התייעצות הפקחים של אגד

מצב
הנושא נעול.

קומקום חשמלי

משתמש פעיל
אבל יש הרבה אנשים שהפקחים נותנים להם דוח ממש לא ביושר!
על זה אמרתי:
אני לא מצדיקה את ההתנהגות בכלל וגם אני אכלתי מהם קש למרות שאני מתקפת תמיד
וכל אלו שמתנהלים כמוני וכמו רבים צודקים בהחלט
וזה דורש שינוי!!!
אבל משום מה יש כאן כמה שעדיין טוענים שזה בסדר
אז בבקשה, כל אלו שאומרים שזה מותר: תאכלו את עצמכם, אל תתלוננו וקחו בחשבון שהעוול שנעשה לכולם הוא בגללכם!!!!

נועה אבו

משתמש חדש
אין לי גישה לוויקפדיה אבל הדברים הללו ידועים לכל מי שקצת עסק בנושא.
בקונטרס שיצא לאחרונה לאסור נסיעה ללא תשלום גם הוא כותב בפירוש שהתיקופים לא מגיעים כלל לחברה, הוא מביא רבנים שאוסרים כיון שהחברה לא מרשה לעלות ללא תיקוף, (לא מרשה או חייבת לומר שלא מרשה אך לה עצמה לא אכפת כפי שרואים בכך שהחברה מוציאה אוטובוסים ללא אפשרות תיקוף, דבר שהוא לא חוקי והפסד ישיר למדינה).

מצ"ב מכרז משרד התחבורה לאשכול בית שמש לדוגמא, מעמוד 107 והלאה.
(הם אמורים לקבל 8% מהקנסות, כנראה לא מספיק משכנע אותם לתת קנסות)
חוץ מהענין של תשלום לחברה על תיקופים שזה תלוי בחוזה, יש גם את אגף תכנון שבודק את כמות התיקופים בקו מסוים או אזור מסוים ולכן זה פוגע בנו כשלא מתקפים כי כך לא מתכננים נכון.
כמו"כ יש חיישנים של ספירת נוסעים שמותקנים בדלתות ויש השוואות בין ספירת נוסעים לכמות התיקופים ויש קנסות לחברה אם יש הפרש

ליאורה ז.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אתמול הייתי בתלפיות, הייתי על האוטובוס באזור השעה 16:00
2 תחנות לפני בניני האומה עלו פקח ופקחית.
היה שקט ורגוע.

אני לא מדמיינת ולא משקרת!

לא פעמיים ולא 3 ולא 4 פעמים עלו פקחים/יות!!!
אין כמעט פקחים בתלפיות!!

פעם אחת בלבד עלו וגם זה רק 2 !!
בלי רעש!

אז אם מישהו חולק על מה שכתבתי כאן-
מוזמן/ת לבדוק את זה שוב...

לי נראה שהם יותר מתרכזים באזור גאולה, סורוצקין או בכל אזור שמאוכלס יותר בחרדים..
@לארג' מה מצחיק..:unsure:

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
למה הוא נדחה?
כי אמרתי לפקח שאני בטוחה שתיקפתי והוא יכול לבדוק במכשירי התיקוף (הייתי בטוחה כ"כ בעצמי כי ראיתי את אישור התיקוף והיתה איתי חברה שראתה...- כך שבטוח תיקפתי!), הפקח בדק ולצערי, לא היה תיקוף, אז הוא כתב בדוח שסיבת מתן הדוח היא: "תיקוף בעת ביקורת"- שקר וכזב- התיקוף הוא של הפקח בעצמו- לא אני תיקפתי וגם לא ביקשתי שיתקף כדי לפתור את עצמי, הוא הבטיח שיכתוב בדוח "הכל"- כדבריו, איזה שקר ואיזה נעליים...
לכי תסבירי למשרד התחבורה את כל הסיפור ותצפי שהם עוד יאמינו לך...

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לגבעי כל מי שטוען שאין פקחים בקוויים חילוניים
אני כבר שבועיים נוסעת כל יום הלוך חזור מיחזקאל להר הצופים, היום תחנה לפני הר הצופים עלו 4! פקחים! על אוטובוס קצר וריק, כמעט פקח לכל נוסע ועוד בסוף המסלול...

(חיה)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
אאל"ט הם מתוגמלים על כל נוסע שהם בודקים , לכן לפעמים יש 2 פקחים ושניהם עוברים על כל האוטובוס .
מפי פקח באוטובוס שאמר לי
יש להם כמות רבקווים שהם צריכים לבדוק ביום, וכשהם גומרים את הכמות הם הולכים הביתה

אני גם חושבת שלכן יש יותר פקחים באוטובוסים חרדים - כי הם יותר עמוסים...
באוטוביוסים אחרים לרוב יוצאים אוטובוסים כמעט ריקים - לעומת העומס באוטובוסים החרדיים
(זה אמנם אפליה מסוג אחר - אבל הגיונית יחסית לעומת אחוז האנשים שנוסעים בתח"צ אצלנו ואצלם)

קומקום חשמלי

משתמש פעיל
לגבעי כל מי שטוען שאין פקחים בקוויים חילוניים
אני כבר שבועיים נוסעת כל יום הלוך חזור מיחזקאל להר הצופים, היום תחנה לפני הר הצופים עלו 4! פקחים! על אוטובוס קצר וריק, כמעט פקח לכל נוסע ועוד בסוף המסלול...
ואיך היחס לנוסעים?
ועוד משהו, לפי מה שכתבת כאן זה נשמע שזו בערך פעם ראשונה שעולה פקח(ועוד בכזאת כמות)
במקומות אחרים זה יותר פקחים ובתדירות יותר גבוהה

קראנץ פיסטוק

משתמש פעיל
אתמול הייתי בתלפיות, הייתי על האוטובוס באזור השעה 16:00
2 תחנות לפני בניני האומה עלו פקח ופקחית.
היה שקט ורגוע.

אני לא מדמיינת ולא משקרת!

לא פעמיים ולא 3 ולא 4 פעמים עלו פקחים/יות!!!
אין כמעט פקחים בתלפיות!!

פעם אחת בלבד עלו וגם זה רק 2 !!
בלי רעש!

אז אם מישהו חולק על מה שכתבתי כאן-
מוזמן/ת לבדוק את זה שוב...

לי נראה שהם יותר מתרכזים באזור גאולה, סורוצקין או בכל אזור שמאוכלס יותר בחרדים..
לפני חודשיים הייתי בחתונה בתלפיות,
נסעתי בקו 12, ופתאום עלו 5 פקחים ונתנו דו"ח לבחורה שלא שילמה.

mirih

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
חוץ מהענין של תשלום לחברה על תיקופים שזה תלוי בחוזה, יש גם את אגף תכנון שבודק את כמות התיקופים בקו מסוים או אזור מסוים ולכן זה פוגע בנו כשלא מתקפים כי כך לא מתכננים נכון.
בנתיים העומסים הולכים וגדלים וכמובן כמות הפקחים.
לא רואה שמגדילים את האוטובוסים למפרקיות ולא מצמצמים את טווח זמן היציאה שלהם.

א.ד.ב.

משתמש חדש
כנראה לא היה מובן מה שכתבתי אתמול
,עליתי לאוטובוס והרב קו היה חסום ,בשביל למנוע גזילה שילמתי עם של ילד ,
וגם הייתי צריך לעשות רב קו חדש , הסברתי את זה לפקח ואם כל זאת קבלתי קנס של 100 שקלים, הגשתי ערעור +צילום של הרב קו החש להוכחה שזה היה חסום ,ודחו ,האם אפשר לערער בבית משפט, אשמח לקבל תשובות.

קומקום חשמלי

משתמש פעיל
כנראה לא היה מובן מה שכתבתי אתמול
,עליתי לאוטובוס והרב קו היה חסום ,בשביל למנוע גזילה שילמתי עם של ילד ,
וגם הייתי צריך לעשות רב קו חדש , הסברתי את זה לפקח ואם כל זאת קבלתי קנס של 100 שקלים, הגשתי ערעור +צילום של הרב קו החש להוכחה שזה היה חסום ,ודחו ,האם אפשר לערער בבית משפט, אשמח לקבל תשובות.
שווה לערער בבית משפט על 100 ש"ח?
זה נראה לי יותר זול לשלם את הקנס

פלמינגו 67

משתמש סופר מקצוען
אגב, איך הם יודעים למי הם נתנו את הדו"ח?
מספר רב-קו? ת"ז? או כתובת?
לפי מה הם יודעים של מי הדו"ח?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה