התייעצות הפקחים של אגד

מצב
הנושא נעול.

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
אין מכשיר הטענה בתחנה, אין איך להטעין מהפלאפון (כן, התכוונתי לכשר), אין איך לבדוק בזמן אמת האם הרב קו מוטען או לא, וגם המכשיר שכן יש בשכונה (במרחק חצי שעה הליכה מהתחנה) לא עובד כבר מעל חודש...
מן המתבקש שלא יוכלו לקנוס בכזו אפשרות.

(תחשבו שבאושר עד היו צריכים לשלם רק עם כרטיס שלהם שמטעינים במקומות יעודיים, אין איפה להטעין, וביציאה מהחנות מקבלים קנס)

תמרוז

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אין מכשיר הטענה בתחנה, אין איך להטעין מהפלאפון (כן, התכוונתי לכשר), אין איך לבדוק בזמן אמת האם הרב קו מוטען או לא, וגם המכשיר שכן יש בשכונה (במרחק חצי שעה הליכה מהתחנה) לא עובד כבר מעל חודש...
מן המתבקש שלא יוכלו לקנוס בכזו אפשרות.

(תחשבו שבאושר עד היו צריכים לשלם רק עם כרטיס שלהם שמטעינים במקומות יעודיים, אין איפה להטעין, וביציאה מהחנות מקבלים קנס)
מרחמת עליך, ומציעה לקנות בחמש ש"ח קורא כרטיסים של רב קו. שתוכלו להטעין ולבדוק בכל רגע.
(אם אין מחשב, תקנו מתנה לשכנים, הם יבינו את הרמז...:)
ואני בהחלט מבינה את מה שאת אומרת, אבל אין מה לעשות.

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
בהרבה מדינות (כמו שכתבתי בהודעה הראשונה בנושא) ההתנהלות אחרת...
עריכה: גם בחברות פרטיות פה בארץ.

פחות או יותר

משתמש פעיל
המצב לאחרונה נהיה ממש מזעזע!
אין בוקר וצהריים שלא עולים לאוטובוס לפחות 4 פקחים, גם אם האוטובוס רק של 2 דלתות,
והיום לצערי הייתי קרבן!
בבוקר בתוך כל ההתארגנות התחלפו הרקב קוים שלי ושל בעלי, מציינת ששתינו פרופיל רגיל חופשי.
תפסה אותי פקחית שוחרת לטרף( לדעתי הם צריכים למלא מכסת דוחות ביום...)
ואומרת לי שהפרופיל של בעלי הוא נוער,
לא מצאה תירוץ מטופש יותר, הבנ"א בן 23 עם פרופיל רגיל.
יש לי מה להגיש ערעור, או שבגלל שהשתמשתי ברב קו לא שלי אין מה לנסות??

זמר

משתמש מקצוען
אין בוקר וצהריים שלא עולים לאוטובוס לפחות 4 פקחים, גם אם האוטובוס רק של 2 דלתות,
והיום לצערי הייתי קרבן!
בבוקר בתוך כל ההתארגנות התחלפו הרקב קוים שלי ושל בעלי, מציינת ששתינו פרופיל רגיל חופשי.
צר לי לאכזב אותך קרה לי מקרה דומה ולא עזר לי העירעור...
מלנסות לא תפסידי אבל הסיכוי הוא אפסי.

דוד פרידמן השני

משתמש מקצוען
והיום לצערי הייתי קרבן!
זכור לי שאם הפרופיל זהה מותר לשלם ברב קו לא שלך.
תשלחי קודם שאלה למשרד התחבורה על זה, אם יענו שמותר תשלחי ערעור.
אם לא יבטלו תשלחי לנציב פניות הציבור במשרד מבקר המדינה את שני המסמכים.
הם חוזרים מהר מאוד.

HVUSV 1

משתמש חדש
המשתמש נחסם
זה היה פרופיל רגיל? ועדיין האשימה בפרופיל נוער?

סתם מעניין בנסיעה רגילה יש משמעות לפרופילים של נוער או מבוגר?
הם רשעים לי היה מקרה שראיתי ברכבת שהם אמרו נכון את צודקת תגישי ביטול ויבטלו לך ולא עשו כלום הם עשו את זה כדי שלא ישגעו אותם אז אומרים אם תגישו פניה יבטלו לכם ובאמת אף אחד לא מבטל שמעתי על יותר ממקרה אחד כזה

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
מרחמת עליך, ומציעה לקנות בחמש ש"ח קורא כרטיסים של רב קו. שתוכלו להטעין ולבדוק בכל רגע.
(אם אין מחשב, תקנו מתנה לשכנים, הם יבינו את הרמז...:)
ואני בהחלט מבינה את מה שאת אומרת, אבל אין מה לעשות.
לא לכולם יש מחשב, לא כולם רוצים חיבור לרשת, לא כולם מוכנים להיות המכולת של השכונה (בעניין ההטענה).
לי יש קורא כרטיסים. אבל לרבים מאד מהציבור שלנו - אין, ומטעמים עקרוניים...

HVUSV 1

משתמש חדש
המשתמש נחסם
לא לכולם יש מחשב, לא כולם רוצים חיבור לרשת, לא כולם מוכנים להיות המכולת של השכונה (בעניין ההטענה).
באמת למה לא מוצאים פיתרון יותר טוב שאפשר בטלפון לבדוק כמו לפי מספר זהות או כל רק קו יש לו מספר זה מופיע על הרוקו בקן ועל הקבלה אולי לפי זה לבדוק ולהטעין כמו שיש בכרטיסים של יש חסד או בכרטיסים של ביטחון תזונתי

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
אם היו רוצים כבר מזמן היה אפשרות של הטענה בטלפון!
כל ארגון יודע איך עושים קו טלפוני לשמוע יתרה בכרטיס שהם מחלקים להטעין דרכו וכו'...

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
באמת למה לא מוצאים פיתרון יותר טוב שאפשר בטלפון לבדוק כמו לפי מספר זהות או כל רק קו יש לו מספר זה מופיע על הרוקו בקן ועל הקבלה אולי לפי זה לבדוק ולהטעין כמו שיש בכרטיסים של יש חסד או בכרטיסים של ביטחון תזונתי
מהסיבה שלא מאפשרים לקבל בסוף חודש את המחיר הזול לתשלום כמו באפליקציה.
לכאורה, אם מאד רוצים - אפשר לעשות את זה: אדם מטעין את הרב קו בסכום של חופשי חודשי, ומתקף להנאתו. בסוף החודש משתקללים לו הנסיעות, ויורד המחיר הזול יותר, כמו באפליקציה.
באופן הזה לא אמורה להיות שום תקלה, וגם מתקפי הרב קו ירוויחו מהמחיר הזול, כפי שיש באפליקציות.
כנראה שזה ממש גאוני, עובדה שאף אחד לא חשב על זה...

נועה אבו

משתמש חדש
מהסיבה שלא מאפשרים לקבל בסוף חודש את המחיר הזול לתשלום כמו באפליקציה.
לכאורה, אם מאד רוצים - אפשר לעשות את זה: אדם מטעין את הרב קו בסכום של חופשי חודשי, ומתקף להנאתו. בסוף החודש משתקללים לו הנסיעות, ויורד המחיר הזול יותר, כמו באפליקציה.
באופן הזה לא אמורה להיות שום תקלה, וגם מתקפי הרב קו ירוויחו מהמחיר הזול, כפי שיש באפליקציות.
כנראה שזה ממש גאוני, עובדה שאף אחד לא חשב על זה...
אחרי שזה עלה בכנסת, עבדו על זה במשרד התחבורה ופיתחו בדיוק כך, מקווה שיכנס לפעולה בקרוב

תמרוז

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
נכון. אך בימינו קשה להאמין (לצערי) שיש בניין שאין בו מחשב מחובר לאינטרנט. ואם משלמים על כל הטענה 2 שקל (או פחות או יותר) אפשר לפתור את הבעיה השניה.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
נכון. אך בימינו קשה להאמין (לצערי) שיש בניין שאין בו מחשב מחובר לאינטרנט. ואם משלמים על כל הטענה 2 שקל (או פחות או יותר) אפשר לפתור את הבעיה השניה.
סליחה?
מאמינה שאני היחידה פה עם רשת בבניין.
ממש לא מוכנה לעבוד בזה. גם לא ב-5 ש"ח להטענה. לא נעים לי לגבות כסף משכנים, לא נח לי עם בלבולי הראש, ואין לי עניין להיות ה'שאבעס גוי' של כולם

תמרוז

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
סליחה?
ממש לא מוכנה לעבוד בזה. גם לא ב-5 ש"ח להטענה. לא נעים לי לגבות כסף משכנים, לא נח לי עם בלבולי הראש, ואין לי עניין להיות ה'שאבעס גוי' של כולם
לך יש. אז בבניין שלך יש.
בוא נגיד שאין רחוב בארץ שאין בו מחשב עם רשת.
לנו יש קורא כרטיסים, אנחנו שמחים לעזור בחינם (כמובן). זה גמ"ח.
ואצלינו זה לפעמים שירות עצמי.
כל אחד ומה שנוח לו.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
לך יש. אז בבניין שלך יש.
בוא נגיד שאין רחוב בארץ שאין בו מחשב עם רשת.
לנו יש קורא כרטיסים, אנחנו שמחים לעזור בחינם (כמובן). זה גמ"ח.
ואצלינו זה לפעמים שירות עצמי.
כל אחד ומה שנוח לו.
להורים שלי אין בבניין. בידיעה.
ואני חושבת שלבנות מערך על הזדקקות ושנור מהשכנים - זה גועל נפש.
מה זאת אומרת שאין רחוב בלי מחשב. ולכן מה? אבא שלי, בגילו ובמעמדו, אמור לרוץ לשכנים שהוא לא מכיר (5 בניינים מהם, לצורך הענין) ולבקש טובות שיטעינו לו את הרב קו? את אמיתית?
אני מתקשה להבין את ההצעה שלך.

גימפעל

משתמש מקצוען
סליחה?
לא צריך לגבות כסף משכנים, התשלום הוא דרך אשראי,
וכדי שלא יהיה בלבולי ראש את יכולה לסכם שיכניסו מעטפה לתיבת הדואר שלך עם רב קו וכרטיס אשראי עם פתק מפורט מה וכמה להטעין, ואת מחזירה הכל לתיבת הדואר של השכנים,

גם חסד מזערי שאין בו טירחה ואין בו הוצאת כסף היא גם כן דבר כזה קשה ?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה