האמת, חוזרני בי.במילה אחת. ?? לבדוק ברצינות כ540אלף שקל להעביר מהפריים למלצ כל 2-5 זה ישפר לך לא מעט את ההחזר החודשי. זה בגדול. עם מעקב עתידי כשיירדו ריביות רציני לבדוק שוב
אם תקח יועץ - הוא כבר יידע מה חדשות גם בלי העצות מפרוג..האמת, חוזרני בי.
כתבו נא בפירוט, גם אם זה סינית בשבילי.
אראה את זה ליועץ משכנתא שאקח.
תודה מראש
פניתי ליועץ, אבל אני מרגיש שהוא לקח את זה קצת חפיף, ולכן אני שואל כאן.אם תקח יועץ - הוא כבר יידע מה חדשות גם בלי העצות מפרוג..
אם לא - אל תיקח אותו, קח את @ari1980
ובכלל, קח אותו ישירות וזהו!
חחחחחח. יא מלך. אבל זה רק מוכיח עליך עד כמה אתה גם מעבר למקצוען בן אדם מדהים שמפרגן. אז עוד סיבה לקחת אותך.אם תקח יועץ - הוא כבר יידע מה חדשות גם בלי העצות מפרוג..
אם לא - אל תיקח אותו, קח את @ari1980
ובכלל, קח אותו ישירות וזהו!
באופן כללי - המשפט נכון.פניתי ליועץ, אבל אני מרגיש שהוא לקח את זה קצת חפיף, ולכן אני שואל כאן.
להלן תשובתו:
אפשר למחזר לך את המשכנתא ל30 שנה וההחזר יקטן.
רוב המשכנתא שלך היום בריבית גבוהה.
שליש מהמשכנתא בריבית נמוכה שלא ניתן לקבל היום.
לסיכום, מיחזור משכנתא יקל עליך בחודשי, אך לאורך זמן זה יהיה יותר יקר.
מה אומרים?
אין ספק שכדאי לבדוק מחזוראודה לעצתכם,
מחפש פתרון להחזר שהתייקר.
יש לי בפועלים 560k ב p+0.2
ו 350k קל"צ 2.9
כדאי לי למחזר עכשיו או להמתין?
מישהו יודע מה פועלים מציעים במיחזור פנימי על מסלול הפריים? מישהו קיבל הצעה במיחזור פנימי
תודה
לאיש לי במשכנתא מסלול של 100K משתנה צמוד מדד בריבית של 2.1% ומציעים לי למחזר לפריים מינוס חצי לכאורה פשוט לי שלטווח ארוך זה מצוין שמהצמוד אני ננשך לאורך כל השנים ופריים מינוס חצי בעתיד אמור לחזור להיות מצויין וכשהוא יהיה טוב אין סיכוי שיתנו לי פריים מינוס חצי כי יש לי כבר חלק גדול מהמשכנתא בפריים מינוס 0.6.
אני צודק?
כדאי לבדוק מתי התחנת יציאה של הצמוד.יש לי במשכנתא מסלול של 100K משתנה צמוד מדד בריבית של 2.1% ומציעים לי למחזר לפריים מינוס חצי לכאורה פשוט לי שלטווח ארוך זה מצוין שמהצמוד אני ננשך לאורך כל השנים ופריים מינוס חצי בעתיד אמור לחזור להיות מצויין וכשהוא יהיה טוב אין סיכוי שיתנו לי פריים מינוס חצי כי יש לי כבר חלק גדול מהמשכנתא בפריים מינוס 0.6.
אני צודק?
למה?נשמע הצמוד במקרה הטוב זה 3 אחוז לשנה אינפלציה ועוד ריבית של 2.1 והפריים מינוס חצי עתיד לרדת ולהיות ממש סביר אז איפה הטעות?לא
ולא
אל תחליף.
משתנה כל 5 שנים אבל מה זה משנה הרי אין לי עמלת פרעון מוקדםכדאי לבדוק מתי התחנת יציאה של הצמוד.
חישוב אחר..משתנה כל 5 שנים אבל מה זה משנה הרי אין לי עמלת פרעון מוקדם
ההלואה כיום היא ל26 שנה ונותנים לי או לקצר ל25 או להאריך ל30 והשינוי הוא עוד שנהחישוב אחר..
מה המרווח של ההלוואה כיום . כמה מרווח תקבל ומתי השינוי.. אם נכון למחזר עכשיו או לא
טועהאשמח לדעת בעיה שלא ראיתי שמתייחסים אליה לכן אני שואל לדעת אם הבנתי טוב
למחזר תמיש יש גם בעיה שאתה משלם בהתחלה עיותר ריבית ואח"ז יותר קרן ז"א על הלוואה של 5% בשנה הראשונה שילמת כ7% ובשנה האחרונה 3% אשמח לדעת אם אי טועה
אשמח מאוד לדעת? כי יצא לי למחזר משכנתא וגילתי ששילמתי הרבה יותר ממה שלקחתי. וזה היה לאחר כמה חודשים ששילמתי כמה אלפי שקלים והסבירו לי שחוץ מהמדד שעלה כל מה שהחזרתי הרוב הגדול הלך לריבית בגל קרן שפיצר וההלוואה החדשה הכל התחיל מהתחלהטועה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: