז מה אם לא היה בטוח בעצמו, כל ההתחלה שלו בסדר ובכללי הוא שר בסדר גמור. יש מה לעבוד כמובן, אבל בהחלט מתאים ל"קונספט" כמו שהגדיר הצעיר שבשופטים... ולא יפה בכלל להוריד לבנאדם בצורה כזו.
כמו כן -המתמודד האחרון- למה לתקוף?! אפשר להעיר ביתר עדינות.
וכמובן שאפשר להפסיק דחוףף עם החיבוקים המטופשים והמביכים האלו.

אסתי !!

מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
תודה ענקית הצלחתי להוריד את זה!!!!!!!!!!!

אסתי !!

מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
דבר ראשון תודות לכל המעלים והמסייעים !! , דבר שני הייתי רוצה להעלות נושא שכבר דובר אבל זה חזר על עצמו שוב, והייתי רוצה לדעת אם יש עוד מי שמזדהה עם דעתי , בסך הכל כל הבאים להתמודד הם נותנים את הטוב שלהם וכבודם במקומם מונח אבל בכל זאת האם שייך בגלל רחמים וישנם כאלה... להעביר חבר'ה ,ובלי לנקוט בדוגמא אני מאמינה שמי שצפה היום בתוכנית יודע למי כוונתי .כשראיתי שבוע שעבר שמעבירים יהודי מבוגר היה שייך אולי לטעון שיש על מה לדבר אבל השבוע ממש הייתי בהלם שהם דיברו במונחים מקצועים בשבח שירתו של הנ''ל למרת שלדעתי לא שייך והם יודעים זאת שעם כל הרצון שלו הוא אפילו בצחוק לא הולך לעבור עוד שלב אז למה למרוח לפעם הבאה. האמת איני יודעת מה הייתי עושה במקומם אבל אחרי שהם התיישבו בכסא השופטים תפקידם לשפוט וד''ל

שלום וישראל

מהכח אל הפועל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
לענ"ד יש מקום לומר שלא הכל 100% אוביקטיבי, לכל אחד שם יש אוזניה באוזן... [פעם טוקר כבר אמר "אומרים לי באוזן ש..."], וחוצמזה שבאמת קשה בשלב כזה להחליט מי שר טוב או לא, זה מאוד תלוי באותו הרגע, ויש כאלו ששרים נהדר ובאותו הרגע מתפשל להם. לענ"ד צריך להכניס אפשרות דירוג מהצופים [או שלאינטרסים משאירים את זה לשלבים הבאים]
כבר הייתי על במות כמה פעמים, וממילא גם מאחורי הקלעים, וזה קצת מניסיון...

טעם של פעם

משתמש פעיל
ההוא ששר אם הסילוסלים שר מאאוווד יפה ולא היה צריך לקבל את כל התירוצים של 'לוק' וכו'
אלא ממש כל סלסול במקומו.

LA הפקות

משתמש חדש
הפקות ואירועים
אז ככה.
העונה הקודמת הייתה הפקת ענק של מביישת שום תוכנית ריאלטי אחרת.
היו מסכי ענק. תאורה מטורפת וכו'.

העונה הזאת ממש בושה. להפך ממה שכתבו כאן שיש תקציב ענק. לדעתי אין כאן כסף. אין מסכים. יש פלזמות. אין תאורה. אין אולם. יש חדר. שופטים פח.

מוזר

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אז ככה.
העונה הקודמת הייתה הפקת ענק של מביישת שום תוכנית ריאלטי אחרת.
היו מסכי ענק. תאורה מטורפת וכו'.

העונה הזאת ממש בושה. להפך ממה שכתבו כאן שיש תקציב ענק. לדעתי אין כאן כסף. אין מסכים. יש פלזמות. אין תאורה. אין אולם. יש חדר. שופטים פח.

מוזר
השופטים מעולים, ממש לא פח.
אני מתחבר יותר לסגנון של העונה הזו, יותר היימיש. פחות מנוכר ומנסה להיות נוצץ כמו העונה הקודמת.

מה עוד שבעונה הזו השופטים באמת מקשיבים למתמודדים, ולא מדברים עם עצמם תוך כדי...

מייבין

משתמש פעיל
מי זה שהחליט שחייבים להכניס את כל הקטעים המבאסים?
כאילו אם כבר עורכים לפחות שיוציאו את הקטעים המפדחים האלה.

כמו קליין/ברי. שהתבלבלו עם השבוע הבא/הקודם.
.....ותמשיכו לבד.
אם את זה הכניסו זה אומר שהיה קטעים הרבה יותר מבעסים לכי תדעי מה העלימו ממנו איזה בכיות:( צעקות:eek: התעצבנויות:mad: וכו':D:eek::(:):p;):rolleyes::cool::eek:
ועוד משהו, לדעתי טוקר צריך להיות שופט, האיש עם אזניים ועניים חדות ביותר,
רק שהוא לא מסוגל לומר "לא" ,
טוקר מבין במוזיקה קצת פחות מהם......ואם הוא ישפוט זה יהיה רק על פי אינטרסים....................................................................

נערך לאחרונה ב:

מייבין

משתמש פעיל
לדעתי אם יואלי דיקמן וקול ברמה יעשו כזה דבר התוכנית תהיה פי מאה גם בגלל שיש לו הרבה יותר קשר עם מוזיקאיים הוא דמות הרבה יותר מוערכת במוזיקה
והכי אהבתי איך איצי ברי אומר לכל מתמודד שני: נראה לי שבנמוכים אתה צריך להשתפר
ומה שהכי לא הבנתי מה רב קשור לתוכנית מוזיקה ואיך שהם עושים אותו לרב ראשי לפי איך שהוא נראה (הגיל) הייתי שם אותו מקסימום לרב בונצואלה אבל מכאן ועד לרב ראשי..................................................................................................................
וכמו שאסתי אמרה אם ה3 הראשונים אמרו אותו דבר הרביעי לא יעיז להגיד הפוך גם אם הוא חושב הפוך
ונראה לי שהם לא חותכים כדי למלות שעה לטוקר כבר אין מה למלות ב3 שעות בשעה הראשונה דוחסים סתם פינות משעממות

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה