שמנת להקצפה זה שמנת מתוקהמי תדע לעזור לי?
אני רוצה להכין את העוגה. אבל יש לי רק שמנת להקצפה. ולא שמנת מתוקה.
יהיה בסדר? יש הבדל בטעם?
להמתיק איכשהו?
תודה!!
שמנת להקצפה זה שמנת מתוקהמי תדע לעזור לי?
אני רוצה להכין את העוגה. אבל יש לי רק שמנת להקצפה. ולא שמנת מתוקה.
יהיה בסדר? יש הבדל בטעם?
להמתיק איכשהו?
תודה!!
אז מה ההבדל?שמנת להקצפה זה שמנת מתוקה
מי תדע לעזור לי?
אני רוצה להכין את העוגה. אבל יש לי רק שמנת להקצפה. ולא שמנת מתוקה.
יהיה בסדר? יש הבדל בטעם?
להמתיק איכשהו?
תודה!!
@כוס קקאו תודה על המתכון,
אז גם לי יצא טורט מאוד גבוה ודווקא ממש אוורירי, אולי אתם לא יודעות להקציף טוב ולכן נשאר דחוס?
בכל אופן הרכבתי את העוגה ואני בשלב הכנת הקרמל, יש מצב לשים גבינה במקום שמנת חמוצה?
פשוט אין לי בבית שמנת חמוצה ובא לי כבר לסיים ולטעום?
אולי חסר פודינג? אולי עוד קצת גבינה?@כוס קקאו שאלה לי אליך... עשיתי את העוגה, יצא טעים שאין דברים כאלה! רק שהציפוי יצא לי נוזלי מדי וגם אחרי שהיה במקרר הוא לא הסמיך מספיק (כמו בתמונה המגרה של @רוחי בלבוחי ...)
אולי זה בגלל ששמתי שמנת חמוצה שלימה? (כתבת במתכון שאפשר, ואני אוהבת שמנת חמוצה..)
בדיוק מה שקרה לי. וגם אני שמתי שמנת שלימה.@כוס קקאו שאלה לי אליך... עשיתי את העוגה, יצא טעים שאין דברים כאלה! רק שהציפוי יצא לי נוזלי מדי וגם אחרי שהיה במקרר הוא לא הסמיך מספיק (כמו בתמונה המגרה של @רוחי בלבוחי ...)
אולי זה בגלל ששמתי שמנת חמוצה שלימה? (כתבת במתכון שאפשר, ואני אוהבת שמנת חמוצה..)
בדיוק מה שקרה לי. וגם אני שמתי שמנת שלימה.
גם אחרי הקפאה והתייצבות. זה נמס שהעוגה מפשירה...
אבל כמו שציינתי, זה עדיין שווה
אני הקפאתי לפני שפרסתי וזה הועיל.אבל היה קשה לפרוס אותה יפה
טובלים סכין חדה בכוס עם מים רותחים ונחתך יפה ומדויקגם אנחנו נהנינו מעוגה טעימה בשבת.
הכפלתי את כמות המילוי.
אבל היה קשה לפרוס אותה יפה
אולי אפשר חומרים לעוגה קטנה יותר? אשמח.זה המתכון לכמות הגדולה. ז''א לתבנית ח''פ ענקית.
לטורט:
9 חלבונים
1 כוס סוכר
להקציף לקצף יציב.
בקערה מערבבים-
9 חלמונים
1/2 כוס חלב
1 ורבע כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
כשהקצף מוכן מאחדים את העיסות.
ומוסיפים-
2+1/4 כוסות קמח
1 א. אפייה
מחלקים ל2 תבניות ואופים.
לקרם:
2 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1+1/2 כוס פודינג וניל
מרכיבים בסדר הזה:
טורט
מילוי
טורט
מילוי
מקפיאים
לציפוי:
1 חב' חמאה
8 כפות סוכר
4 כפיות קפה
4 כפות שמנת חמוצה
ממיסים בסיר על הגז ושופכים על העוגה.
אני מקפיאה שוב וכשקפוא חותכת לארבע פסים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: