התייעצות הפקחים של אגד

מצב
הנושא נעול.
נכון, אבל הרב קו לא היה שלי, המבקר הערבי כתב בכתובת איזו שכונה ערבית, ככה שגם הכתובת לא נכונה, ורק הת"ז נכונה...
השאלה אם יש להם דרך להשיג אותי...
לכאו' תלוי מי גובה את הדו"ח האם המשטרה ואז יש להם את כל הפרטים או אגד ואז לכאו' אין להם (אולי יש להם את הפרטים נכון למתי שעשו את הרב קו)

פ.נ

משתמש מקצוען
נכון, אבל הרב קו לא היה שלי, המבקר הערבי כתב בכתובת איזו שכונה ערבית, ככה שגם הכתובת לא נכונה, ורק הת"ז נכונה...
התעודת זהות אומרת המון........
אף פעם לא ניתקלתי אבל יכול להיות שהם כן יכולים לעשות לך באלגנים בהמשך כי זה על התעודת שלך(לא באמת מעניין אותם כתובת)

Yes it's me

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בשכונת נווה יעקב החליפו את חברת האוטובוסים מאגד לאקסטרה
באקסטרה הפקחים הרבה יותר רגועים (אני לא אומרת עוד מוקדם מדי לבחון
אבל בכל זאת ממפגשים בודדים)-עולים רגועים, לא צועקים, אנחנו לא פושעים והם לא מפלצות,
לא תקפת? בוא תתקף ביי יום טוב...
כזה.

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כנראה לא היה מובן מה שכתבתי אתמול
,עליתי לאוטובוס והרב קו היה חסום ,בשביל למנוע גזילה שילמתי עם של ילד ,
וגם הייתי צריך לעשות רב קו חדש , הסברתי את זה לפקח ואם כל זאת קבלתי קנס של 100 שקלים, הגשתי ערעור +צילום של הרב קו החש להוכחה שזה היה חסום ,ודחו ,האם אפשר לערער בבית משפט, אשמח לקבל תשובות.
בעצם מבוגר שילם עם כרטיס של ילד?
אין הבדל במחירים?
כי אם יש, אז הקנס מאד הגיוני...
האם מבחינה חוקית מותר לפקח לקנוס אם שלמתי עם כרטיס של מישהו אחר?

רועי COPY

קופירייטר ואסטרטג למיתוג
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
בעיר מודיעין עילית וגם ביתר עילית
יש 'חמולות של פקחים'
כולם בני ישמעל , ואין נסיעה שאתה לא פוגש פקח לפעמים גם באותה נסיעה פעמים
אנחנו החרדים טרף קל לנהגים האלימים , למבקרים הביריוניים

למסקנה אם חרדי ירגיש יותר בנוח להיות נהג אוטובוס המצב יראה אחרת.

משה 05276

משתמש מקצוען
הרבה פעמים א"א לשלם מרוב עומס ובמקרים קיצוניים יש מצב שאפילו מהפן ההלכתי אין חובה לשלם
מה הפן ההלכתי שלא חייבים לשלם בגלל עומס?
לפי הידוע לי הרב וואזנר זצוק"ל טען שמותר לא לשלם רק הבעיה היא שזה מרגיל לגנוב (או לשקר)
שקר מוחלט הרב וואזנר זצוק"ל אחז שאסור לגנוב מהמדינה
כנראה לא היה מובן מה שכתבתי אתמול
,עליתי לאוטובוס והרב קו היה חסום ,בשביל למנוע גזילה שילמתי עם של ילד ,
וגם הייתי צריך לעשות רב קו חדש , הסברתי את זה לפקח ואם כל זאת קבלתי קנס של 100 שקלים, הגשתי ערעור +צילום של הרב קו החש להוכחה שזה היה חסום ,ודחו ,האם אפשר לערער בבית משפט, אשמח לקבל תשובות.
שימוש בפרופיל לא מתאים דינו כאי תשלום
ולכן לא יעזור לערער
רב קו חסום דינו כאשראי שלא עבר

מפ מפ

משתמש חדש
תבדוק באתר "כל זכות" , כתוב שם לגבי אם יש טעות בדו"ח.
לכאורה אפשר לנסות לערער!

סומה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אכן באופן כללי כל צורת המשטר בישראל ברוטאלית יותר.
הייתי במדינות שונות - זה לא שאין אכיפה וקשה - אבל יש מכובדות.
כאן שוטר רואה שהרכב לא חונה היכן שצריך הוא צועק: "%#$#%^%$ יא חתיכת $^#^$% --- ... מהעיניים". נחסוך את המילים וה"קופלימנטים".
כאמור אין מכובדות וגם הפקחים הנ"ל, כשרוצים לעצור מישהו אין להם כבוד אליו כבן אדם.

וזה לא קשור בהכרח לחרדים חילונים. לענ"ד

אגב יש לציין כי פעמים רבות הדרישה לתיקוף זה בגלל הביטוח - שרק מי שתיקף כלול בביטוח אם ח"ו יקרה תאונה וכדומה. כי הסביר לי פקח לאחרונה. לא ברור אם זה אמיתי או לא.

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
אם התיר, למה לא הסכים לספר?
אם הלכתית זה מותר, אין סיבה לא לפרסם לציבור...
כנראה אחז ככה אבל לא רצה לתת כזאת הוראה לציבור
כמו שידוע לי שיש רב שמתיר לא לשלם באוטובוס רק לא מפרסם את זה לרביםף רק למקורבים אומר שמותר
וגם במכתבים רושם שצריך לשלם

פלמינגו 67

משתמש סופר מקצוען
בכל מקרה, לא חושבת שיש ספק בכך שהפקחים צריכים להתנהג יותר נורמלי לנוסעים, זה לא מחבלים ושוטרי מג"ב...

אסתושי

משתמש מקצוען
אם הפרטים בדו"ח לא נכונים אפשר לערער והם צריכים לבטל את הדו"ח

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה