Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה, ככל שיש יותר ציפיות יש יותר... לחץ. אוי.קניתי אתמול, ב 87
מחכה כבר שהספר יצא, כתיבה של נתן גלנט זה לא משהו שמפספסים שיהיה בבית....
אם ספרתי נכון הרי שאתם התומך המאה... תודה רבה!!יש (אנחת רווחה עמוקה...)
סוף סוף הצלחתי גם אני להצטרף למעגל המגשימי חלומות
ועוד מ-100 ראשונים!
תודה לרב גלנט
על העזרה
נתיב גומרים לי מפעם לפעם להרגיש ממש מוגבלת..
אפשר להעביר פרטי אשראי דרכיניסיתי מספר פעמים לרכוש דרך נתיב,
לצערי הרב חסום.
אני ממש לא מתכננת לוותר
על ספרות איכותית וייחודית,
ועל כתיבה מרתקת ומהנה.
מה הפתרון?
באבא, אני כאן תמיד בשבילך, ברור ומובן.@נתן גלנט , משהו קטן שמעיק לי. אפשר?
תודה מותק.
תקשיב.
באיור שהרב קיש אייר לכבוד הקמפיין אתה נראה גורר נמרצות את נחמן האומלל בנחישות וב(חוסר) רגישות. מה שגרם לי לדמיין את העלילה במוחי בצורה מסויימת (כן, אם ראיתם אברך שנראה נורמלי יחסית מהלך ברחוב ומתפקע לעצמו מצחוק, זה אני. נעים להכיר),ולפתע מגיע האיור של @אבימי והופך את התסריט לגמרי!! באיור שלו מי גורר את מי?? נכון! נחמן הוא זה שמגלה אסרטיביות!
אז מה היה שם באמת??
שאלת שאלה חשובה מאין כמוה, מסוג הבומבה קאשעס שהיו מזכות אותך בשתי קוביות שוקולד אם היית לומד בת"ת הנכון.
לשאלתך, באבא יקר וקדוש, אגלה שהסיפור ממש ארוך ומורכב. נחמן מיהר מאוד למקום לא מעניין, געציל מיהר מאוד לכיוון ההפוך, משם לכאן הם משכו זה בזה, והשמחה הייתה גדולה. עוברי אורח נעצרו לבחון את המחזה, והבזיונות היו קשים.
@אבימי מעצם היותו אנטי געציל קלאסי, בחר לתעד את האירוע מזווית מאוד לא מחמיאה לגעציל, ולכן געציל מעופף על גבי העטיפה כמו נעל בית שמתעופפת להנאתה בין הניצים בעוד מריבה מהסוג שכל דיירי הבניין מטים אוזן בחיוך סקרן וחטטן ומרכלים על המסכנים בקומת הכניסה ששוב פעם מתקוטטים.
@שי קיש 2 לעומתו מגיע מכיוון ראוי בהרבה, מהעמותה לעידוד הגעציליות. אם כך, מובן ששי קיש בחר לתעד את האירוע בזווית המחמיאה ביותר, וממילא נחמן מרכוס הוא האומלל התורן שמעופף באוויר כמו רדיקל חופשי.
במחשבה נוספת, זה בדיוק מה שהוא.
נחמן מרכוס, תתבגר כבר.