בדיוקאז אכן שישאלו רב
בדיוקאז אכן שישאלו רב
וזה משהו שקל גם לפברקובמצבים של הפסד גדול מכתב מעו"ד יכול לחולל פלאים.
נכנסתי לעבודה כמנהלת ושילמו משכורות בש'קים (כמובן לאחר העשירי...תוך חודשיים נלחמתי על זה שתהיה העברה בנקאית והצלחתי ברוך ה') מי שמעלי הסביר לי שכך המוסד מרויח עוד כמה ימי חסד... עובדת שסיימה מוקדם ותקבל רק למחרת, עד שמפקידים, לפעמיםן נעלם הש'ק, בקיצור המעסיק בונה על זה שלא כל הכסף יוצא בעשירי אלא הרבה אחרי. רשעות! אין לי מילים אחרות!כן - ואני חושבת שאני גם מבינה את הסיבה.
כדי שלא יהיה ראיות שהתשלום לא הגיע בזמן,
מקבלים ציק עכשיו עם תאריך של לפני 3 חודשים... ככה אי אפשר להתלונן,
גם לשקר צריך היתר מרב!!!וזה משהו שקל גם לפברק
לכתוב בשפה יפה ולהוסיף לוגו (אפשר להיעזר בבינה)
וזה משהו שקל גם לפברק
לכתוב בשפה יפה ולהוסיף לוגו (אפשר להיעזר בבינה)
גם לשקר צריך היתר מרב!!!
הרו"ח לא יכול להעביר את הכסף לקרן פנסיה וקופ"ג, אבל הוא כן יכול להפעיל לחץ על הבוס, אם הוא רוצה.לאחר בקשות נשנות קיבלתי משכורת ביום שישי- 19 לחודש.
כמובן שהופרשו כספים פנסיונים שלא הופקדו לחשבון הגמל.
הרו"ח יכול לעזור בנידון??
מוכר כל כך במגזר... לצערנו - רק לידיעה שבמקרים הרבים שלי ואשתי הרב שפרן מקל מאוד ללכת לבתי דין לעבודה ובתי משפט וארגוני עובדים וגם רק על הלנת פנסיה - כמובן כל מקרה לגופו ולדבר איתו - בלבד ולא סמוך על הנכתב כאן...שלום רב!
מה עושים במקרה שהמעסיק לא שילם את המשכורת בעשירי וגם לא עונה לטלפנים?
אשמח לעזרה!
הרו"ח יכול להעביר.הרו"ח לא יכול להעביר את הכסף לקרן פנסיה וקופ"ג, אבל הוא כן יכול להפעיל לחץ על הבוס, אם הוא רוצה.
אם זה מה שנשאר לעשות, עדיף לפחות את זה.
יש צד שמעביד שלא רוצה להעביר תשלומים לקרן פנסיה, ייתן הרשאה לרו"ח לעשות לו את זה מאחורי הגב?הרו"ח יכול להעביר.
תלוי מה החוזה שלו עם החברה.
הרבה רו"ח, שהם יודעים שהמעסיק עושה הרבה בעיות ומפר דיני עבודה,
מידיעה ,לא מתעסקים בתשלומים
רק עושים את המשכורות ומעבירים לו את דרישות התשלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: