הסוף לבזבוז הכסף על קניות בארץ!!!!!! אשכול העלאת קישורים וחברות שליחויות בארה"ב וטורקיה.... שווה קריאה.

לימונצ'לו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כמה מהשמלות שהזמנתי והגיעו מהמם כל שמלה פחות מ20 שח
שילמת כאורח? כי ברגע שאני מכניסה מייל הכול נדפק
הסתבכתי ממש

.Marble

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אשמח מאוד לדעת ממישהו שהזמין מטורקיה דרך USHOPS בחודש האחרון, כמה זמן לקח בערך עד שהחבילה הגיעה?

אני קניתי לפני יותר מחודש דרך שיפטנבול (לפני שראיתי את ההמלצות כאן) ואני ממש לא ממליצה!
חבילה אחת הגיעה לי לאחר חודש (למרות שהגיע למחסן שלהם בטורקיה 3 ימים אחרי שהזמנתי) וחבילה נוספת כנראה תגיע אלי רק בעוד יותר משבוע (חודש וחצי מאז שהזמנתי!!)
וגם השרות לקוחות שלהם על הפנים, הם עונים מינימום 3 ימי עבודה מאז שמתכתבים איתם ומתנערים לגמרי מאחריות

הייתי רוצה לנסות דרך USHOPS כי המחירים בטורקיה באמת נמוכים, אבל לא רוצה לחכות כ"כ הרבה זמן למשלוח
אשמח מאוד לדעת מה הזמן הממוצע אצלם למשלוח
תודה

Efratpop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אשמח מאוד לדעת ממישהו שהזמין מטורקיה דרך USHOPS בחודש האחרון, כמה זמן לקח בערך עד שהחבילה הגיעה?

אני קניתי לפני יותר מחודש דרך שיפטנבול (לפני שראיתי את ההמלצות כאן) ואני ממש לא ממליצה!
חבילה אחת הגיעה לי לאחר חודש (למרות שהגיע למחסן שלהם בטורקיה 3 ימים אחרי שהזמנתי) וחבילה נוספת כנראה תגיע אלי רק בעוד יותר משבוע (חודש וחצי מאז שהזמנתי!!)
וגם השרות לקוחות שלהם על הפנים, הם עונים מינימום 3 ימי עבודה מאז שמתכתבים איתם ומתנערים לגמרי מאחריות

הייתי רוצה לנסות דרך USHOPS כי המחירים בטורקיה באמת נמוכים, אבל לא רוצה לחכות כ"כ הרבה זמן למשלוח
תודה
אותו דבר קרה לי עם שיפטנבול וכבר הזמנתי כמה פעמיים מUSHOPS והשירות ממש מעולה לוקח להם בערך שבועיים

Efratpop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
תודה על המידע!
ממש עזרת לי!!
הזמנת גם בחודש האחרון?
כן אבל לצערי מה שהזמנתי שבוע שעבר נתקע במחסנים של USHOPS כי היה עליה מאד חדה של הלירה אז כך שאם אני נותנת להם אישור לשלוח לי לארץ אני עוברת אתה75 דולר ואז יעלה לי מכס לכן שימו לב לתת מספיק מרווח ל75 דולר כי הלירה עולה ויורדת כל הזמן

.Marble

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
כן אבל לצערי מה שהזמנתי שבוע שעבר נתקע במחסנים של USHOPS כי היה עליה מאד חדה של הלירה אז כך שאם אני נותנת להם אישור לשלוח לי לארץ אני עוברת אתה75 דולר ואז יעלה לי מכס לכן שימו לב לתת מספיק מרווח ל75 דולר כי הלירה עולה ויורדת כל הזמן
תודה על ההארה החשובה
את יודעת איך עובד המכס- האם מחשבים גם את דמי המשלוח בתוך ה- 75 דולר? וכמה בערך עולה מכס?

.Marble

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L

תודה
אשמח לשמוע מעוד שהזמינו דרך USHOPS, כמה זמן לוקח בערך לחבילה להגיע?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה