אבל אמרתשל השיפוץ
אינו מדווח על שיפוץ
אבל אמרתשל השיפוץ
אינו מדווח על שיפוץ
לא הבנת אותי נכון, אולי באשמתי.. סורי.אבל אמרת
מיועץ משכנתאות.מנין לכם?
לבנתיים בלבד...טריא וכלל, אינן נמצאות תחת הפיקוח על הבנקים
לא.לבנתיים בלבד...
היום בנקאי אמר לי גם אנחנו לא יודעים. זה יכול להיות תוך כמה ימים. בנתיים הוא נתן לי. ואמר לי תזדרז עם כל הבקשות האלה כמה שיותר מהר..בנתיים הבנקים קיבלו רק טיוטה
וממשיכים לתת משכנתאות.
מישהו יודע מתי זה אמור בדיוק להכנס לתוקף?
גם מתעניינת ...אשמח לכל מידענו מה קורה?
יש עוד אפשרות להוציא משכנתא?
האם צריך קודם למצוא דירה רק אח"כ לבקש אישור למשכנא על הדירה הראשונה\?
בבקשה ממי שיודע ויכול לעזור אני יודה לו מאוד!!!!!!
האישור של ה24 יום הוא לגבי הריביות, אך תוקפו של האישור עקרוני עצמו הוא למשך 3 חודשים, יש בנקים שילכו כנראה עם אישור הריביות ואחרים עם האישור עצמו.אז ככה.
חוץ ממרכנתיל שמחתימים אותך על הצהרה שאם יהיה שינויים אז יתבטל האישור. שאר הבנקים כרגע הכלצכרגיל. מי שיש לו מחשבה רצינית בעניין שירות ומהר להוציא עקרוני על קיים עבור נרכש. ואז יהיה לו אישור תקף ל 24 יום. זה המצב כרגע בבנקים
הלוואי שיילכו עם התוקף.האישור של ה24 יום הוא לגבי הריביות, אך תוקפו של האישור עקרוני עצמו הוא למשך 3 חודשים, יש בנקים שילכו כנראה עם אישור הריביות ואחרים עם האישור עצמו.
האישור של ה24 יום הוא לגבי הריביות, אך תוקפו של האישור עקרוני עצמו הוא למשך 3 חודשים, יש בנקים שילכו כנראה עם אישור הריביות ואחרים עם האישור עצמו.
לא משמעותי בכלל, ולא בגלל הלחץ.שמעתי שהבנקים העלו את הריביות, כי הם קלטו שהציבור לחוץ להספיק להוציא משכנתאות לפני שתיכנס התקנה?
האם זה נכון שהרביות עלו?
שלחתי לך בפרטי את הפרטים העניניים.הלוואי שיילכו עם התוקף.
אם זה נכון? מי שיש לו צד קטן שיילך להוציא עקרוני ויהיה רגוע 3 חודשים.
רשמית - לא.תכלס....
ההוראה נכנסה לתוקף בסוף?
דברו פה על התאריך 01\10\2020.
זה קרה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: