רוצה גם להכין ללא גלוטן. באיזה מתכון השתמשת לטורט? תודה@כוס קקאו תודה! הכנתי לשבת, ללא גלוטן, פינוק מושלם ליומולדת של עצמי
@כוס קקאו , שמחה שהצחקתי אותך. אבל למה?הכנתי ויצא טעים!!!
רק אני אישית פעם הבאה שמה שמנת מתוקה במקום חמוצה - בציפוי.
אבל העוגה מושלמת!!
תודה רבה @כוס קקאו !!!צפה בקובץ המצורף 686555
גם אני הכנתי ללא גלוטן. השתמשתי בקמח מולינו.רוצה גם להכין ללא גלוטן. באיזה מתכון השתמשת לטורט? תודה
@כוס קקאו , שמחה שהצחקתי אותך. אבל למה?
קמח מולינו הכחול? ועשית בדיוק את אותו המרשם רק החלפת למולינו? תודהגם אני הכנתי ללא גלוטן. השתמשתי בקמח מולינו.
אם מכינים אותה לילדים הייתי מפחיתה מאוד מהקפה. הילדים פחות בקטע של טעם קפה.
או שבכלל הייתי משנה את הציפוי למשהו אחר.
קמח מולינו הכחול על בסיס עמילן חיטה.קמח מולינו הכחול? ועשית בדיוק את אותו המרשם רק החלפת למולינו? תודה
אני לא השתמשתי במולינו, כשיש כמות קטנה יחסית של קמח אני ממירה בקמחים שונים.רוצה גם להכין ללא גלוטן. באיזה מתכון השתמשת לטורט? תודה
אשמח שתשתפי איך יצא.רק אני אישית פעם הבאה שמה שמנת מתוקה במקום חמוצה - בציפוי.
כתבתי בהודעה שלי שיצא טעים ומושלם. ואפילו שמתי תמונה. אבל הפריע לי קצת בפה החמיצות של השמנת בציפוי, לכן כתבתי שפעם הבאה עדיף לי לשים שמנת מתוקה.אשמח שתשתפי איך יצא.
נכון, ולכן כתבתי שאשמח שתשתפי איך יצא עם השמנת המתוקה, כמה שמת וכו'..כתבתי בהודעה שלי שיצא טעים ומושלם. ואפילו שמתי תמונה. אבל הפריע לי קצת בפה החמיצות של השמנת בציפוי, לכן כתבתי שפעם הבאה עדיף לי לשים שמנת מתוקה.
הבינותי.נכון, ולכן כתבתי שאשמח שתשתפי איך יצא עם השמנת המתוקה, כמה שמת וכו'..
אני פשוט מעתיקה את הציטוט ומדביקה בעמוד החדש.אגב, מישהי יכולה להחכימיני כיצד אני מצטטת נניח 2 הודעות מ2 עמודים שונים באותה הודעה? כשאני מצטטת את הראשון נניח מעמוד 5, הוא מופיע לי שם בכתיבת ההודעה, וכשאני עוברת לעמוד הבא בשביל לצטט הודעה משם, הציטוט מופיע לי בעמוד החדש, בקיצור לא שניהם יחד באותה הודעה.
קרור טוב במדף העליון של המקרר או אפי' לשים במקפיא לשעה זה בסדר.דחוף!
איך העוגה הזו בלי קרור?
או עם קרור של שעה
אין לי יותר מזה אבל אני חייבת דווקא עוגת גבינה!
אבל אז הוא יופיע סתם כטקסט ולא עם רקע אפור כמו ציטוט...אני פשוט מעתיקה את הציטוט ומדביקה בעמוד החדש.
מעתיקה מלמטה - מחלון התגובה - כולל התגיות, ומדביקה בעמוד הבא למטה בחלון התגובה ואז מוסיפה את הציטוט החדש.אבל אז הוא יופיע סתם כטקסט ולא עם רקע אפור כמו ציטוט...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: