הכל הם רושמיםאגב, איך הם יודעים למי הם נתנו את הדו"ח?
מספר רב-קו? ת"ז? או כתובת?
לפי מה הם יודעים של מי הדו"ח?
הכל הם רושמיםאגב, איך הם יודעים למי הם נתנו את הדו"ח?
מספר רב-קו? ת"ז? או כתובת?
לפי מה הם יודעים של מי הדו"ח?
נכון, אבל הרב קו לא היה שלי, המבקר הערבי כתב בכתובת איזו שכונה ערבית, ככה שגם הכתובת לא נכונה, ורק הת"ז נכונה...הכל הם רושמים
לכאו' תלוי מי גובה את הדו"ח האם המשטרה ואז יש להם את כל הפרטים או אגד ואז לכאו' אין להם (אולי יש להם את הפרטים נכון למתי שעשו את הרב קו)נכון, אבל הרב קו לא היה שלי, המבקר הערבי כתב בכתובת איזו שכונה ערבית, ככה שגם הכתובת לא נכונה, ורק הת"ז נכונה...
השאלה אם יש להם דרך להשיג אותי...
התעודת זהות אומרת המון........נכון, אבל הרב קו לא היה שלי, המבקר הערבי כתב בכתובת איזו שכונה ערבית, ככה שגם הכתובת לא נכונה, ורק הת"ז נכונה...
בעצם מבוגר שילם עם כרטיס של ילד?כנראה לא היה מובן מה שכתבתי אתמול
,עליתי לאוטובוס והרב קו היה חסום ,בשביל למנוע גזילה שילמתי עם של ילד ,
וגם הייתי צריך לעשות רב קו חדש , הסברתי את זה לפקח ואם כל זאת קבלתי קנס של 100 שקלים, הגשתי ערעור +צילום של הרב קו החש להוכחה שזה היה חסום ,ודחו ,האם אפשר לערער בבית משפט, אשמח לקבל תשובות.
מה הפן ההלכתי שלא חייבים לשלם בגלל עומס?הרבה פעמים א"א לשלם מרוב עומס ובמקרים קיצוניים יש מצב שאפילו מהפן ההלכתי אין חובה לשלם
שקר מוחלט הרב וואזנר זצוק"ל אחז שאסור לגנוב מהמדינהלפי הידוע לי הרב וואזנר זצוק"ל טען שמותר לא לשלם רק הבעיה היא שזה מרגיל לגנוב (או לשקר)
שימוש בפרופיל לא מתאים דינו כאי תשלוםכנראה לא היה מובן מה שכתבתי אתמול
,עליתי לאוטובוס והרב קו היה חסום ,בשביל למנוע גזילה שילמתי עם של ילד ,
וגם הייתי צריך לעשות רב קו חדש , הסברתי את זה לפקח ואם כל זאת קבלתי קנס של 100 שקלים, הגשתי ערעור +צילום של הרב קו החש להוכחה שזה היה חסום ,ודחו ,האם אפשר לערער בבית משפט, אשמח לקבל תשובות.
תבדוק באתר "כל זכות" , כתוב שם לגבי אם יש טעות בדו"ח.נכון, אבל הרב קו לא היה שלי, המבקר הערבי כתב בכתובת איזו שכונה ערבית, ככה שגם הכתובת לא נכונה, ורק הת"ז נכונה...
אף פעם לאראית פקחים שנתנו קנס?
מקבלת.רגועים
לא מקבלת!לא תקפת? בוא תתקף ביי יום טוב...
מכלי ראשוןשקר מוחלט הרב וואזנר זצוק"ל אחז שאסור לגנוב מהמדינה
אם התיר, למה לא הסכים לספר?התיר ולא הסכים לספר לפני פטירתו
הוא צריך שזה יהיה במהדורות המרכזיות של התשקורת???????אם התיר, למה לא הסכים לספר?
אם הלכתית זה מותר, אין סיבה לא לפרסם לציבור...
כנראה אחז ככה אבל לא רצה לתת כזאת הוראה לציבוראם התיר, למה לא הסכים לספר?
אם הלכתית זה מותר, אין סיבה לא לפרסם לציבור...
מקור?כמו"כ יש חיישנים של ספירת נוסעים שמותקנים בדלתות ויש השוואות בין ספירת נוסעים לכמות התיקופים ויש קנסות לחברה אם יש הפרש
אם הפרטים בדו"ח לא נכונים אפשר לערער והם צריכים לבטל את הדו"חנכון, אבל הרב קו לא היה שלי, המבקר הערבי כתב בכתובת איזו שכונה ערבית, ככה שגם הכתובת לא נכונה, ורק הת"ז נכונה...
זה לא נעים, זה לא נוח, אבל אין שום איסור להידחף גברים נשיםלמשל אם צריך להידחף גברים-נשים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: