יש אופציה לזכאות?אשמח לקבל עזרה דחופה
האם עדיף לי לקחת במשכנתא בשליש שאני לוקח בריבית קבועה לא צמוד למדד (שזה יותר גבוה) או צמוד, או חצי חצי (היועץ משכנתאות המליץ לי על לא צמוד)???????
בכל מקרה בנתוהים שהבאת אף תגובה לא תהיה רצינית.
יש אופציה לזכאות?אשמח לקבל עזרה דחופה
האם עדיף לי לקחת במשכנתא בשליש שאני לוקח בריבית קבועה לא צמוד למדד (שזה יותר גבוה) או צמוד, או חצי חצי (היועץ משכנתאות המליץ לי על לא צמוד)???????
תבקש לראות את הלוח סילוקין ככה וככה.. ותחליט מה נראה לך.. בפרט חשוב לדעת מה התוכניות קדימהאשמח לקבל עזרה דחופה
בגדול, זה תלוי בהפרשי הריביות.אשמח לקבל עזרה דחופה
שום סיכון רק רווח כי זה לאותו תקופה..לכל המומחים
אם אני ממחזר פריים לפריים לאותן שנים
בריבית קצת יותר טובה
א האם אני מחדש משלם על כל הסכום ריבית
ב מה הסיכונים שיכול להיות
לכל עזרה אודה
מי היועץ?זה המחזור שלנו מטפחות. בזכות יועץ אלוף.
את החלק הראשון של ההלוואה (קבועה צמודה) אנחנו נפרע בע"ה בעזרת כסף מקרן השתלמות שמשתחרר בקרוב ונישאר עם שני החלקים האחרים.
אשמח להמליץ על היועץ שעזר לנו למי שמעוניין.
צפה בקובץ המצורף 1584400
אתה יכול לכתוב גם לי?אשמח לכתוב לך בפרטי
מי היועץ?
אם תשאירו כתובת מייל אוכל לשלוח פרטים באישי בשמחה.אתה יכול לכתוב גם לי?
myshw0753 שטרודל מייל וכו'אם תשאירו כתובת מייל אוכל לשלוח פרטים באישי בשמחה.
קודם כל בטח אתה מתכוון שליש קבוע צמוד. לא משתנה.שאלה:
גובה המשכנתא: 1,540,000 ש"ח. 2 שליש פריים [0.1%-] ושליש משתנה [1.8%] צמוד.
המשכנתא נלקחה לפני שנתיים. סכום התשלום החודשי התחיל ב-6,800 ש"ח וכיום עומד על 9,150 ש"ח לחודש.
שולם עד כה בסביבות 180,000 ש"ח, ב-24 החודשים שחלפו.
ובסה"כ הקרן ירדה ב-27,000 ש"ח בלבד, והמשכנתא עומדת כיום על 1,513,000 ש"ח. היתכן כדבר הזה?
אמנם המדד עלה, ואמנם זה תמהיל של שפיצר, אבל הגיוני שירד כה מעט מהקרן??
שבוע טוביש מה למחזר את המשכנתא?
אפשר למחזר רק חלק מהמסלולים?שבוע טוב
יש לך שליש בריבית מעולה שלא ניתן למצוא כיום, קל"צ 2.98
ועוד שני שליש פחות טובים.. פריים ומשתנה צמודה.
הייתי ממליץ לעשות מחזור פנימי רק למסלולים הגרועים.
בהצלחה
ניתן למחזר חלק מהמסלולים!אפשר למחזר רק חלק מהמסלולים?
לאיזה מסלול למחזר? לקל"צ?
ראשית, אכן, זה קבוע צמוד ולא משתנה צמוד. טעות שלי.קודם כל בטח אתה מתכוון שליש קבוע צמוד. לא משתנה.
ההצמדה בשנתיים האחרונות הרבה את הלווים. תחשוב שיש לה למעלה מ500 אלף צמוד מדד. בשנתיים של כ4.5 לשנה שזה מתקרב ל50 אלף שקל תוספת לקרן. מנגד שפיצר ל30 שנה כל תשלומי המשכנתא בוודאי מהחלק הזה לא הורידו כמעט מהקרן. לא אתפלא אם תסתכל ותראה שמהחלק הזה כנראה ההלוואה יותר ממה שלקחת.
והפריים??? נו זה הקפיץ לך את כל התשלומים. ובשפיצר כנל .. ממילא זה הגיוני לגמרי.
הייתי שוקל עבורך למחזר את הפריים למלצ זול יותר עם כל הצפי לירידה בפריים. זה סכום מאוד גדול שיביא לך חיסכון לטווח הקרוב. ובהמשך?? מקסימום למחזר שוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: