??????מה שאתה אומר אני יודע... עוד מהעונה הקודמת ... אבל איך זה קשור לסוף הצילום הזה מה יהיה בהמשך הצילום....
??????מה שאתה אומר אני יודע... עוד מהעונה הקודמת ... אבל איך זה קשור לסוף הצילום הזה מה יהיה בהמשך הצילום....
והוא אכן יותר מתאים לתוכנית כזו וממש משתלב עם שוקי...המחליף זה יענקי זילברמן מהסירטונים של החסידות עם אורי רווח.עי'בjDN.
וזה מאד מוצלח.ששוקי... לא ניגש אליו... ואני אוהב אותו, ב"ה.
וואו כמה שאתה צודק!!!!שימו לב לדבר מאד מעניין
בפרק 1 טוקר לובש חליפה כהה ובאמצע מתחלף למשובצת עדינה
בפרק 2 מתחלף לסירוגין מהכהה למשובצת לפחות 3 פעמים
בפרק 3 כהה אח"כ כחולה אח"כ משובצת...
בפרק 4 לא היה לי כח לחשבן - מידי הרבה
ןבפרק 5 זה הכי מצחיק - הוא אומר ברוכים הבאים בחליפה מאד משובצת ואחרי שניה נהיה עם כהה, וכן גומר בסוף עם החליפה המשובצת המוזרה הזו..
לסיכום 2 דברים -
יכול להיות שמבחינתו זה פוזה - להיות עם הרבה חליפות....וואו כמה שאתה צודק!!!!
זה ממש מתעתע בעיניים!!!
בכיף!!ברשותך העתקתי את תגובתך לאתר קול חי...
זה ששר את השיר של חיים ישראל "אתה המלך" נכון?סיפור ששמעתי ממתמודד בעונה זו פרק 5 שבאמת שר יפה ולתדהמתי הוא לא עבר
השופטים רצו להעביר אותו, ופתאום נכנס המפיק וצועק מה זה פה מה זה מעבירים פה את כולם, אותו אתם לא מעבירים
תנחשו מי היה המתמודד
אני מפוחד מהרגע שפדידה יכנס , יתיישב בין השופטים ויתחיל לדבר על עצמו בלי הפסקה ,מה עוד שבעונה הזו השופטים באמת מקשיבים למתמודדים, ולא מדברים עם עצמם תוך כדי...
קול מדהים, הופך קרביים.זה מטורף שהעבירו זייפני עולם
ואת האוהד הזה לא העבירו!!!!
שיגידו מה שהם רוצים על קצב/כניסות וכו'...
אלו דברים שאפשר לעבוד עליהם בהמשך
ואני שמעתי מעוד כמה שלא האמינו שהורידו אותו
זו תוכנית של הקול הבא- וקול יש לו ומ-ד-ה-י-ם!
פשוט הזוי,
אין מילה אחרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: