אז כבר קנינו לבעלי את מתנת יום ההולדת שלו (שיחול בעוד חצי שנה, עד אז הספר חיב להיות מוכן....). מחכים להודעה מהדואר!
ניסיתי אולי 10 פעמים. לא מצליחה לתרום. זה מסתובב ומסתובב ומסתובב ו...
רוצה להצטרף למצעד התמיכה, אבל לא מצליחה לפתוח בנתיב, (ואין לי אפשרות כרגע להעברה בנקאית.)
אולי רבינו ידבר עם האחראים בנתיב לטובת כלל המנותבים?
תודה רבה רבה!יש!!! אני בפנים!!!
שמחה להיות שותפה בהגשמת חלום....
מחכה לספר בכליון עיניים!
ניסיתי אולי 10 פעמים. לא מצליחה לתרום. זה מסתובב ומסתובב ומסתובב ו...
ממליץ לנסות תמיד בדפדפן כרום. בד"כ הרבה בעיות נפתרות כך.גם לי זה קרה. אחרי כמה ניסיונות שלחתי הודעה דרך האתר (ב"צור קשר"). הם חזרו אלי למייל, ובסוף שילמתי טלפונית.
שווה, בטח, ולו רק בשביל העטיפה של מר יונתן...נשמע ספר שווה
פרגנתי ותמכתי
דיברתי איתם עכשיו שוב, בעיקרון זה אמור להיות פתוח, תעדכנו אם זה נפתח...רוצה להצטרף למצעד התמיכה, אבל לא מצליחה לפתוח בנתיב, (ואין לי אפשרות כרגע להעברה בנקאית.)
אולי רבינו ידבר עם האחראים בנתיב לטובת כלל המנותבים?
מקווה ומתפלל לסיים אותו בהקדם, בשבועות האחרונים רוב הזמן מוקדש לקמפיין ופחות לגעציל תן לישון, מאמין שאסיים את העריכה בקרוב.אז כבר קנינו לבעלי את מתנת יום ההולדת שלו (שיחול בעוד חצי שנה, עד אז הספר חיב להיות מוכן....). מחכים להודעה מהדואר!
בהחלט, חכם צבי, בהחלט.
תודה רבה!תמכתי
קישור?רצינו לעדכן שהפרויקט נמצא בעמוד הבית באתר בקטגוריית נבחרי הצוות שלנו.
זה אומר שבעמוד הבית יש 5 פרוייקטים שמתחלפים כל כמה שניות, ושלנו אחד מהם, ישתבח שמו לעד.קישור?
גלשתי בדפדפן כרום.ממליץ לנסות תמיד בדפדפן כרום. בד"כ הרבה בעיות נפתרות כך.
תודה רבה, יישר כוח!שמחה להיות חלק מהחלום
צפה בקובץ המצורף 385405
מצטרף לבקשה.גלשתי בדפדפן כרום.
מעניין לבדוק פה:
מי שנתקל בבעיה (אחרי הזנת פרטי האשראי יש עיגול שמסתובב לנצח),יש לו חסימה של אתרוג? או שזה קורה גם לבעלי חסימות נוספות?
רק אני מריח עד פה את הגרביים?תודה רבה, יישר כוח!
עד כה תמכו בפרוייקט מספר שיא של 90 תומכים.
90 תומכים!
דואר ישראל עומד לקרוס, אני חושב.
אם חבילה אחת מסכנה מסין (חיקוי של שעון זהב, שי
מצטרף לבקשה.
מי עוד נתקל בבעיה כזו, ועם איזה סינון ודפדפן הוא משתמש?
**עדכון משעשע **
הצייר המוכשר ואמן העט רבי ישראל קיש, ינצרהו הק-ל ויחיהו לאוי"ט, מפגיז עם איור חדש...
מה באיור?
נחמן מרכוס מתענג על קריאת הגעציל.
תהנו.
צפה בקובץ המצורף 385446
צריך להוסיף בציור כמה זבובים חגים סביב הבוהן...רק אני מריח עד פה את הגרביים?
כן, גם אצלי.גלשתי בדפדפן כרום.
מעניין לבדוק פה:
מי שנתקל בבעיה (אחרי הזנת פרטי האשראי יש עיגול שמסתובב לנצח),יש לו חסימה של אתרוג? או שזה קורה גם לבעלי חסימות נוספות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: