המלצה שלי:
להעביר גם במייל לחברים ומכרים שלא פוגשים את פרוג [כן, יש כאלו עדיין
]
מצרפת כאן איך אני שלחתי, [ותודה ל
@נתן גלנט על עזרתו בניסוח]
וממליצה לכל מי שמכיר מישהו שיכול להתעניין בספר, לשלוח לו את ההודעה הזו.
ספר חדש. משתפת + פרקים ראשונים להורדה חינם
משתפת בפרוייקט הדסטארט שונה, מיוחד, ופרוייקט שכדאי לתמוך בו.
הפרוייקט הוא ספר הומוריסטי ועליז בשם 'תן לישון, געציל!' מאת נתן גלנט, חרדי שהוא גם חסיד ברסלב וגם אדריכל.
בספר מתאר 'געציל' את קורותיו במסעו לבלגיה, בליוויו הנאמן של 'נחמן מרכוס', צלם אמן וקשקשן מבריק ומקורי.
הספר שונה מאוד בנוף הספרותי הנוכחי, כתיבה שנונה וחדה, צינית, מלאת הומור חד עם תיאוריות פרובוקטיביות למדיי.
הספר מעניק זווית חייכנית, חדשה ורעננה מנקודת מבטו של צעיר חרדי עליז. הבדיחות השחורות שבתוך המגזר, הלעג העצמי חסר גבולות, הסטיות שוב ושוב מקו עלילה ברור מוגדר.
ניתן לומר שזהו השלושה בסירה אחת החרדי הראשון.
--
"הוצאתי את היומן, כתבתי בו תובנה חדשה: הצרפתים תמיד הפסידו בכל קרב, והם לא יודעים לנצֵח בשום מצב. זה נכון, אבל.
במשהו אחד הם הצליחו, הלוזרים האלו. יש להם נשק סודי ומיוחד. לאחר מאות שנות ניסוי ותהיה הם הצליחו לפתח את הנשק המושלם: חיוך משובב נפש, זוהר ומסנוור, ההפך המושלם מהחיוך הבריטי השנוא.
החיוך הצרפתי ממיס כל לב, מיידית, בלי קרב. אי אפשר לסרב לאדם המיטיב לחייך חיוך צרפתי חלקלק. אין בעולם אדם המסוגל לעמוד איתן מול חיוך צרפתי, אולי רק היטלר, ימח שמו וזכרו.
ניסיתי להתאמן על העניין ולחייך לעצמי חיוך צרפתי. כנראה שלא ממש הייתי בכיוון, כי נחמן צילם אותי בקליק רועם ומלמל בקול ענוג: איזו תמונה אומנותית. הפְרֵיים המושלם של חסיד עָצֵב הסובל מצרבות..."
הספר כמעט מוכן, לדברי היוצר, ועכשיו כל מה שצריך הוא לתת את התמיכה הכספית שלנו כדי שזה יקרה. בואו להציץ ולתמוך,
וגם להוריד כמה פרקים ראשונים, לטעום
https://headstart.co.il/project/45291