עד איזה גיל??כתבתי את זה כבר למעלה הם לא יכולים לתת דו"ח לילדים
עד איזה גיל??כתבתי את זה כבר למעלה הם לא יכולים לתת דו"ח לילדים
12עד איזה גיל??
על זה אמרתי:אבל יש הרבה אנשים שהפקחים נותנים להם דוח ממש לא ביושר!
אבל משום מה יש כאן כמה שעדיין טוענים שזה בסדראני לא מצדיקה את ההתנהגות בכלל וגם אני אכלתי מהם קש למרות שאני מתקפת תמיד
וכל אלו שמתנהלים כמוני וכמו רבים צודקים בהחלט
וזה דורש שינוי!!!
חוץ מהענין של תשלום לחברה על תיקופים שזה תלוי בחוזה, יש גם את אגף תכנון שבודק את כמות התיקופים בקו מסוים או אזור מסוים ולכן זה פוגע בנו כשלא מתקפים כי כך לא מתכננים נכון.אין לי גישה לוויקפדיה אבל הדברים הללו ידועים לכל מי שקצת עסק בנושא.
בקונטרס שיצא לאחרונה לאסור נסיעה ללא תשלום גם הוא כותב בפירוש שהתיקופים לא מגיעים כלל לחברה, הוא מביא רבנים שאוסרים כיון שהחברה לא מרשה לעלות ללא תיקוף, (לא מרשה או חייבת לומר שלא מרשה אך לה עצמה לא אכפת כפי שרואים בכך שהחברה מוציאה אוטובוסים ללא אפשרות תיקוף, דבר שהוא לא חוקי והפסד ישיר למדינה).
מצ"ב מכרז משרד התחבורה לאשכול בית שמש לדוגמא, מעמוד 107 והלאה.
(הם אמורים לקבל 8% מהקנסות, כנראה לא מספיק משכנע אותם לתת קנסות)
@לארג' מה מצחיק..אתמול הייתי בתלפיות, הייתי על האוטובוס באזור השעה 16:00
2 תחנות לפני בניני האומה עלו פקח ופקחית.
היה שקט ורגוע.
אני לא מדמיינת ולא משקרת!
לא פעמיים ולא 3 ולא 4 פעמים עלו פקחים/יות!!!
אין כמעט פקחים בתלפיות!!
פעם אחת בלבד עלו וגם זה רק 2 !!
בלי רעש!
אז אם מישהו חולק על מה שכתבתי כאן-
מוזמן/ת לבדוק את זה שוב...
לי נראה שהם יותר מתרכזים באזור גאולה, סורוצקין או בכל אזור שמאוכלס יותר בחרדים..
כי אמרתי לפקח שאני בטוחה שתיקפתי והוא יכול לבדוק במכשירי התיקוף (הייתי בטוחה כ"כ בעצמי כי ראיתי את אישור התיקוף והיתה איתי חברה שראתה...- כך שבטוח תיקפתי!), הפקח בדק ולצערי, לא היה תיקוף, אז הוא כתב בדוח שסיבת מתן הדוח היא: "תיקוף בעת ביקורת"- שקר וכזב- התיקוף הוא של הפקח בעצמו- לא אני תיקפתי וגם לא ביקשתי שיתקף כדי לפתור את עצמי, הוא הבטיח שיכתוב בדוח "הכל"- כדבריו, איזה שקר ואיזה נעליים...למה הוא נדחה?
וכמובן שמראש יש רק 11 אנשים באוטובוס...תסתכלו סביבכם מה קורה בערים אחרות - פקח אחד עולה -
איזה 4-5 יורדים מיד
ו6 רצים לשלם...
מפי פקח באוטובוס שאמר ליאאל"ט הם מתוגמלים על כל נוסע שהם בודקים , לכן לפעמים יש 2 פקחים ושניהם עוברים על כל האוטובוס .
כתבתי לך שבנסיעה על בסיס יומי לתלפיות יש פקחים כמעט בכל נסיעה@לארג' מה מצחיק..
ואיך היחס לנוסעים?לגבעי כל מי שטוען שאין פקחים בקוויים חילוניים
אני כבר שבועיים נוסעת כל יום הלוך חזור מיחזקאל להר הצופים, היום תחנה לפני הר הצופים עלו 4! פקחים! על אוטובוס קצר וריק, כמעט פקח לכל נוסע ועוד בסוף המסלול...
לפני חודשיים הייתי בחתונה בתלפיות,אתמול הייתי בתלפיות, הייתי על האוטובוס באזור השעה 16:00
2 תחנות לפני בניני האומה עלו פקח ופקחית.
היה שקט ורגוע.
אני לא מדמיינת ולא משקרת!
לא פעמיים ולא 3 ולא 4 פעמים עלו פקחים/יות!!!
אין כמעט פקחים בתלפיות!!
פעם אחת בלבד עלו וגם זה רק 2 !!
בלי רעש!
אז אם מישהו חולק על מה שכתבתי כאן-
מוזמן/ת לבדוק את זה שוב...
לי נראה שהם יותר מתרכזים באזור גאולה, סורוצקין או בכל אזור שמאוכלס יותר בחרדים..
מתלפיות או לתלפיות?כתבתי לך שבנסיעה על בסיס יומי לתלפיות יש פקחים כמעט בכל נסיעה
לא יודעת אני מכירה את קו 15 ו-34לפני חודשיים הייתי בחתונה בתלפיות,
נסעתי בקו 12, ופתאום עלו 5 פקחים ונתנו דו"ח לבחורה שלא שילמה.
אין לי בדיוק מושג,לא יודעת אני מכירה את קו 15 ו-34
(לאן מגיע 12 ?)
בנתיים העומסים הולכים וגדלים וכמובן כמות הפקחים.חוץ מהענין של תשלום לחברה על תיקופים שזה תלוי בחוזה, יש גם את אגף תכנון שבודק את כמות התיקופים בקו מסוים או אזור מסוים ולכן זה פוגע בנו כשלא מתקפים כי כך לא מתכננים נכון.
שווה לערער בבית משפט על 100 ש"ח?כנראה לא היה מובן מה שכתבתי אתמול
,עליתי לאוטובוס והרב קו היה חסום ,בשביל למנוע גזילה שילמתי עם של ילד ,
וגם הייתי צריך לעשות רב קו חדש , הסברתי את זה לפקח ואם כל זאת קבלתי קנס של 100 שקלים, הגשתי ערעור +צילום של הרב קו החש להוכחה שזה היה חסום ,ודחו ,האם אפשר לערער בבית משפט, אשמח לקבל תשובות.
אם אין לך כוח לבלגן, באמת עדיף לשלם...שווה לערער בבית משפט על 100 ש"ח?
זה נראה לי יותר זול לשלם את הקנס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: