לאזארה טורקיה שולחים לארץ?
לאזארה טורקיה שולחים לארץ?
ככה זה לאחרונהצריכה עזרה דחופה!
ביצעתי הזמנה מ lc לפני כמה ימים, ולא קיבלתי אישור הזמנה.
מה עושים??
איך פנית לשרות לקוחות? תוך כמה זמן הם עונים?ככה זה לאחרונה
אני הפעם גם לא קיבלתי מהם את החשבונית (שאותה דורשים ushops)
פניתי לשרות לקוחות שלהם והם שלחו לי
פניתי בוואטסאפ. ענו מיד אבל רק בטורקית אז הייתי צריכה לתרגם כל הודעהאיך פנית לשרות לקוחות? תוך כמה זמן הם עונים?
פניתי בוואטסאפ. ענו מיד אבל רק בטורקית אז הייתי צריכה לתרגם כל הודעה
תודה רבה!Dear customer, currently our webchat service is only available in Turkish. For English; please call 444 4 529 or send an e-mail to "internetsatis @ lcwaikiki.com" Thank you for your time.
הם שלחו לי את זה, אולי יעזור לך אם אין לך וואטסאפ
בטורקיה, הם שלחו מייל שהם משנים, אבל באתר מעודכנת הכתובת החדשה אז אם לקחת משם זה אמור להיות בסדראיזה מחסנים הם שיונו?
גם בטורקיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: