גונבים אותך פעמייםאכן, וזה נמשך כבר שנה מלאה.
אני עובדת בחנות. משרתת קהל.
גם מנכים וגם לא מפרישים
גונבים אותך פעמייםאכן, וזה נמשך כבר שנה מלאה.
יש מקום בגיהינום לכולם...אם אכן זה המקרה זה דיון אחר ,לצערינו בציבור שלנו התפתחה תרבות עושק בחסות אל תרימו יד בתורת משה.
אני מבין שהמשכורת כן נכנסתאכן, וזה נמשך כבר שנה מלאה.
כמה שידוע לי "פיקוח נפש דוחה שבת" אז כנרה גם דוחה של ללכת לערכאות.ידהור אם רכב ב 250 קמ"ש ברחוב גאולה אז ימסרו אותו למשטרה או שיגידו לא זה מרים יד בתורת משה אז לא שחור לבן יש כמה צדדים לכא ולכאן,
השכר צריך להיות משולם ב-1 לחודש.כמה שידוע לי "פיקוח נפש דוחה שבת" אז כנרה גם דוחה של ללכת לערכאות.
אבל כאן זה לא המקרה,
--
אני פשוט בהלם איך אנשים מדברים על עבירות שהם עושים בלי להתבייש.....
מעניין אותי איך הייתם מגיבים אם אחד היה כותב שהוא מחלל שבת....
העשירי לחודש היה נגיד ביום חמישי - הכסף לא נכנס לחשבון,
מה אתן חושבים בשבת בבוקר פתחתי את המחשב והגשתי תלונה למשרד העבודה!
-לגלוש בשבת באינטרנט זה לא דאורייתא!!!!
מה הבעיה?
הוא גונב - לי מותר לחלל שבת! נכון?
ואני פשוט בהלם שזה מחליק ככ בקלות וככ בלי בושה מצב שבו עובד, עבד והשקיע מזמנו וכוחו.אני פשוט בהלם איך אנשים מדברים על עבירות שהם עושים בלי להתבייש.....
פעם הבאה כדאי לצטט גם את ההודעה שלפני, חובה לשאול רב וחובה להתלונן אחרי שתקבל היתר, זה כל מה שאמרתייש מקום בגיהינום לכולם...
מי שמלין שכר עובר עבירות חמורות מאוד.
ומי שמתלונן לרשויות ללא היתר מבית דין [לבית דין ישנה סמכות הלכתית להתיר], עובר עבירות חמורות.
יש לשאול רב/דיין הבקי בדיני ממונות, כי לפעמים מותר להתלונן גם ללא היתר מבית דין.
זה שיש כאלו שמנצלים את הציבור שלנו, לא מתיר פניה לערכאות ללא היתר.
לא מסובך ללכת לרב/דיין ולברר את ההלכה.
ישולמו לעובד כל ההשלמות, זה חלק מהתפקיד של הבודקת שכר בדוח תיקון ליקווים, - לפני השלב של העיצומיםם הכספיים והקנסות.חייבת לציין בתור בודקת שכר
להתלונן למשרד העבודה לא יתן לכן כלום!!! מלבד פשיטת רגל של המעסיק, לא תקבלו את הכסף שלכם לעולם והוא ישלם קנס של מעל 30,000 לכל עובד, לכל חודש - כשלא הפריש בזמן!
אין כאן שום הצדקה למעסיק, וגזלן מי שלא מעביר בזמן וכו וכו
אבל, עדיף להיות חכם, ולעזוב את המעסיק ולבוא איתו לדיונים שישלם הכל.
משרד העבודה לא יתן כלום - מלבד עבודה לבודקת שכר וקנסות מטורפים למעסיק.
העובד הפשוט לא יראה מזה שקל.
אם המעסיק מקבל ביקורת וישר משלם ומתקן את ההפרות הם מתחשבים ולא מטילים כאלה קנסות נוראיםחייבת לציין בתור בודקת שכר
להתלונן למשרד העבודה לא יתן לכן כלום!!! מלבד פשיטת רגל של המעסיק, לא תקבלו את הכסף שלכם לעולם והוא ישלם קנס של מעל 30,000 לכל עובד, לכל חודש - כשלא הפריש בזמן!
נכון. מסכימה.אם המעסיק מקבל ביקורת וישר משלם ומתקן את ההפרות הם מתחשבים ולא מטילים כאלה קנסות נוראים
אני לא רוצה לסבך את המעביד שלי , ולא רוצה להסתכסך,חייבת לציין בתור בודקת שכר
השכר צריך להיות משולם ב-1 לחודש.
עד ה-10 זה מרווח שהמדינה נותנת למעסיקים להתארגן.
בחישוב הלנת שכר לוקחים בחשבון את כל הימים (גם את 1-10 לחודש).
זה שמישהו עושה עבירה זה לא מתיר לנו לעשות עבירה,ואני פשוט בהלם שזה מחליק ככ בקלות וככ בלי בושה מצב שבו עובד, עבד והשקיע מזמנו וכוחו.
ומשכורת?? (אולי הכל "התנדבות")
מסכימה עם כל מילה!!!אני לא רוצה לסבך את המעביד שלי , ולא רוצה להסתכסך,
רק מפריע לי שהוא מסתמך על זה שלא אתבע אותו ומנצל את המצב,
המשכורת כמעט ולא מופקדת לפני ה10 לחודש, וכן הניכויים לקרן פנסיה.
חבל שמנצלים את "יהדותנו" לרעתנו.
עובד שלא מפרישים לו לפנסייה (ועוד מנכים לו מהשכר) מפסיד כפול ואף נפגע - אין לו שום ביטוח!!אני לא רוצה לסבך את המעביד שלי , ולא רוצה להסתכסך,
רק מפריע לי שהוא מסתמך על זה שלא אתבע אותו ומנצל את המצב,
המשכורת כמעט ולא מופקדת לפני ה10 לחודש, וכן הניכויים לקרן פנסיה.
חבל שמנצלים את "יהדותנו" לרעתנו.
על הנהום:על הנאום
אישה שעובדת כשכירה, והשבוע קבלתי משכורת עבור 3 חודשים אחרונים 10/11/12-2023
למען הסר ספק אני גם יודע את החומרה של ללכת לערכאות....[אני גם חושב שחייבים היתר מרב...אבל אני בטוח שרב יביא היתר בקלות ולכן יותר מפריע לי האנשים שגונבים ורוכבים על היהדות מאשר אנשים שרוצים שהצדק ייעשה]על הנאום
אישה שעובדת כשכירה, והשבוע קבלה משכורת עבור 3 חודשים אחרונים 10/11/12-2023
כנראה המנכ"לית או משהו בסגנון.למען הסר ספק אני גם יודע את החומרה של ללכת לערכאיות....
לפי ההודעות הנחרצות שלך בענין הייתי בטוח שאת מעסיקה שמלינה שכר[לא בכוונה]
אבל אחרי ההודעה שלך על שכירה ששלש חודשים לא קיבלת משכורת...קצת אומר דרשני[כי לפחות היית צריכה להבין ולהכיל את הצד השני....
מאיזה סיבה?פנינו לרה"י והפסק הלכה שניתן לי שלא לתבוע בשום פנים ואופן ואיסור מוחלט לקבל את הפיצויים מההלנת שכר
וכך עשינו
אז לידיעת אלא שחושבים שאם עושים לנו עוול אז הכל מותר ...אז תדעו שלא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: